Duško Vujošević i Hari Mata Hari u “Muštuluku” Harisa Džinovića

UNA TV
Duško Vujošević i Hari Mata Hari u “Muštuluku” Harisa Džinovića

BANjALUKA - Kako Haris Džinović voli da kaže, bez dobre hrane nema života, a bez dobre muzike nema meraka. Kulinarstvo, muzika ali i emocije glavni su sastojci dobrog provoda uz “Muštuluk” koji pratimo svake nedjelje na Una televiziji u 21 čas.

- Trpezu ponovo dijelim s pravim facama, svako je u svom stilu ugradio srce u stvaralaštvo, bilo da su to note, lopta, teren ili scena. Oni su maestralni u onome što rade. Postigli su gotovo sve što se može postići u poslu - najavio je Haris svoje goste - Harija Varešanovića (Harija Mata Harija) i Duška Vujoševića, s kojima je kuvao u novoj emisiji koju će gledaoci moći da pogledaju sutra (nedjelja) od 21 čas.

Tri velikana u svom poslu ispričaće nam svoje male i velike tajne, saznaćemo zašto je Harija otac ukrao iz porodilišta, koliko unuka ima, koje se anegdote najviše sjeća sa Džinovićem i zašto kaže da su obojica pomalo samoljubivi i agresivni.

Vujošević će ispričati kako je upoznao Harisa i koje njegove pjesme najviše voli da poručuje. Čućemo od Duška i iskrene odgovore na pitanja da li ga je na terenu spržila gola emocija, da li bi sada zbog zdravlja promijenio nešto da može i zašto je zahtijevao gotovo nemoguće od svojih igrača, da li je bio previše strog, prejak autoritet ili prava očinska figura.

- Kad neko kaže srce na terenu, meni je on pred očima. Nekad me prosto uplaši kad ga vidim u akciji, toliko žara, bespoštednosti, posvećenosti i autoriteta ne viđa se često ali koliko daje - toliko i traži, a to vam je odlika najboljih učitelja - najavio je Džinović svog prijatelja Vujoševića i za Harija istakao da je jedan od najboljih pop pjevača na našoj sceni u čijoj interpretaciji najviše uživa. PR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana