Kozarska Dubica: Položeno cvijeće u pomen na 224 stradala borca

Srna
Kozarska Dubica: Položeno cvijeće u pomen na 224 stradala borca

Kozarska Dubica - Predstavnici opštine Kozarska Dubica i opštinske Boračke organizacije povodom obilježavanja Dana Republike Srpske - 9. januara položili su danas cvijeće i zapalili svijeće u Spomen-sobi poginulim borcima Vojske Republike Srpske, u pomen na 224 borca iz te opštine koji su u temelje Republike ugradili svoje živote.

Cvijeće su položili načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, predsjednik Skupštine opštine Dragan Jaćimović i zamjenik načelnika opštine Mile Zlojutro, a u ime Opštinske boračke organizacije, predsjednik Dragoljub Ćibić, predstavnik Policijske stanice Kozarska Dubica Zoran Pekić i načelnik Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Dušan Drljić.


"Ovdje u Spomen-sobi vidim svoje školske kolege, prijatelje, poznanike koji su u temelje Republike Srpske ugradili svoj život i mi ih nikako i nikada ne smijemo zaboraviti, njih i njihove porodice", rekao je načelnik Reljić.

Čestitajući građanima Kozarske Dubice i Republike Srpske Dan Republike, Reljić je pozvao Dubičane da večeras u 21.00 čas dođu na koncert Dejana Petrovića i orkestra "Big bend" kako bi zajedno i dostojanstveno proslavili Dan Republike Srpske.

Ćibić je naglasio da se Dan Republike, 9. januar, obilježava danas i da će biti obilježavan i ubuduće. "To ne smije biti zaboravljeno ni na koji način zato što borci i boračka populacija to nose sa sobom", rekao je Ćibić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana