Humanost puni novogodišnje poklone u Srpcu i Kozarskoj Dubici

D. J.
Humanost puni novogodišnje poklone u Srpcu i Kozarskoj Dubici

Srbac, Kozarska Dubica - Nevladina organizacija „Milenijum“ iz Srpca počela je realizaciju humanitarne akcije „Jedan slatkiš - jedno dijete“ u okviru koje će prikupljati slatkiše za novogodišnje paketiće koji će biti uručeni djeci iz socijalno-ugroženih porodica.

Akcija će biti realizovana do kraja decembra, a građani će moći ubaciti slatkiše u kutije koje su postavljene u školama, javnim ustanovama i privatnim radnjama.

- Oni koji nisu u mogućnosti da pomognu na ovaj način, mogu da uplate novčana sredstva na žiro račun NVO „Milenijum“ na broj 562-010-80237501-83 u NLB Razvojnoj banci - rekla je direktorica „Milenijuma“ Sanela Vidović i dodala da će paketići biti dodijeljeni u posljednjoj sedmici ove godine.

I u Kozarskoj Dubici u petak je počela humanitarna akcija „Slatkiši za osmijeh“ za djecu iz Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Rastimo zajedno“.

Akcija prikupljanja slatkiša koju je pokrenulo ovo udruženje trajaće do 31. januara.

- U većim prodajnim centrima u Kozarskoj Dubici naredna dva mjeseca biće postavljene korpe sa natpisom „Rastimo zajedno“ u koje će naši sugrađani moći da stavljaju slatkiše, grickalice i sokove za djecu sa posebnim potrebama - rekla je predsjednik ovog udruženja Gordana Slavnić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana