Из програма УНА ТВ за петак издвајамо ...

UNA TV
Foto: TV UNA

Из програма УНА ТВ за данас издвајамо магазин "Уна, дуе, тре", квиз "Школице" и шуо "Холивудирање"

Уна, дуе, тре - петак, 09.12. у 16 часова    

УНА ТВ и емисија "Уна, дуе, тре" овог петка од 16 часова угостиће пјевача Алексу Јелића. Рубрика "Топ прича" доноси актуелности из живота лијепе пјевачице Саре Јо, у "Гостионици" вас очекује један од најпопуларнијих музичких умјетника региона Дино Мерлин, док у "Шушкалици" погледајте шта кажу новинарка Весна Дедић и пјевачица Ана Бекута.  

У ТВ магазину "Уна, дуе, тре" увијек вас чека мноштво занимљивих тема, рубрика, скечева, прилога о естради, моди, животу познатих, као и прича о дешавањима у свијету дигиталних мрежа, апсурдима свакодневице и правим херојима нашег времена. 

Квиз: "Школице" - петак, 09.12. у 18 часова       

Петак, субота и недјеља од 18 часова на УНА телевизији резервисани су за ваш нови омиљени квиз "Школице", стога не пропустите нове епизоде које су пред нама.    

Квиз „Школице" је забавна емисија у којој водитељ из епизоде у епизоду путује по разним градовима Западног Балкана. Водитељ са екипом заузима позицију на тргу или улици, црта поље за игру на асфалту, а затим тражи међу пролазницима некога ко би учествовао у квизу.

Каменчић којим се крећемо по пољу за школицу замјенило је знање играча, а свако слиједеће поље односно корак мора бити зазлужен тачним одговором. 

Такмичар који пређе цијелу игру узима новчану награду од 12.000 динара односно 200КМ.

У случају побједе такмичар мора да одигра „почасне школице" скачући од поља 10 до 1 и назад гдје се поново сусреће са водитељем.

Уколико такмичар испадне водитељ је дужан да одигра Школице умјесто њега.    

Шоу "Холивудирање" - петак, 09.12. у 21 час       

 У необичном шоуу који је освојио срца публике широм региона, "Холивудирање", и овог петка познате личности такмиче се кроз шест најомиљених друштвених игара попут пантомиме и погађања најразличитијих појмова, а све са племенитим циљем - да освојену награду поклоне у хуманитарне сврхе. 

Домаћин емисије Никола Ђуричко, водитељ, судија али и помагач, уживао је са својим овонедјељнин гостима у њиховом међусобном забавном "окршају", а како и не би, када су снаге одмјериле две фантастичне екипе. Пјевачица Леонтина Вукомановић, глумице Ања Алач и Ања Мандић и новинар Роберт Чобан стали су на црту тиму који чине прослављена каратисткиња Тања Петровић, глумац Срђан Тимаров, умјетник Андреј Јосифовски и ТВ лице Милан Калинић.  

Шта се деси када се двоје супружника боре једно против другог? Како су се Калинић и  Тимаров снашли у игрици "Рука руци, руке ми завуци"? Које су то посебне тактике за победу Ање Мандић и Тање Петровић – сазнаћете у петак у 21 сат на УНА телевизији.   

 Два тима у борби за племенити циљ  Холивудирање, петком у 21 час на УНА ТВ

Гледаоци у Србији УНА ТВ могу гледати путем МТС-а (на позицији 125), Орион Телекома (на позицији 11),  БеотелНет-а (на позицији 111), Пошта.Нет-а (на позицији 125), Супернове (на позицији 25), Yettel Hipernet TV платформа (на позицији 14) и Sat Cable – Sat Traka (на позицији 47).  

Гледаоцима у Босни и Херцеговини УНА ТВ је доступна путем МТЕЛ-а (на позицији 22), БлицНЕТ-а (на позицији 19), Елта Кабел-а (на позицији 15), Телрад-а (на позицији 19), HomeTV – Eronetа (на позицији 11), MAX TV -а (на позицији 21), WIRAC-а (на позицији 22), КАЛДЕРА КДС-а (на позицији 15), MUX D дигиталног емитовања (на позицији 2), JTV Е-G-Е (на позицији 12), TXTV-а (на позицији 130), док је гледаоцима у Црној Гори доступна путем МТЕЛ МЕ (на позицији 108). 

Такође, гледаоци у Хрватској, Србији и Босни и Херцеговани могу гледати програм УНА ТВ путем UNA - SMART TV APP (на позицији 1). 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана