JU ZZZ RS – Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 26.06. 2019. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 26.06. 2019. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 26.06. 2019. godine.

 

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

******************************

***********************************

 

“ZELENO NARUČI” SP

SRPSKA 101, BANjALUKA

Telefon: 066-190-923

raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme

 

 

- Slastičar/šanker-konobar/kuvar ............. 3 izvršioca

 

 

Mjesto rada Banjaluka.

 

 

Kandidati se mogu prijaviti  na oglas putem telefona: 066-190-923.

 

Oglas je otvoren do 17.7.2019. godine.

 

****************

UDRUŽENjE ZANATLIJA

“RADIO BL”

Ul. Vojvođanska br.bb

78000 Banjaluka

 

 

 

 OGLAS

 za prijem u radni odnos na poziciju:

    

-  Dispečer /ž/ ..................................  2 izvršioca

 

Uslovi:

- III ili IV stepen stručne spreme

- poželjno radno iskustvo

 

Mjesto rada: Banjaluka

 

 

Za sve informacije kao i za prijavu za posao zvati na kontakt telefon  065/640-220 i 1550.

 

Oglas otvoren do 3.7.2019.

****************

“DIONA”SP

Put srpskih branilaca br.79

78000 BANjALUKA

 

raspisuje 

 OGLAS

 

- Trgovac (ž) ............................ 1 izvršilac

 

Uslovi:

- SSS

- radno iskustvo minimum 6 mjeseci

- lica koja se vode na evidenciji zavoda za zapošljavanje minimum 6 mjeseci ili lica preko 40 godina starosti

Opis posla:

- rad u trgovini prehrambene robe

- radno mjesto je traženo za trgovinu “Diona “ u centru grada.

 

 

Zainteresovani kandidati se mogu javiti na  kontakt telefon 065/515-274 i mejl adresu [email protected]  

 

Oglas otvoren do 30.6.2019.

********************

 

ZU “DENTINA INTERNACIONAL”

Ul. Vase Pelagića 40

78000 BANjALUKA

 

raspisuje

  

 OGLAS

 

- Stomatološka sestra............................ 1 izvršilac

 

Uslovi:

- stomatološki ili medicinski tehničar

- položen stručni ispit

 

 

Zainteresovani kandidati se mogu javiti na adresu

ZU “Dentina Internacional”

Ul. Vase Pelagića 4 i na kontakt telefon 051/370-272

 

Oglas ostaje otvoren do 30.6.2019

_____________________________________________________________******************

 

 

REPUBLIKA SRPSKA

MINISTARSTVO FINANSIJA

PORESKA UPRAVA

Trg Republike Srpske br.8, 78000 Banjaluka

 tel.. 051/332-300;

fadž. 332-336,

callcentar 051/345-080,

www.poreskaupravars.org.org;

e-mail: [email protected]

 

 objavljuje

 

KONKURS

za upražnjena

radna mjesta

 

 

1.1. Saradnik za ispravku grešaka – Sektor za centralnu obradu poreskih dokumenata, Odjeljenje za obradu poreskih prijava u Sjedištu PURS u Banjaluci, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: kontroliše unos podataka sa poreskih prijava i priloženih dokumenta, kao i prijava u Jedinstveni sistem za registraciju, kontrolu i naplatu doprinosa, automatizovane datoteke i ostale izvore s ciljem da odredi potrebne mjere za ispravku grešaka, analizira i određuje odgovarajuće mjere ispravke za poreske prijave koje sadrže greške ili podatke koji se ne mogu evidentirati, dokumentuje softverske i/ili kompjuterske greške u obradi, po potrebi kontaktira sa poreskim obveznikom u vezi sa konkretnim pitanjima vezanim za određenu poresku prijavu, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (ekonomska, upravna, gimnazija ili tehnička), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

1.2.  Vozač  – Područni centar Banjaluka – Odjeljenje za pravne i opšte poslove; 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik druge kategorije sa SSS.

Opis poslova: upravlja službenim vozilima za potrebe PC, stara se o urednom održavanju i tehničkoj ispravnosti vozila, ovjerava tehničku ispravnost vozila, obavlja poslove kurira, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: srednja stručna sprema - III stepen, položen ispit za vozača motornog vozila B kategorije, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

1.3. Saradnik za administrativne poslove – Područni centar Zvornik, Odjeljenje za kontrolu, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: prima predmete od drugih organizacionih jedinica PURS i drugih organa, iste zavodi u internu knjigu i distribuira ih do krajnjih izvršilaca poslije signiranja od strane neposrednog rukovodioca, po okončanju upravnih i drugih postupaka, priprema spise predmeta za arhiviranje, radi izradu obavještenja i naloga za kontrolu, vodi evidencije vezane za rad Odjeljenja, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

1.4. Saradnik za poslove protokola – Područni centar Prijedor, Odjeljenje za pravne i opšte poslove, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: prima i zavodi u propisane evidencije podneske stranaka i druga akta upućena PC, otprema upravna i druga akta PC putem pošte i o tome vodi predviđene evidencije, vodi arhivu PC, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

 1.5. Saradnik za administrativne poslove – Područni centar Prijedor, Odjeljenje za kontrolu, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS

 Opis poslova: prima predmete od drugih organizacionih jedinica PURS i drugih organa, iste zavodi u internu knjigu i distribuira ih do krajnjih izvršilaca poslije signiranja od strane neposrednog rukovodioca, po okončanju upravnih i drugih postupaka, priprema spise predmeta za arhiviranje, radi izradu obavještenja i naloga za kontrolu, vodi evidencije vezane za rad Odjeljenja, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

 

Opšti uslovi za prijem namještenika u radni odnos:

1) da je državljanin RS ili BiH,

2) da je stariji od 18 (osamnaest) godina,

3) da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4) da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u organu državne uprave i

5) da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa.

Prijava na konkurs dostavlja se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na internet stranici Poreske uprave RS, njnjnj.poreskaupravars.org.org , a može se dobiti i u Poreskoj upravi. Na propisanom obrascu kandidati su obavezni unijeti tačne podatke o: nazivu radnog mjesta, datum i način objavljivanja javnog konkursa, lične podatke, podatke o obrazovanju i radnom iskustvu u stepenu stručne spreme, kao i posebne izjave, a tačnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom.

Uz prijavu na javni konkurs, kandidati su obavezni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to fotokopije sljedećih dokumenata:

1) ličnu kartu ili pasoš,

2) diplomu o završenoj stručnoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene van RS i BiH u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju i

3) uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja.

4) vozačka dozvola “B” kategorije (samo za radno mjesto 1.2 - vozač)

 

Ispunjenost drugih uslova navedenih u javnom konkursu kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na javni konkurs.

Pozivaju se svi kandidati koji se prijave na javni konkurs i prilože sve dokaze o ispunjavanju uslova da se odazovu na ulazni intervju koji će se održati dana:

1.8.2019. godine (četvrtak) u 9 sati – za radna mjesta pod brojem:

1.1. Saradnik za ispravku grešaka – Sektor za centralnu obradu poreskih   dokumenata – Sjedište Poreske uprave

1.2. Vozač  – Područni centar Banjaluka – Odjeljenje za pravne i opšte poslove

2.8.2019. godine (petak) u 9 sati – za radna mjesta pod brojem:

1.3. Saradnik za administrativne poslove – Područni centar Zvornik

1.4. Saradnik za poslove protokola – Područni centar Prijedor

1.5. Saradnik za administrativne poslove – Područni centar Prijedor

Intervju će se održati u prostorijama Poreske uprave Republike Srpske – Trg Republike Srpske broj 8 u Banjaluci.

Rezultati javne konkurencije biće objavljeni na oglasnoj tabli Poreske uprave u Banjaluci, na oglasnoj tabli Područnih centara Zvornik, Prijedor i na internet stranici Poreske uprave.

Izabrani kandidat nakon sprovedenog javnog konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, obavezan je da u roku od sedam (7) dana od dana objavljivanja liste uspješnih kandidata, dostavi originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1) diplome o odgovarajućoj školskoj spremi,

2) uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja,

3) uvjerenja o državljanstvu BiH ili RS,

4) uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti i

5) uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave.

Ukoliko izabrani kandidat ne dostavi originale ili ovjerene fotokopije traženih dokumenata u propisanom roku ili ako, na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata da dostavi navedene dokumente.

Prijave se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresu: Poreska uprava Republike Srpske – Trg Republike Srpske broj 8, 78000 Banjaluka.

Javni konkurs ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja u listu “Glas Srpske”.

Neblagovremene, nerazumljive ili nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkursa, Poreska uprava odbacuje zaključkom.

Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu “Glas Srpske” i na službenoj internet stranici Poreske uprave www.poreskaupravars.org. .

 ********************

 

“ARDOR NAMJEŠTAJ” DOO

ul. Vojvode Pere Krece br.2.

78000 Banjaluka

Firma “Ardor” d.o.o. raspisuje

KONKURS

za prijem radnika na sledeće pozicije:

 

1. Trgovac (broj izvršilaca 3)

Opis radnog posla:

- trgovac u prodajnom salonu namještaja

Posebni uslovi:

- SSS

- radno iskustvo u trgovini

 - odgovornost

 

2. Administrativni radnik (broj izvršilaca 1)

Opis radnog posla:

- administrativni i knjigovodstveni poslovi

Posebni uslovi:

- SSS (poželjno ekonomski tehničar)

- radno iskustvo u administraciji najmanje 3 godine

- odgovornost i preciznost

 

3. Monter namještaja (broj izvršilaca 3)

Opis radnog posla:

- montaža namještaja

Posebni uslovi:

- SSS

- iskustvo u montaži namještaja

- odgovornost i preciznost

- vozačka dozvola B kategorije

 

4. Pomoćni radnici (broj izvršilaca 2)

Opis radnog posla:

- dostava namještaja na adresu, pomoć kod montiranja namještaja

Posebni uslovi:

- vozačka dozvola B kategorije (prednost C kategorija)

Radno iskustvo nije uslov.

 

Nezaposlena lica treba da dođu na adresu ul. Vojvode Pere Krece 21 Banjaluka radi obavljanja razgovora.

Za sva dodatna pitanja kontaktirati na broj telefona 051-433-750.

 

Oglas je otvoren do 11.7.2019.

********************

ʺVEZUV R.S.ʺ DOO BANjALUKA

Kralja Nikole br.1

78 000 BANjALUKA

Telefon: 065/360-027

Raspisuje

OGLAS

za sljedeća radna mjesta:

 

 

- Blagajnik – operater (rad na uplatno-isplatnom mjestu u sportskoj kladionici) – područje opštine Prijedor

.................................................................................................................................. 1 izvršilac

 

Uslovi za radno mjesto 1.

 

1. srednja stručna sprema,

2. pasivno poznavanje engleskog jezika,

3. poznavanje rada na računaru,

4. ženska osoba do 35 godina starosti,

5. prednost imaju kandidati sa ekonomskom i trgovačkom školom.

 

 

Prijave slati na e-mail: [email protected]

 

Oglas ostaje otvoren 14 dana od dana objavljivanja na veb portalu Zavoda za zapošljavanje RS

**************

 

UNIVERZITET U BANjALUCI

Bulevar vojvode Petra Bojovića br.1A

78000 Banjaluka

  raspisuje

KONKURS

 

I ZA IZBOR NASTAVNIKA:

 

Za uže naučne oblasti:

1) Interna medicina* - 1 izvršilac

2) Ortopedija vilica - 2 izvršioca

3) Poslovno (trgovinsko) pravo i pravo društava* (nastavni predmet: Poslovno pravo) - 1 izvršilac

4) Zaštita zdravlja biljaka i agroekologija - 1 izvršilac

5) Društvena geografija - 1 izvršilac

6) Mikrobiologija, biologija ćelije – 1 izvršilac

7) Površinska eksploatacija mineralnih sirovina - 1 izvršilac

8) Prehrambene tehnologije namirnica biljnog porijekla - 1 izvršilac

9) Elektrohemijsko inženjerstvo – 1 izvršilac

10) Nacionalna istorija – 2 izvršioca

11) Opšta istorija - 1 izvršilac

12) Razvojna psihologija – 1 izvršilac

 

II ZA IZBOR SARADNIKA:

 

Za uže naučne oblasti:

1. Ortopedija vilica - 1 izvršilac

2. Oftalmologija* - 1 izvršilac

3. Krivično pravo i krivično procesno pravo – 1 izvršilac

4. Međunarodno pravo – 1 izvršilac

5. Teorija prava i države - 1 izvršilac

6. Građansko pravo i građansko procesno pravo - 1 izvršilac

7. Regionalna geografija – 1 izvršilac

8. Površinska eksploatacija mineralnih sirovina – 2 izvršioca

9. Pomoćne istorijske nauke** - 1 izvršilac

 

Opšti uslovi:

1.1  Opšti uslovi za prijavu na konkurs su sljedeći:

- da je državljanin RS ili BiH;

- da je stariji od osamnaest (18) godina;

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost;

- da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak.

 

1.2  Kandidati za izbor pod rimskim brojem I i II dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju, kao dokaz o ispunjenosti opštih uslova:

- uvjerenje o državljanstvu (ne starije od šest mjeseci);

- izvod iz matične knjige rođenih;

- uvjerenje o radnoj sposobnosti (uvjerenje o radnoj sposobnosti dostavljaju kandidati koji budu izabrani, prije zaključenja ugovora);

- uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (ne starije od šest mjeseci);

 

 1.3 Navedena dokumenta iz tačke 1.2 konkursa ne podnose kandidati koji su u radnom odnosu na Univerzitetu u Banjaluci.

 

 Posebni uslovi

2.1  Izbor u zvanje nastavnika i saradnika i period na koji se bira akademsko osoblje propisani su odredbama članova od 76 - 83. Zakona o visokom obrazovanju

 

Kandidati za izbor u naučno-nastavna, nastavna i saradnička zvanja,  uz prijavu na konkurs i dokaz o ispunjenosti opštih uslova, dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

 

Pod rimskim brojem I:

- ovjeren prepis ili fotokopiju diplome o naučnom stepenu doktora nauka iz naučne oblasti za koju se vrši izbor,

- uvjerenje o prosječnoj ocjeni ostvarenoj na svim ciklusima studija (osnovne i postdiplomske),

-  dokaz o izboru u akademsko zvanje (ako je ranije biran),

-  kratku biografiju i bibliografiju, kao i dokaze o ispunjenosti uslova za izbor u zvanje u koje se bira u skladu sa članom 77. Zakona o visokom obrazovanju, kao i po jedan primjerak svega navedenog u bibliografiji.

 

Pod rimskim brojem II:

- ovjeren prepis ili fotokopiju diplome o naučnom stepenu magistra nauka, mastera ili o završenoj VSS iz naučne oblasti za koju se vrši izbor,

- uvjerenje o prosječnoj ocjeni ostvarenoj na svim ciklusima studija (osnovne i postdiplomske),

- kratku biografiju i bibliografiju, kao i dokaze o ispunjenosti uslova za izbor u zvanje u koje se bira u skladu sa članom 77. i 78. Zakona o visokom obrazovanju, kao i po jedan primjerak svega navedenog u bibliografiji.

 

Napomena:

 

- Ugovor o radu i ugovor o dopunskom radu zaključivaće se u skladu sa članom 9., stav (8). Pravilnika o standardima i normativima za finansiranje javnih visokoškolskih ustanova

 

*  Za radna mjesta za izbor nastavnika pod rednim brojevima “1. Interna medicina – 1 izvršilac”, “ 3. Poslovno (trgovinsko) pravo i pravo društava* (nastavni predmet: Poslovno pravo) – 1 izvršilac” i za  radno mjesto za izbor saradnika pod rednim brojem “2.  Oftalmologija* – 1 izvršilac”, sa izabranim kandidatom zaključiće se ugovor o dopunskom radu.

 

** Za radno mjesto saradnika pod rednim brojem “9. Pomoćne istorijske nauke** - 1 izvršilac”, sa izabranim kandidatom neće se zasnivati radni odnos niti zaključivati ugovor o dopunskom radu.

 

                   Prijave se podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Prijave sa navedenim dokumentima i dokazima dostaviti na adresu za radna mjesta:

 

Za izbor nastavnika:

 

1. Pod rednim brojevima 1. i 2.  Medicinskom fakultetu, Save Mrkalja 14, 78 000 Banjaluka

2. Pod rednim brojem 3. Pravnom fakultetu, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 77, 78 000  Banjaluka

3. Pod rednim brojem 4. Poljoprivrednom fakultetu, Univerzitetski grad - Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, 78 000 Banjaluka

4. Pod rednim brojevima 5. i 6. Prirodno-matematičkom fakultetu, Mladena Stojanovića 2, 78 000 Banjaluka

5. Pod rednim brojem 7. Rudarskom fakultetu, Save Kovačevića bb, 79101 Prijedor

6. Pod rednim brojevima 8. i 9. Tehnološkom fakultetu, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 73, 78 000  Banjaluka

7. Pod rednim brojevima 10, 11. i 12. Filozofskom fakultetu, Univerzitetski grad - Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, 78 000 Banjaluka

 

Za izbor saradnika:

 

1. Pod rednim brojevima 1. i 2.  Medicinskom fakultetu, Save Mrkalja 14, 78 000 Banjaluka

2. Pod rednim brojevima 3, 4, 5. i 6. Pravnom fakultetu, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 77, 78 000  Banjaluka

3. Pod rednim brojem 7. Prirodno-matematičkom fakultetu, Mladena Stojanovića 2, 78 000 Banjaluka

4. Pod rednim brojem 8. Rudarskom fakultetu, Save Kovačevića bb, 79101 Prijedor

5. Pod rednim brojem 9. Filozofskom fakultetu, Univerzitetski grad - Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, 78 000 Banjaluka

         

******************

“GLAS SRPSKI - TRGOVINA” AD - Minutica

BANjALUKA

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

 

Za područja:       

- Aleksandrovac  – 2 izvršioca

 

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru (“MC office”)

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su  prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

 

Molbe dostaviti na adresu: Za oglas trgovac u kiosku, “Glas srpski - Trgovina” AD - Minutica Banjaluka, ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka.

 

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

********************

“GLAS SRPSKI - TRGOVINA” AD - Minutica

BANjALUKA

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

Za područja:       

- Prnjavor  – 2 izvršioca

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru (“MC office”)

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su  prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

 

Molbe dostaviti na adresu: Za oglas trgovac u kiosku, “Glas srpski - Trgovina” AD - Minutica Banjaluka, ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka.

 

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

 

*********************

 

“GLAS SRPSKI - TRGOVINA” AD - Minutica

BANjALUKA

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

 

Za područja:       

- Čelinac  – 2 izvršioca

 

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru (“MC office”)

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su  prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

 

Molbe dostaviti na adresu: Za oglas trgovac u kiosku, “Glas srpski - Trgovina” AD - Minutica Banjaluka, ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka.

 

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

********************

_______________________________________________________

“GLAS SRPSKI - TRGOVINA” AD  - Minutica

BANjALUKA

 

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

 

Za područja:       

- Banjaluka – više izvršilaca

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru (“MC office”)

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su  prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

 

Molbe dostaviti na adresu: Za oglas trgovac u kiosku, “Glas srpski - Trgovina” AD - Minutica Banjaluka, ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka.

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

***************

 “GLAS SRPSKI - TRGOVINA” AD - Minutica

BANjALUKA

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

 

Za područja:       

- Laktaši  - 2 izvršioca

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru (“MC office”)

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su  prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

 

Molbe dostaviti na adresu: Za oglas trgovac u kiosku, “Glas srpski - Trgovina” AD - Minutica Banjaluka, ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka.

 

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

**************

 

PU KLUB ZA DJECU “ZVJEZDICA”

Jovana Dučića 50, Banjaluka

78000 Banjaluka

 

raspisuje

OGLAS

 

- Vaspitač...................................................... 5 izvršilaca

Rad na: određeno vrijeme

 

Opis radnog mjesta:

- vaspitač - rad u grupi sa djecom

 

Mjesto rada: Banjaluka

 

Datum objave:26.6.2019.                       Datum isteka: 10.7.2019.

 

 

 

Nezaposlena lica prijave na oglas šalju na mejl adresu: [email protected] poslodavca ili mogu pozvati na telefon 066/484-484  i 051-302-631.

********************

 

 

BOSNA I HERCEGOVINA

REPUBLIKA SRPSKA

OKRUŽNI SUD U BANjALUCI                                              

 

 objavljuje

 

JAVNI  KONKURS

za popunjavanje radnog mjesta

 

I

 

- Stručni savjetnik - psiholog, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, uz obavezan probni rad od 3 (mjeseca).

 

II

 

Opšti uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

 

1. da je državljanin BiH, 

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci  ili  za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u sudu,

5. da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja konkursa.

 

III

 

Posebni uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

- da je diplomirani psiholog sa najmanje 240 ECTS,

- da ima 1 (jednu) godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

- da posjeduje znanje engleskog jezika.

                                                             

IV

 

Kandidati su dužni da kao dokaze o ispunjavanju opštih uslova dostave sljedeća dokumenta i to:

- za tačku 1. (da je državljanin BiH) – dokaz: fotokopija lične karte ili pasoša;

- za tačku 2. (da je stariji od 18 godina) – dokaz: fotokopija lične karte ili pasoša,

- za tačku 3. (da ima opštu zdravstvenu sposobnost) – dokaz: uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, koje kandidat dostavlja nakon provedene konkursne procedure, samo ukoliko bude izabran konačnom odlukom predsjednice suda,

- za tačku 4. (da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci  ili  za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u sudu) – dokaz: pismena izjava ovjerena od strane nadležnog organa, sljedeće sadržine: “Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da nisam osuđivan/a za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci  ili  za krivično djelo koje me čini nepodobnim za obavljanje poslova u sudu”,

- za tačku 5. (da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH, tri godine prije objavljivanja konkursa) – dokaz: pismena izjava ovjerena od strane nadležnog organa, sljedeće sadržine: “Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da nisam otpuštan/a iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini, tri godine prije objavljivanja konkursa”.

                            

                                                              V

 

Kandidati su dužni da kao dokaz o ispunjavanju posebnih uslova dostave sljedeća dokumenta i to:

 

- za tačku 1. (da je diplomirani psiholog sa najmanje 240 ECTS) – dokaz: fotokopija diplome o završenoj stručnoj spremi,

- za tačku 2. (da ima jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima) - dokaz: uvjerenje ili potvrda o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima i to u traženom stepenu obrazovanja, izdatu od strane poslodavca, tj. ovlašćenog rukovodioca organa

-  za tačku 3. (da posjeduje znanje engleskog jezika) – dokaz: fotokopija dokumenta kojim se dokazuje znanje engleskog jezika.

 

                                                             VI

 

Neblagovremene, nerazumljive i nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove, biće odbačene Zaključkom od strane Komisije za sprovođenje javnog konkursa.

 

VII

 

Sa kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove, Komisija za sprovođenje javnog konkursa obaviće ulazni intervju, a o vremenu i mjestu održavanja tog intervjua kandidati će biti blagovremeno obaviješteni.

 

VIII

 

Nakon utvrđenih konačnih rezultata javne konkurencije, Komisija za sprovođenje javnog konkursa će sačiniti Listu uspješnih kandidata, koju će sa kompletnom dokumentacijom dostaviti predsjednici suda, kao i spisak kandidata koji nisu ostvarili više od 50% najvećeg mogućeg broja bodova, na konačno odlučivanje.

 

 

 

IX

 

Izabrani kandidat dužan je da u roku od sedam dana od dana objavljivanja rezultata javne konkurencije dostavi originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:

 

1. uvjerenja o državljanstvu BiH,

2. uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti,

3. diplome o odgovarajućoj stručnoj spremi,

4. uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja,

5. uvjerenja da nisu osuđivani za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest  mjeseci ili za krivično djelo koje ga čine nepodobnim za obavljanje poslova u sudu i

6. dokumenta o znanju engleskog jezika.

 

X

 

Radni odnos sa izabranim kandidatom će se zasnovati na neodređeno vrijeme, uz obavezan probni rad od 3 (tri) mjeseca.

 

XI

 

Konkurs će biti objavljen u dnevnom listu “Glas Srpske” i na web stranici suda www.okruznisud-bl.com .

 

Rok za prijavljivanje kandidata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske”.

 

Prijave na konkurs, zajedno sa dokazima o ispunjenosti opštih i posebnih uslova, mogu se dostaviti lično u prijemnu kancelariju suda, ili poštom na adresu: Okružni sud u Banjaluci, ulica Kralja Petra I Karađorđevića broj 12.

*************

 

 

DRUŠTVO ZA PROIZVODNjU METALNIH PROIZVODA

“METAL”, a.d.

GRADIŠKA

 

 objavljuje

 

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme

 

 

- KV  radnici metalske struke  - 25 izvršilaca,

 

Uslovi:

 

- III (KV) stepen stručne spreme metalskog smjera

 

 

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme, uz uslov probnog rada od 3 mjeseca.

 

Prijavu sa dokumentacijom – dokazima o ispunjavanju uslova oglasa dostaviti u roku od 8 (osam) dana od dana objavljivanja oglasa, na adresu društva:

 

“Metal”, a.d. Gradiška, Ul. Dositejeva 7.

 

Svi dokumenti se dostavljaju u originalu ili ovjerenoj kopiji.

 

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

_____________________________________________________________*****************

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana