Iz programa UNA TV za petak izdvajamo ...

UNA TV
Foto: TV UNA

Iz programa UNA TV za danas izdvajamo magazin "Una, due, tre", kviz "Školice" i šuo "Holivudiranje"

Una, due, tre - petak, 09.12. u 16 časova    

UNA TV i emisija "Una, due, tre" ovog petka od 16 časova ugostiće pjevača Aleksu Jelića. Rubrika "Top priča" donosi aktuelnosti iz života lijepe pjevačice Sare Jo, u "Gostionici" vas očekuje jedan od najpopularnijih muzičkih umjetnika regiona Dino Merlin, dok u "Šuškalici" pogledajte šta kažu novinarka Vesna Dedić i pjevačica Ana Bekuta.  

U TV magazinu "Una, due, tre" uvijek vas čeka mnoštvo zanimljivih tema, rubrika, skečeva, priloga o estradi, modi, životu poznatih, kao i priča o dešavanjima u svijetu digitalnih mreža, apsurdima svakodnevice i pravim herojima našeg vremena. 

Kviz: "Školice" - petak, 09.12. u 18 časova       

Petak, subota i nedjelja od 18 časova na UNA televiziji rezervisani su za vaš novi omiljeni kviz "Školice", stoga ne propustite nove epizode koje su pred nama.    

Kviz „Školice" je zabavna emisija u kojoj voditelj iz epizode u epizodu putuje po raznim gradovima Zapadnog Balkana. Voditelj sa ekipom zauzima poziciju na trgu ili ulici, crta polje za igru na asfaltu, a zatim traži među prolaznicima nekoga ko bi učestvovao u kvizu.

Kamenčić kojim se krećemo po polju za školicu zamjenilo je znanje igrača, a svako slijedeće polje odnosno korak mora biti zazlužen tačnim odgovorom. 

Takmičar koji pređe cijelu igru uzima novčanu nagradu od 12.000 dinara odnosno 200KM.

U slučaju pobjede takmičar mora da odigra „počasne školice" skačući od polja 10 do 1 i nazad gdje se ponovo susreće sa voditeljem.

Ukoliko takmičar ispadne voditelj je dužan da odigra Školice umjesto njega.    

Šou "Holivudiranje" - petak, 09.12. u 21 čas       

 U neobičnom šouu koji je osvojio srca publike širom regiona, "Holivudiranje", i ovog petka poznate ličnosti takmiče se kroz šest najomiljenih društvenih igara poput pantomime i pogađanja najrazličitijih pojmova, a sve sa plemenitim ciljem - da osvojenu nagradu poklone u humanitarne svrhe. 

Domaćin emisije Nikola Đuričko, voditelj, sudija ali i pomagač, uživao je sa svojim ovonedjeljnin gostima u njihovom međusobnom zabavnom "okršaju", a kako i ne bi, kada su snage odmjerile dve fantastične ekipe. Pjevačica Leontina Vukomanović, glumice Anja Alač i Anja Mandić i novinar Robert Čoban stali su na crtu timu koji čine proslavljena karatistkinja Tanja Petrović, glumac Srđan Timarov, umjetnik Andrej Josifovski i TV lice Milan Kalinić.  

Šta se desi kada se dvoje supružnika bore jedno protiv drugog? Kako su se Kalinić i  Timarov snašli u igrici "Ruka ruci, ruke mi zavuci"? Koje su to posebne taktike za pobedu Anje Mandić i Tanje Petrović – saznaćete u petak u 21 sat na UNA televiziji.   

 Dva tima u borbi za plemeniti cilj  Holivudiranje, petkom u 21 čas na UNA TV

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekoma (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 111), Pošta.Net-a (na poziciji 125), Supernove (na poziciji 25), Yettel Hipernet TV platforma (na poziciji 14) i Sat Cable – Sat Traka (na poziciji 47).  

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV -a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), JTV E-G-E (na poziciji 12), TXTV-a (na poziciji 130), dok je gledaocima u Crnoj Gori dostupna putem MTEL ME (na poziciji 108). 

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovani mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP (na poziciji 1). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana