JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.03.2023. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 29.03.2023. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 29.03. 2023. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

****

****

Okružni privredni sud u Prijedoru

Ul. Zanatska br. 20

79 102 Prijedor

Javni konkurs za popunu radnog mjesta u Okružnom privrednom sudu u Prijedoru

1. Opis radnog mjesta

 

1. Referent u registru poslovnih subjekata - 1 (jedan) izvršilac

 

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme.

 

2. Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

2.1. Opšti uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

          - da je državljanin RS ili BiH,

          - da je stariji od 18 godina,

          - da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

         - da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave,

         - da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kom nivou vlasti u Bosni i Hercegovini tri godine prije objavljivanja konkursa.

 

2.2. Posebni uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

 - VII stepen stručne spreme sa 180 ili 240 ECTS bodova, društveni smjer, položen stručni ispit za rad u organima uprave, poznavanje rada na računaru, sa radnim iskustvom od najmanje jedne (1) godine na istim ili sličnim poslovima.

 

3. Potrebni dokumenti

Uz prijavu na konkurs, kandidati su dužni da dostave dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova za prijem u radni odnos, i to original ili foto-kopije sljedećih dokumenata:

          - lične karte ili pasoša,

          - diplome o završenoj stručnoj spremi,

- dokaz o traženom radnom iskustvu

            - uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u organima uprave ili ovjerenu         izjavu kojom se obavezuju da će stručni ispit za rad u organima uprave položiti u roku od šest mjeseci od zasnivanja radnog odnosa

 

Ispunjenost drugih uslova navedenih u konkursu, kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na konkurs.

Izabrani kandidat dužan je da, u roku od 7 dana od objavljivanja rezultata konkursa na oglasnoj tabli suda, dostavi originale ili ovjerene foto-kopije sljedećih dokumenata: uvjerenja o državljanstvu RS ili BiH, uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, diplome o traženoj stručnoj spremi, uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u organima uprave i dokaz o traženom radnom iskustvu.

Za izabranog kandidata, sud će, po službenoj dužnosti, pribaviti uvjerenje o neosuđivanosti.

4. Prijava na konkurs

Prijavu na konkurs kandidati mogu preuzeti lično na pisarnici Okružnog privrednog suda u Prijedoru ili na internet stranici Okružnog privrednog suda u Prijedoru https://okprivsud-prijedor.pravosudje.ba/.

 

5. Rok i način podnošenja prijave na konkurs

Prijave na konkurs sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i obaveznom naznakom „ZA KONKURS” se mogu dostaviti lično na pisarnicu Okružnog privrednog suda u Prijedoru ili putem pošte, na adresu suda.

Rok za dostavljanje prijave je 15 (petnaest dana) od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnim novinama „Glas Srpske”.

Nepotpune, nerazumljive i neblagovremene prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz konkursa, odbaciće se.

Kandidati koji budu ispunjavali opšte i posebne uslove konkursa, biće pozvani na ulazni itervju pisanim putem. Komisija za sprovođenje postupka javnog konkursa će obaviti razgovor sa svakim kandidatom, nakon čega će sačiniti listu uspješnih kandidata, te istu dostaviti predsjedniku suda na odlučivanje, u skladu sa Uredbom o jedinstvenim pravilima i proceduri javne konkurencije za zapošljavanje namještenika. Rezultati javnog konkursa biće objavljeni na oglasnoj tabli suda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana