Душко Вујошевић и Хари Мата Хари у “Муштулуку” Хариса Џиновића

УНА ТВ
Душко Вујошевић и Хари Мата Хари у “Муштулуку” Хариса Џиновића

БАЊАЛУКА - Како Харис Џиновић воли да каже, без добре хране нема живота, а без добре музике нема мерака. Кулинарство, музика али и емоције главни су састојци доброг провода уз “Муштулук” који пратимо сваке недјеље на Уна телевизији у 21 час.

- Трпезу поново дијелим с правим фацама, свако је у свом стилу уградио срце у стваралаштво, било да су то ноте, лопта, терен или сцена. Они су маестрални у ономе што раде. Постигли су готово све што се може постићи у послу - најавио је Харис своје госте - Харија Варешановића (Харија Мата Харија) и Душка Вујошевића, с којима је кувао у новој емисији коју ће гледаоци моћи да погледају сутра (недјеља) од 21 час.

Три великана у свом послу испричаће нам своје мале и велике тајне, сазнаћемо зашто је Харија отац украо из породилишта, колико унука има, које се анегдоте највише сјећа са Џиновићем и зашто каже да су обојица помало самољубиви и агресивни.

Вујошевић ће испричати како је упознао Хариса и које његове пјесме највише воли да поручује. Чућемо од Душка и искрене одговоре на питања да ли га је на терену спржила гола емоција, да ли би сада због здравља промијенио нешто да може и зашто је захтијевао готово немогуће од својих играча, да ли је био превише строг, прејак ауторитет или права очинска фигура.

- Кад неко каже срце на терену, мени је он пред очима. Некад ме просто уплаши кад га видим у акцији, толико жара, беспоштедности, посвећености и ауторитета не виђа се често али колико даје - толико и тражи, а то вам је одлика најбољих учитеља - најавио је Џиновић свог пријатеља Вујошевића и за Харија истакао да је један од најбољих поп пјевача на нашој сцени у чијој интерпретацији највише ужива. ПР

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана