Kompanija Blicnet uručila donaciju Odjeljenju dječije hematoonkologije na UKC RS: Pomoć djeci da prekrate bolničku svakodnevicu

M. L.
Kompanija Blicnet uručila donaciju Odjeljenju dječije hematoonkologije na UKC RS: Pomoć djeci da prekrate bolničku svakodnevicu

Banjaluka - Kompanija "Blicnet" donirala je danas četiri televizora Odjeljenju dječije hematoonkologije Klinike za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Vođa grupe za korporativno komuniciranje u kompaniji "Blicnet" Danijela Marinković-Orlić istakla je da su se rado odazvali na molbu Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti "Iskra" i obezbijedili televizore za ovo odjeljenje.

- Kupili smo četiri "tošiba ful hd smart 43 inča" televizora sa nosačima. Zadovoljni smo što na bilo koji način možemo pomoći djeci na hematoonkološkom odjeljenju, jer je njihova svakodnevica teška, a liječenje dugo traje - rekla je Marinković-Orlić i poželjela mališanima što brži oporavak.

Zahvalivši "Blicnetu" na donaciji, načelnik Klinike za dječije bolesti Vladimir Mirošljević rekao je da se na odjeljenju hematoonkologije trenutno liječi 14 mališana.

- Televizori će biti postavljeni u četiri bolesničke sobe u kojima će pacijenti moći da prate programe za vrijeme boravka u bolnici - rekao je Mirošljević.

Predsjednica "Iskre" Dijana Berić je kazala da je jedan od ciljeva udruženja pomoć odjeljenju dječije hematoonkologije.

- Dogovorili smo sa kompanijom "Blicnet" da oni povodom 15. februara, Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti, doniraju televizore, a mi smo iz svojih skromnih sredstava kupili posteljinu koja im je neophodna - rekla je Berićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana