JU ZZZ RS – Filijala Istočno Sarajevo: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 10.07. 2019. godine

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 10.07. 2019. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

*********

************

 JAVNA USTANOVA ZA PREDŠKOLSKO VASPITANjE

 I OBRAZOVANjE NEVEN” VIŠEGRAD

 

raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za prijem jednog vaspitača na određeno vrijeme

u Javnu ustanovu “Neven”

 

Raspisuje se javni konkurs za prijem jednog vaspitača sa završenom VSS, radi obavljanja poslova vaspitača na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, 1 izvršilac, u periodu od 2.9.2019 - 2.9.2020. godine u JU  predškolsko vaspitanje i obrazovanje “Neven” Višegrad.

Radnik stupa na rad 2.9.2019. godine

I

Opšti uslovi:

- Da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine

- Da je stariji od 18 godina

-  Da ima opštu zdravstvenu sposobnost

-  Da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u predškolskoj ustanovi

-  Da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

II

Posebni uslovi:

1. Završen najmanje prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i stečeno visoko obrazovanje na studijskom programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja ili na programu za obrazovanje vaspitača

2. Položen stručni ispit

III

Potrebna dokumentacija:

Uz prijavu na javni konkurs, koji treba da sadrži kratku biografiju, kandidati su dužni, u originalu ili ovjerenoj fotokopiji, priložiti sljedeće dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova konkursa:

1. Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci)

2. Izvod iz matične knjige rođenih

3. Uvjerenje da nije osuđivan/a (ne starije od tri mjeseca)

4. Uvjerenje da se protiv istog ne vodi krivični postupak

5. Ovjerenu fotokopiju diplome

6. Dokaz o položenom stručnom ispitu

Dokumenta  koja budu priložena na javni konkurs, neće biti vraćena kandidatima.

Sa svim kandidatima koji ispunjavaju uslove javnog konkursa, Komisija će obaviti razgovor – intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni.

IV

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske”, Zavodu za zapošljavanje RS – Filijala Istočno Sarajevo – Biro Višegrad i oglasnoj tabli JU “Nevena”.

Ako javni konkurs ne bude objavljen istovremeno, rok za podnošenje prijava računaće se od posljednjeg objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave se neće uzimati u razmatranje.

Prijave se mogu dostaviti lično ili putem pošte na adresu JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje “Neven”, II podrinjske brigade broj 18., 73240 Višegrad,  sa naznakom “Komisija za sprovođenje postupka za prijem vaspitača na određeno vrijeme – u JU “Neven” Višegrad.

*************

JU OŠ “BOŠKO BUHA”

ŠTRPCI

raspisuje

JAVNI KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1.  Sekretar škole – puna norma, na određeno vrijeme, u trajanju od jedne godine od dana 

     zasnivanja radnog odnosa, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

Uz prijavu za raspisani konkurs, potpisanu od strane kandidata, potrebno je da kandidati dostave  i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, propisanih članom 5. Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni  odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 74/18 od 9.8.2018. godine).

(1) Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs su:

1) da je državljanin Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radnosposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci i prilaže ga samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava.  Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

(1)   Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju o na osnovu koje dokazuje ispunjenost opštih uslova za prijavljivanje na konkurs potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim  Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni  odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 74/18 od 9.8.2018. godine).

Dokumentacija na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentacija na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima podrazumijeva:

1)   ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u trajanju od četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent, sa završenim pravnim fakultetom.

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

3) uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

4) dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

5) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje,

6) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

7) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

9) uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati dostavljaju ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave će se obaviti 22.7.2019. godine u 12 časova u centralnoj školi u Štrpcima.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove postaviti na oglasnu tablu škole, a kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju. Ako se kandidat ne pojavi na testiranju ili intervjuu smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

 U skladu sa Pravilnikom o proceduri prijema , kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi (“Službeni glasnik Republike Srpske” broj 74/18 ) biće vršeno bodovanje kandidata, po već utvrđenim kriterijumima.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave na konkurs dostaviti na adresu: JU Osnovna škola “Boško Buha” Štrpci br. 60,73265 Uvac, preporučeno ili lično u školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana