JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 17.08.2016.

JU ZZZRS
JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 17.08.2016.

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 17.08. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

**************************************

REPUBLIKA SRPSKA

JU  OSNOVNA ŠKOLA "SVETI SAVA" BILEĆA

TEL. 059/380-270,

e-mail: os[email protected]

HERCEGOVAČKIH USTANIKA BB

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. nastavnik razredne nastave - za voditelja u produženom boravku - 1 izvršilac,  na određeno vrijeme  do 30.6.2017. godine, i

školski pedagog - za voditelja u produženom boravku - 1 izvršilac,  na određeno vrijeme  do 30.6.2017. godine

Na sva radna mjesta primaju se kandidati sa radnim iskustvom na poslovima  na koje konkurišu i položenim stručnim ispitom.

Pored  opštih uslova propisanih Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj 1/16) i članom 7. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 102/14 i 45/16), kandidati treba da ispunjavaju uslove propisane članom 105. i 107. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 74/08, 71/09,104/11 i 33/14) i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15).

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon, kandidati su dužni dostaviti dokumentaciju  na osnovu koje dokazuju ispunjenost opštih i posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje kandidata, i to:                                                               

1) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (diplome odgovarajuće stručne spreme koje nisu stečene  u BiH  i Republici Srbiji ili na teritoriji bivše SFRJ do 6. aprila 1992. godine, moraju biti nostrifikovane),

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

3) uvjerenje o državljanstvu Republike Srpske ili BiH,

4) izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju lične karte,

5) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

6) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za  nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom),

7) uvjerenje o radnom stažu   izdato od vaspitno-obrazovne ustanove / poslodavca, kod kojeg je kandidat bio zaposlen:

 - na radnom mjestu koje  odgovara stručnoj spremi i profilu, a koji se traži ovim konkursom na koji se kandidat prijavljuje, 

- na radnom mjestu u školi na drugim poslovima, a koji odgovaraju stručnoj spremi  koja se traži ovim konkursom,

- na radnom mjestu van vaspitno-obrazovnog rada, a koji odgovaraju stručnoj spremi  i profilu koji se traži ovim konkursom.

Iz uvjerenja treba jasno da se vidi  vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža  po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio s nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme.

8) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

9) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

10) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Ljekarsko uvjerenje  ne starije od šest mjeseci od  nadležne  zdravstvene ustanove  o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, dostaviće kandidat koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti) - zatražiće škola za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa. 

Prijem kandidata u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 102/14 i 45/16)

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se 30.8.2016. godine u 10 časova.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa  neće  se posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Prijave slati na adresu: JU Osnovna škola "Sveti Sava" Bileća, Hercegovačkih ustanika bb.

*********

REPUBLIKA SRPSKA

JU OSNOVNA ŠKOLA "PETAR II PETROVIĆ NjEGOŠ"

BILEĆA

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na  određeno vrijeme

1. Nastavnik  matematike 8 časova ............................1 izvršilac, sa radnim iskustvom najmanje jedna godina i položenim stručnim ispitom, na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine.

Uslovi konkursa:

Kandidati  su   dužni  da  pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik RS", br. 1/16) ispunjava i uslove predviđene Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske"), broj 74/08, 71/09 i 104/11, 33/14/, Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika i stručnih saradnika i vaspitača ("Služ. glasnik RS", br. 77/09 i 86/10) i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik RS", broj 102/14, 45/16):

- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu (nostrifikovanu diplomu ukoliko nije stečena u BiH, Republici Srbiji i bivšoj SFRJ do 6. aprila 1992. godine).

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Uvjerenje  o državljanstvu RS i BiH,

- Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- Uvjerenje visokoškolske ustanove o prosječnoj ocjeni tokom studiranja.

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen na radnom mjestu koji odgovara stručnoj spremi i profilu koji se traži ovim konkursom iz kojeg se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme, dužina ostvarenog radnog staža ili ovjerena kopija radne knjižice (poslije  sticanja stručne spreme tražene konkursom)

- uvjerenje opštinske boračko-invalidske zaštite o utvrđenom statusu člana poginulog borca,

- Uvjerenje o kategoriji borca ukoliko je kandidat kategorisan.

- Ljekarsko uvjerenje koje ne može biti starije od šest mjeseci (o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa djecom) dostaviće kandidat koji bude izabran prije  zasnivanja radnog odnosa.

- Uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela iz člana 105. stav 5 Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju (škola će službenim putem tražiti za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa).

- Dostaviti ovjerene kopije dokumenata jer se dokumenta ostavljaju u školi.

- Testiranje i intervju obaviće se u utorak, 30.8.2016. godine u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati koji budu ispunjavali uslove neće se naknadno pozivati na intervju i testiranje.

     Prijave slati na adresu OŠ "Petar II Petrović Njegoš" Bileća.

Ulica Kralja Aleksandra br. 32 Bileća

Broj telefona: 059/370-166.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

     *************

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR

"PERO SLIJEPČEVIĆ"  GACKO

KONKURS

 za prijem nastavnika

1. Profesor matematike......... 1 izvršilac, (puna norma), do  30.6.2017.       

                                                                                     

Uslovi: Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Sl. gl. RS" br: 1/16) kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju ("Sl. gl. RS" br: 74/08; 106/09; 104/11 i  33/14), Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji ("Sl. gl. RS" br: 34/15 i 83/15 ) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS" br: 29/12 i 80/14 i 83/15).

  Radno iskustvo u zanimanju traženom konkursom: najmanje  jedna  (1) godina.

  Procedura prijema nastavnika biće obavljena u skladu sa Pravilnikom o  kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi ("Sl. gl. RS" br: 102/14 i 42/16).

  Uz prijavu  (sa kratkom biografijom, adresom i brojem telefona, prijava mora biti potpisana) na konkurs kandidati su dužni da dostave sljedeća dokumenta:

- Za ispunjenost opštih uslova:

1. Izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju lične karte;

2. Uvjerenje o državljanstvu;

3. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima,

4. Uvjerenje da kandidat nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad  djetetom ili maloljetnim licem.

Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima kandidat će dostaviti nakon što bude izabran  po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.  Ljekarsko uvjerenje ne može biti starije od šest (6) mjeseci.

Uvjerenje o neosuđivanosti zatražiće škola od nadležnog organa za kandidata koji bude izabran po konkursu,  a prije zasnivanja radnog odnosa.

-  Za ispunjenost posebnih uslova:

1. Diplomu o završenom visokom obrazovanju u trajanju od 4 godine (240 ECTS bodova) u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent. Diplome stečene poslije 6. aprila 1992. godine van BiH i Republike Srbije treba da budu nostrifikovane;

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi,

3. Uvjerenje ili potvrdu o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica (nakon sticanja stručne spreme tražene konkursom - ), koju izdaje Zavod za zapošljavanje na području jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen;

4. Uvjerenje o prosječnoj ocjeni tokom studiranja ili dodatak diplomi, koje izdaje visokoškolska ustanova (ukoliko prosjek nije upisan u diplomi);

5. Uvjerenje o ostvarenom radnom stažu u vaspitno-obrazovnoj ustanovi (kao verifikovan  ili  na  drugim poslovima) ili kod drugog poslodavca;

6. Uvjerenje  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca  Otadžbinsko-odbrambenog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7. Uvjerenje  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca ;

8. Uvjerenje  organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata  Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se intervju i testiranje. Intervju i testiranje obaviće se u prostorijama  škole  dana 29.8.2016. god sa početkom u 13 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju i testiranje, a ukoliko se ne pojave u zakazano vrijeme smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 Kandidati  prilažu ovjerene fotokopije dokumenata i  iste im se neće vraćati nakon završene procedure po konkursu.

Konkurs ostaje otvoren osam ( 8) dana od dana objavljivanja.

Prijave na konkurs sa neophodnim dokumentima mogu se dostaviti u roku ostavljenom konkursom  lično u sekretarijat škole ili poštom na adresu:

JU  Srednjoškolski centar "Pero Slijepčević" Gacko, ul. Solunskih dobrovoljaca 24,  Gacko.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

***********

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "SVETI VASILIJE OSTROŠKI"

TREBINjE

 

KONKURS

za izbor stručnog saradnika i nastavnika

1. Nastavnik fizičkog vaspitanja - 4 časa u nastavi, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.12.2016. godine sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom;

2. Nastavnik matematike - pripravnik - 16 časova u nastavi, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine;

3. Defektolog - logoped - na određeno vrijeme do povratka školskog logopeda sa porodiljskog bolovanja, a najduže do 31.3.2017. godine, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom. Kandidat će raditi ½ radnog vremena u JU OŠ "Sveti Vasilije Ostroški" Trebinje, a ½ radnog vremena u JU OŠ "Vuk Karadžić" Trebinje.

Kandidati su dužni da pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 1/16) ispunjava i uslove predviđene Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 74/08, 71/09, 104/11 i 33/14), Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača  u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15) i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 102/14 i 45/16).

Uz potpisanu prijavu od strane kandidata na kojoj će obavezno biti naznačena adresa i kontakt telefon kandidati dostavljaju sljedeća dokumenta:

1. Uvjerenje da je državljanin Republike Srpske i BiH,

2. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte, kojom se dokazuje da je kandidat punoljetan,

3. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent (diplome odgovarajuće stručne spreme koje nisu izdate u Bosni i Hercegovini i Republici Srbiji  ili na teritoriji bivše SFRJ do 6. aprila 1992. godine moraju biti nostrifikovane),

4.  Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

5. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

6. Uvjerenje Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

7. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen:

-  na radnom mjestu koji odgovara stručnoj spremi i profilu koji se traži ovim konkursom

- na radnom mjestu u školi na drugim poslovima, a koji odgovaraju stručnoj spremi koja se traži ovim konkursom

- na radnom mjestu van vaspitno-obrazovnog rada, a koji odgovaraju stručnoj spremi i profilu koji se traži ovim konkursom.

Iz uvjerenja treba jasno da se vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio s nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme.

- Ljekarsko uvjerenje (o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa djecom)  dostaviće kandidat koji bude izabran prije zasnivanja radnog odnosa,

- Uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela iz člana 105. Stav 5. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju (škola će službenim putem tražiti za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa).
-  Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

- Testiranje i intervju obaviće se u utorak, 30. avgusta 2016. u 9 časova, u prostorijama škole.

- Kandidati koji ispunjavaju uslove neće se posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu smatraće se da su odustali od konkursa.

U slučaju da se ne prijave kandidati sa radnim iskustvom za fizičko vaspitanje i defektologa - logopeda, razmatraće se i prijave kandidata bez radnog iskustva.

Prijave slati na adresu:

 JU OŠ "Sveti Vasilije Ostroški", Gorička br. 19, Trebinje.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.
Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja.

***********

REPUBLIKA SRPSKA

J A V N A  U S T A N O V A

OSNOVNA ŠKOLA «SVETI SAVA»

FOČA

KONKURS

za popunu slobodnih radnih mjesta

u školskoj 2016/2017. godini

1. Nastavnik razredne nastave, na određeno vrijeme, od dana prijema do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, 1 izvršilac na punoj radnoj normi u CŠ, sa radnim iskustvom;

         Prijavljeni kandidati treba da, osim uslova utvrđenih Zakonom o radu, ispunjavaju i uslove propisane u članu 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju:

       a) imaju odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno visoku ili višu stručnu spremu;

      b)  imaju položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

      v) imaju ljekarsko uvjerenje, od nadležne zdravstvene ustanove, o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima;

      g) nisu osuđivani pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

         Kandidati treba da ispunjavaju i  uslove, iz člana 2.  Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske",  br. 77/09, 86/10, 25/14 i 76/15), odnosno da im je u diplomi naveden stručni profil i zvanje, propisano za radno mjesto na koje konkurišu.

          Uz prijavu na konkurs (sa biografijom), potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje, kandidati  obavezno  dostavljaju ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:

          1.  Diplome o završenom obrazovanju (diploma mora biti priznata ukoliko nije stečena: na teritoriji SFRJ do 6. aprila 1992. godine,  BiH i Republici Srbiji);

          2.  Uvjerenja o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu;

          3.  Izvoda iz MK rođenih ili kopije lične karte;

          4.  Uvjerenja o državljanstvu;

          5. Ljekarskog uvjerenja o psihofizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti za rad sa učenicima koje ne može biti starije od šest (6) mjeseci (prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa);

           Uvjerenje o neosuđivanosti, za izabranog kandidata, škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

           U prijavi na konkurs kandidati obavezno treba da navedu tačne adrese stanovanja i brojeve kontakt telefona (po mogućnosti brojeve mobilnih telefona).

           U skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" br. 102/14 i 45/16) biće vršeno bodovanje kandidata, po već utvrđenim kriterijumima.

         Ukoliko ispunjava opšte uslove, u radni odnos biće primljen kandidat koji ostvari najveći broj bodova, a po kriterijumima utvrđenim pomenutim Pravilnikom.

         Kandidati treba da dostave ovjerene fotokopije dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova, i to:

1. Za prosječnu ocjenu tokom studiranja -  dokument u formi dodatka diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili u formi uvjerenja visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja;

2. Za vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica -  dokument u formi uvjerenja izdatog od Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica).

3. Za dužinu radnog staža - dokument u formi uvjerenja o radnom stažu, izdatog od ranijeg poslodavca, koje sadrži podatke iz kojih se jasno vidi:

              - vrsta posla;

              - stepen stručne spreme i

              - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla.

Testiranje i intervju sa kandidatima, koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u prostorijama škole:

- Testiranje kandidata, dana 29.8.2016. godine, sa početkom u 10 časova,

- Intervju kandidata, dana 30.8.2016. godine,  sa početkom u  10 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, pa ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs  ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja. 

 Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

   Dokumentacija poslata uz prijavu na konkurs se ne vraća.

  Prijave na konkurs dostaviti na adresu škole, Nemanjina bb, 73300 Foča, preporučeno ili direktno u školu.

********

JZU DOM ZDRAVLjA "DR MILENKO MURATOVIĆ"

88363 BERKOVIĆI

BERKOVIĆI

                   

JAVNI KONKURS

za prijem radnika ili pripravnika u radni odnos, na neodređeno vrijeme:

1. Doktor medicine,  jedan izvršilac.

2. Finansijski radnik, jedan izvršilac.

         Opšti uslovi:

- Da je državljanin/ka Republike Srpske, odnosno BiH;

- Da je stariji od 18 godina;

- Da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad.

 Posebni uslovi:

1. Doktor medicine:

- Završen medicinski fakultet;

- Položen državni ispit;

- Radno iskustvo u trajanju od najmanje  3 mjeseca;

- Položen vozački ispit;

- Licenca za rad;

2. Finansijski radnik:

Završena visoka stručna sprema  sa ostvarenih 240 ECTS bodova i stečeno zvanje diplomirani ekonomista;

Uz prijavu na javni konkurs kandidat je dužan dostaviti:

- Fotokopiju lične karte,

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Dokaz o završenoj visokoj stručnoj spremi,

- Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti kandidat će dostaviti naknadno.

Kandidati koji budu ispunjavali uslove biće blagovremeno obaviješteni o održavanju intervjua.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objavljivanja.

Dokumentacije se mogu predati lično ili na adresu: JZU DZ "Dr Milenko Muratović" Berkovići, 88363, Berkovići, sa naznakom za "Komisiji za prijem radnika".  

*************

SPORTSKI SAVEZ KALINOVIK

JAVNI KONKURS
za prijem pripravnika

 I - Sportski savez Kalinovik raspisuje konkurs za prijem pripravnika, i to:

- Profesor fizičke kulture VSS, sa 240 ECTS bodova - 2 (dva) izvršioca i

- Diplomirani trener sportske rekreacije VSS, sa 180 ECTS - 1 (jedan) izvršilac.

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

II - Opšti uslovi:

-    Da je državljanin RS ili BiH,

-    Da je punoljetan,

-    Da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

-    Da je radno sposoban, dokaz ljekarsko uvjerenje, ne starije od 6 mjeseci, sa obaveznim dokazom o psihofizičkoj sposobnosti, dužni su dostaviti izabrani kandidati, prije zasnivanja radnog

odnosa.

III - Posebni uslovi:

          - Završen odgovarajući fakultet iz tačke I konkursa.

IV - Potrebni dokumenti (original ili ovjerena kopija):

     Uz svojeručno potpisanu prijavu sa adresom i brojem telefon, kandidati prilažu:

1. Uvjerenje o državljanstvu,

2. Izvod iz matične knjige rođenih,

3. Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, (dostaviće samo izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa),

4. Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak ,

5. Uvjerenje da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS,

6. Diploma o završenoj stručnoj spremi,

7. Dodatak diplomi o prosjeku ocjena.

V – Kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće pozvani na razgovor-intervju. O vremenu i mjestu sprovođenja intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni.

VI –Način i rok za podnošenje prijava:
    Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" .
    Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja.
    Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje .
    Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prostorije Sportskog saveza Kalinovik ili na adresu: Sportski savez Kalinovik, ul. Karađorđeva br. 37 sa naznakom "Prijava na konkurs".

********

JU Turistička organizacija Opštine Kalinovik

JAVNI KONKURS

za prijem pripravnika

I - JU Turističku organizaciju opštine Kalinovik, raspisuje Javni konkurs za prijem pripravnika, i to:

  1. 1 (jedan) diplomirani novinar, VSS, VII sa 240 ECTS bodova i
  2. 1 (jedan) profesor filozofije, VSS, VII sa 240 ECTS bodova.

   Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

          Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u tom stepenu školske spreme.

          II - Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

          1. da je državljanin BiH,

          2. da je stariji od 18 godina,

          3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

          4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u javnoj ustanovi,

          5. da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

          III- Posebni uslovi:

          - završen fakultet odgovarajućeg smjera iz tačke I ovog konkursa,

          IV - Potrebna dokumenta

          Uz svojeručno potpisanu prijavu sa adresom i brojem telefona, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova - ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

                                                     - uvjerenja o državljanstvu, izvoda iz MKR, diplome, uvjerenja da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, uvjerenja o neosuđivanosti i uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka.

          Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (dostaviće samo izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa).

          Svi kandidati koji budu ispunjavali uslove iz ovog konkursa biće pozvani na intervju, o čemu će biti blagovremeno obaviješteni.

          V - Rok za podnošenje prijava

          Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

          Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.

          O rezultatima konkursa kandidati će biti pismeno obaviješteni.

          Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova mogu se dostaviti lično ili putem pošte na adresu: JU Turistička organizacija Opštine Kalinovik, ul. Karađorđeva br. 37, sa naznakom: "Prijava na javni konkurs za prijem pripravnika".

             **********                                                 

 JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD KALINOVIK

JAVNI KONKURS
za prijem pripravnika

    I - JU Centar za socijalni rad Kalinovik raspisuje konkurs za prijem pripravnika, i to:

  - dipl. specijalni edukator i rehabilitator, VSS, sa 240 ECTS bodova - 1

   (jedan ) izvršilac i

  - dipl. ekonomista, VSS, sa 240 ECTS bodova-1 (jedan) izvršilac i

  - doktor stomatologije, VSS, sa 360 ECTS bodova-1 (jedan) izvršilac

     Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

          Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u tom stepenu školske spreme.

   II - Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

          1. da je državljanin BiH,

          2. da je stariji od 18 godina,

          3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

          4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u javnoj ustanovi i

          5. da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

   III- Posebni uslovi:

          - završen fakultet odgovarajućeg smjera iz tačke I ovog konkursa,

   IV - Potrebna dokumenta

          Uz svojeručno potpisanu prijavu sa adresom i brojem telefona, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova - ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

          - uvjerenja o državljanstvu, izvoda iz MKR, diplome, uvjerenja da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, uvjerenja o neosuđivanosti i uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka.

          Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti (dostaviće samo izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa).

   V - Kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće pozvani na razgovor-intervju. O vremenu i mjestu sprovođenja intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni.

   VI - Način i rok za podnošenje prijava:
          Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" .
          Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja.
          Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.
          Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prostorije Centra za socijalni rad ili na adresu: JU Centar za socijalni rad Kalinovik, sa naznakom "Prijava na konkurs", Karađorđeva br. 37, Kalinovik.

*****************

„BLONDI" d.o.o.

Ul. Karađorđeva bb

KALINOVIK

KONKURS
za prijem pripravnika

  I - Preduzeće "Blondi" d.o.o. Kalinovik iz Kalinovika raspisuje konkurs za prijem pripravnika, i to:

  - diplomirani ekonomista VSS, sa 240 ECTS bodova-1 (jedan) izvršilac.

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u tom stepenu školske spreme, a za koji treba, prema zakonu, položiti stručni ispit ili kojem je potrebno prethodno radno iskustvo u njegovom zanimanju ili profesiji.

II - Opšti uslovi: da je državljanin RS ili BiH, da je stariji od 18 godina, da se protiv njega ne vodi krivični postupak, da nije osuđivan za krivično djelo, da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS i da ima opštu zdravstvenu sposobnost.

III - Posebni uslovi:

          - završen odgovarajući fakultet iz tačke I konkursa.

IV – Potrebni dokumenti (original ili ovjerena kopija):

1. Uvjerenje o državljanstvu,

2. Izvod iz matične knjige rođenih,

3. Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, (dostaviće samo izabrani kandidati prije

zasnivanja radnog odnosa),

4. Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak ,

5. Uvjerenje da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS,

6. Uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo i

7. Ovjerena kopija diplome.

V – Kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće pozvani na razgovor-intervju. O vremenu i mjestu sprovođenja intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni.

VI - Način i rok za podnošenje prijava
Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" .
Rok za podnošenje prijava je 7 dana od dana objavljivanja.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.
Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prostorije preduzeća "Blondi" d.o.o. Kalinovik ili poštom na adresu preduzeća, sa naznakom "Prijava na konkurs", ul. Karađorđeva bb Kalinovik.

***************

 JKP "RAD" DOO KALINOVIK

 Srpskih Dobrovoljaca br. 2

 KALINOVIK

KONKURS
za prijem pripravnika

 

  I - JKP "Rad" d.o.o. Kalinovik iz Kalinovika raspisuje konkurs za prijem pripravnika, i to:

- diplomirani inženjer elektrotehnike - smjer informatika VSS, sa 240 ECTS bodova - 1  (jedan) izvršilac,

- diplomirani inženjer mašinstva VSS, sa 240 ECTS bodova - 1 (jedan) izvršilac

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme u trajanju do 12 mjeseci.

Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u tom stepenu školske spreme.

II - Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

1. da je državljanin BiH,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u javnoj ustanovi,

5. da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

6. da nije ranije zasnivao radni odnos u ovom zasnivanju, odnosno da nije obavio pripravnički staž u ovom zanimanju.

III - Posebni uslovi:

          - završen odgovarajući fakultet iz tačke I konkursa.

IV - Potrebni dokumenti (original ili ovjerena kopija):

1. Uvjerenje o državljanstvu,

2. Izvod iz matične knjige rođenih,

3. Dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, (dostaviće samo izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa),

4. Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak ,

5. Uvjerenje da se nalazi na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS,

6. Uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo i

7. Ovjerena kopija diplome.

V – Kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće pozvani na razgovor-intervju. O vremenu i mjestu sprovođenja intervjua kandidati će biti naknadno obaviješteni.

VI – Način i rok za podnošenje prijava
Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" .
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja.
Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.
Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prostorije JKP "Rad" d.o.o. Kalinovik ili poštom na adresu preduzeća, sa naznakom "Prijava na konkurs", ul. Srpskih dobrovoljaca br. 2 Kalinovik.

***********

JU MUZIČKA ŠKOLA "SVETI ROMAN MELOD"

NEVESINjE

Trg Blagoja Parovića bb

Tel. 059/602 941

E-mail: [email protected]

KONKURS

za popunu radnih mjesta

1. Nastavnik klavira i korepeticije ...................................... 1 izvršilac, 24 časa sedmično, na određeno vrijeme – do kraja školske 2016/2017. g.), radno iskustvo, položen stručni ispit, rad u Područnom odjeljenju Gacko i centralnoj školi Nevesinje.

 

2. Nastavnik klavira i korepeticije...................................... 1 izvršilac, 19 časova sedmično, na određeno vrijeme – do kraja školske 2016/2017. g.), radno iskustvo, položen stručni ispit, rad u centralnoj školi Nevesinje i Područnom odjeljenju Gacko.

 

3. Nastavnik violine ....................... 1 izvršilac, 10 časova sedmično, na određeno vrijeme - do kraja školske 2016/2017. g.), radno iskustvo, položen stručni ispit, rad u centralnoj školi Nevesinje.

 

4. Nastavnik flaute ....................... 1 izvršilac, 10 časova sedmično, na određeno vrijeme – do kraja školske 2016/2017. g.), radno iskustvo, položen stručni ispit, rad u Područnom odjeljenju Gacko,

 

5. Nastavnik gitare ....................... 1 izvršilac, 18 časova sedmično, na određeno vrijeme - do kraja školske 2016/2017. g.), radno iskustvo, položen stručni ispit, rad u Područnom odjeljenju Gacko.

 

Za sve kandidate obavezan je rad u petodnevnoj radnoj sedmici.

 

OPŠTI USLOVI:

- da je državljanin RS i BiH

- da je stariji od 18 godina;

- da je radno sposoban,

- da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i maloljetnim licem

POSEBNI USLOVI:

1 i 2,. diplomirani muzičar – pijanista, diplomirani muzički izvođač ili pedagog, sa prethodno završenom srednjom muzičkom školom, obrazovni profil: muzički izvođač – pijanista.

3. diplomirani muzičar – violinista, diplomirani muzički izvođač ili pedagog, sa prethodno završenom srednjom muzičkom školom, obrazovni profil: muzički izvođač – violinista,

4. diplomirani muzičar – flautista, diplomirani muzički izvođač ili pedagog, sa prethodno završenom srednjom muzičkom školom, obrazovni profil: muzički izvođač – flautista,

5. diplomirani muzičar – gitarista, diplomirani muzički izvođač ili pedagog, sa prethodno završenom srednjom muzičkom školom, obrazovni profil: muzički izvođač – gitarista,

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu BiH, RS

- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima,

- uvjerenje od suda da nisu pravosnažnom presudom osuđivani za krivična djela protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom i maloljetnim licem,

- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- uvjerenje o ostvarenom radnom stažu,

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

- potvrdu od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih ukoliko je kandidat nezaposlen,

- rješenje o utvrđenom statusu socijalno ugroženog lica, ukoliko kandidat ima taj status (vidi član 8. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi – "Sl. glasnik RS" broj 102/14).

Ukoliko je kandidat zaposlen dužan dostaviti uvjerenje o zaposlenosti izdato od poslodavca sa fondom i sedmičnim rasporedom časova. Ukoliko kandidat ima 2 državljanstva i zaposlen je u drugoj državi dužan je dostaviti uvjerenje o zaposlenju u drugoj državi ili potvrdu sa evidencije nazaposlenih lica.

 Ukoliko se na konkurs ne prijavi lice sa potrebnim radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom, komisija će razmatrati prijave lica bez radnog iskustva.

Ljekarsko uvjerenje o zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za rad sa učenicima dostavlja se nakon izbora kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti po službenoj dužnosti, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Dana 31.8.2016. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama škole na adresi Trg Blagoja Parovića bb sa svim kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave obaviće se testiranje i intervju. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te fotokopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se predati neposredno ili poslati poštom na navedenu adresu.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.                                                                             

 

******************

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR FOČA

 K O N K U R S

 za prijem radnika u radni odnos

   Na određeno radno vrijeme:                                             

 1. Diplomirani ekonomista za praktičnu nastavu u četvrtom stepenu u struci: ekonomija, pravo i trgovina ,..................................... 4 časa

sa iskustvom, položen stručni ispit u nastavi , do kraja nastavne godine

  

  2. Nastavnik zdravstvene njege – vježbe........ 4 časa

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu do kraja nastavne godine

 3. Profesor ruskog jezika…......................2 časa

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno-obrazovnom radu do kraja nastavne godine

4. Profesor računara i programiranja u četvrtom stepenu u struci: mašinstvo i obrada metala.......................................................2 časa

sa iskustvom, položen stručni ispit u vaspitno obrazovnom radu do kraja nastavne godine       

 Osim uslova utvrđenih Zakonom o radu  ("Sl. gl. RS" broj: 01/16.), i posebnih uslova propisanim članom 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju („Sl. gl. RS", broj: 74/08,106/09,104/11 i 33/14), ispunjava i sljedeće uslove:
Završen odgovarajući fakultet prema Pravilniku o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u gimnaziji („Sl. gl. RS"broj:34/2015.) i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS" 91/09 i 29/12., 80/14.) i Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi („Sl. gl. RS", broj:102/14. i 42/16.). 

Opšti uslovi : 
a) da je državljanin RS i BH-a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;
b)da je punoljetan što se dokazuje izvodom iz MK rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;v) da je radno sposoban što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, 
a prije zasnivanja radnog odnosa. 
g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačka g) ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:

- potpisanu prijavu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs uz kratku biografiju 
- ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;
- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja , ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena; 

U izuzetnim slučajevima, ukoliko kandidat iz opravdanih razloga ne može pribaviti dokument o prosjeku ocjena tokom studiranja, prosječna ocjena se može dokazati ovjerenom fotokopijom indeksa
- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu na evidenciji nezaposlenih lica;
- uvjerenje o radnom stažu ( u obrazovanju, van obrazovanja u struci i van struke sa izračunatim radnim stažom) i ovjerenu fotokopiju radne knjižice,

- dokaz o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovanju za radna mjesta za koja se traži

 - uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulih boraca;
- uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;
Testiranje i intervju za sve kandidate koji su dostavili potpunjene i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove Konkursa obaviće se 29. 8. 2016. u 11,00 časova.
Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na Konkurs. 
Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata koje se ne vraćaju. 
Rok za dostavljanje prijava je 8 dana od dana objavljivanja Konkursa.
Prijave slati sa naznakom: „NE OTVARAJ –KONKURS „ na naznačenu adresu: 
JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR FOČA
Ul. Cara Dušana br. 73.
Foča 
Telefon:
058/210-114

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana