Black Shark 4 гејмерски телефон: игра је стварна: Телефон за врхунско гејминг искуство

M:tel
Black Shark 4 гејмерски телефон: игра је стварна: Телефон за врхунско гејминг искуство

Гејмерски паметни телефони су све већи хит, нуде врхунско искуство у игрању игрица али и за свакодневни рад. Данас вам представљамо Xiaomi Black Shark 4 гејмерски телефон којег можете пронаћи у м:тел понуди.

Оно што издваја Black Shark 4 од уобичајених телефона је свакако моћни дизајн, специјално стилизован за играче, снажне перформансе, брже освјежавање екрана и одзив, висока резолуција, супер брзо пуњење и напредно хлађење.

Мобилне игрице постају све узбудљивије и захтјевније, стога овај телефон покреће један од најбољих процесора данашњице, елитни Qualcomm@ SnapdragonTM 870.

За прецизно играње у такмичарским игрицама ту су и додатно уграђени дугмићи које по потреби можете активирати.

Black Shark 4 је паметни телефон са фантастичним освјежавањем екрана од 144 Hz и  са одзивом од чак 720 Hz, на великом AMOLED екрану имаћете највећу глаткоћу у игрању икада.

Играчи су веома захтјевни као корисници па дуготрајну забаву на Black Shark 4 телефону омогућава батерија великог капацитета од 4.500 mAh уз невјероватно 120 W брзо пуњење.

Black Shark 4 телефон није само гејмерски телефон, већ прави премиум модел који ће вам на првокласан начин омогућити најбољи аудио и визуелни доживљај, врхунске фотографије и брзину у свему што радите.

Више информација о Black Shark 4 телефону сазнајте на www.mtel.ba или се информишите путем телефона 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана