Black Shark 4 gejmerski telefon: igra je stvarna: Telefon za vrhunsko gejming iskustvo

M:tel
Black Shark 4 gejmerski telefon: igra je stvarna: Telefon za vrhunsko gejming iskustvo

Gejmerski pametni telefoni su sve veći hit, nude vrhunsko iskustvo u igranju igrica ali i za svakodnevni rad. Danas vam predstavljamo Xiaomi Black Shark 4 gejmerski telefon kojeg možete pronaći u m:tel ponudi.

Ono što izdvaja Black Shark 4 od uobičajenih telefona je svakako moćni dizajn, specijalno stilizovan za igrače, snažne performanse, brže osvježavanje ekrana i odziv, visoka rezolucija, super brzo punjenje i napredno hlađenje.

Mobilne igrice postaju sve uzbudljivije i zahtjevnije, stoga ovaj telefon pokreće jedan od najboljih procesora današnjice, elitni [email protected] SnapdragonTM 870.

Za precizno igranje u takmičarskim igricama tu su i dodatno ugrađeni dugmići koje po potrebi možete aktivirati.

Black Shark 4 je pametni telefon sa fantastičnim osvježavanjem ekrana od 144 Hz i  sa odzivom od čak 720 Hz, na velikom AMOLED ekranu imaćete najveću glatkoću u igranju ikada.

Igrači su veoma zahtjevni kao korisnici pa dugotrajnu zabavu na Black Shark 4 telefonu omogućava baterija velikog kapaciteta od 4.500 mAh uz nevjerovatno 120 W brzo punjenje.

Black Shark 4 telefon nije samo gejmerski telefon, već pravi premium model koji će vam na prvoklasan način omogućiti najbolji audio i vizuelni doživljaj, vrhunske fotografije i brzinu u svemu što radite.

Više informacija o Black Shark 4 telefonu saznajte na www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana