JU ZZZ RS - Filijala Prijedor: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 15.03.2017.

JU ZZZ RS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 15.03. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR KOSTAJNICA

TAVIJA BB

79224 KOSTAJNICA

KONKURS

za izbor i prijem profesora

1. Doktor medicine, specijalista za higijenu, sa radnim iskustvom – 8 časova - do 30.6.2017.

2. Diplomirani farmaceut, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom – 5 časova – do 30.6.2017.

Pored opštih uslova, propisanih Zakonom o radu i posebnih uslova propisanih Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju kandidat treba da ispunjava uslove predviđene Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i Pravilnikom o izmjeni Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Opšti uslovi su:

1. Da je državljanin RS i BiH, što dokazuju uvjerenjem o državljanstvu;

2. Da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

3. Da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljana djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata) na konkurs kandidati su obavezni dostaviti osim dokaza navedenih za opšte uslove i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

7. Uvjerenje opštinsko/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se 30.3.2017. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata ne starije od 6 mjeseci i te kopije se neće vraćati kandidatima.

Prijave slati na adresu Škole u roku od osam dana od dana objavljivanja oglasa sa naznakom "za oglas".

*****************

JU SPOMEN-PODRUČJE "DONjA GRADINA"

DONjA GRADINA BB

79243 DEMIROVAC

 ODLUKA

 o poništenju konkursa

Odlukom direktora br.25-01/17 od 8.3.2017. poništava se konkurs objavljen 1.3.2017. u "Glasu Srpske" za prijem istoričara, zbog proceduralnih grešaka.                   

         

**************

JU SŠC "ĐURO RADMANOVIĆ"

Dositeja Obradovića 4,

NOVI GRAD;

Tel: 052/752-125; Tel/faks:052/751-230;

E-mail:[email protected]

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

1. Na određeno vrijeme:

 

1. Demokratija i ljudska prava................ 14 časova i Kultura religija.........3 časa,

1 izvršilac, na određeno vrijeme (do povratka radnika sa funkcije) sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u obrazovanju.

Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu, kao i uslove iz člana 76. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, člana 1. Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i člana 1. Pravilnika o izmjeni i dopuni pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim stručnim školama.

Uz potpisanu prijavu na raspisani konkurs kandidati treba da dostave sljedeće dokumente o ispunjenosti opštih i posebnih uslova:

Opšti uslovi:

a) da je državljanin RS i BiH, a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

b) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

v) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa, i

g) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu i dokumentaciju za opšte uslove koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na javni konkurs, kandidati treba da dostave dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima, i to:

 a) ovjerenu fotokopiju diplome u kojoj je navedeno stručno zvanje ili ekvivalent za potreban kadar, prema Pravilniku o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama;

 b) ovjerenu fotokopiju radne knjižice;

 v) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

g) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji;

d) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u obrazovanju;

đ) uvjerenje izdano od ranijeg/ih poslodavca/aca o radnom iskustvu.

Za sve kandidate koji ispunjavaju gore navedene uslove intervju i testiranje biće održani dana 28.3.2017. godine (utorak) u 10 časova u prostorijama ove Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave na konkurs slati na adresu škole. Na koverti obavezno naznačiti PRIJAVA NA KONKURS (NAVESTI RADNO MJESTO ZA KOJE KANDIDAT KONKURIŠE) .

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

********************

                    

JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR" U PRIJEDORU

PRIJEDOR

 Direktor JU "Srednjoškolski centar Prijedor" u Prijedoru a na osnovu člana 99. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, te člana 4. stav 1. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos, te člana 207. Zakona o opštem upravnom postupku donosi

 Odluku o

PONIŠTENjU JAVNOG KONKURSA

objavljenog u

dnevnom listu "Glas Srpske" od 11.1.2017. godine i ispravke od 18.1.2017.

 I to pod stavkom: 1. Profesor stručnih predmeta medicinske struke za farmaceutske tehničare /bez iskustva /, na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja-porodiljskog bolovanja puna norma 20 časova.

 ******************

 JU "SREDNjOŠKOLSKI CENTAR PRIJEDOR" U PRIJEDORU

 Nikole Pašića 4

 79101 Prijedor

 KONKURS

 za prijem radnika u radni odnos

1. Profesor stručnih predmeta medicinske struke za farmaceutske tehničare, /bez iskustva / na određeno vrijeme do povratka radnika sa trudničkog bolovanja –porodiljskog bolovanja puna norma 20 časova.

 Pored opštih uslova propisanih članom 26. Zakonom radu kandidati treba i da ispunjavaju potrebne usove propisane Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama i Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

 Uz potpisanu prijavu kandidati treba da dostave ovjerene kopije sljedećih dokumenata, a u skladu sa članom 28. stav 1 Zakona o radu, te tačkom 7. i 8. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

Opšti uslovi su:

1. Da je državljanin RS ili BiH , a to dokazuje uvjerenjem o državljanstvu .

2. Da je punoljetan a to dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte .

3. Da je radno sposoban i to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od 6 mjeseci a koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

 Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. tačke 4. ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa .

Posebni uslovi:

 1. Kandidat uz potpisanu prijavu i dokumentaciju iz opštih uslova potrebno je da dostavi dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 7. i 8. navedenog pravilnika.

 

Dokumentacija iz stava 1. ovog člana podrazumijeva:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenim prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojim je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent. /Pod stavkom:

 1. Diplomirani farmaceut .

2. Ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom kandidat je dužan da dostavi uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

3. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja , ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom.

6. Uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

7. Uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Obrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

8. Uvjerenje opštinskog /ratnog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

 Prijave se mogu dostaviti lično ili poštom preporučeno na adresu škole sa naznakom Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta NE OTVARATI.

 Rok podnošenja prijave je 8 dana od dana objavljivanja konkursa.

 Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

 Kandidati koji ispunjavaju uslove utvrđene ovim konkursom dužni su pristupiti intervju i testiranju koji će se obaviti dana, 27.3.2017. godine, u 10 časova.

 Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 Kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

***********

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

Branislava Nušića 7

79101 PRIJEDOR

KONKURS

za izbor i prijem nastavnika i stručnog saradnika

1. Nastavnik matematike, 1 izvršilac, puna norma, na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, pripravnik,

2. Bibliotekar, 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, sa položenim stručnim ispitom za obavljanje bibliotečke djelatnosti;

 Pored opštih uslova predviđenih Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane članom 105. i 106. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju, i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

-  da je državljanin RS ili Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

-  da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

-  da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

-  da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (uvjerenje o neosuđivanosti škola će pribaviti službenim putem a prije zasnivanja radnog odnosa).

Posebni uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

-  da ima odgovarajući nivo obrazovanja – završen prvi ciklus studijskog programa i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosnu višu ili visoku stručnu spremu,

-  kandidat pod rednim brojem 2. shodno članu 5. tačka g) Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača;

Napomena: Pripravnikom se smatra lice koje prvi put zasniva radni odnos u zanimanju za koje je steklo određenu vrstu i stepen stručne spreme, ili lice koje je radilo kraće od vremena utvrđenog za pripravnički staž u traženom stepenu stručne spreme tj. zvanju koje se traži konkursom.

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a ona podrazumijeva:

a) ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

b) dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

v) uvjerenje o položenom stručnom ispitu (kandidati za radno mjesto bibliotekara)

g) uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

d) uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca,

đ) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

e) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

ž) uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi, a na osnovu liste kandidata utvrđene bodovanjem po kriterijumima propisanim ovim pravilnikom.

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske". Izabrani kandidat dužan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj i radnoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) prije zasnivanja radnog odnosa.

Prijave sa potrebnim dokumentima mogu se dostaviti lično u školu ili putem pošte na adresu škole, sa naznakom "za konkurs".

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune i blagovremene, biće podvrgnuti testu i intervjuu, a isti će biti obavljen u prostorijama škole dana 24.3.2017. godine godine u 12 časova te stoga kandidati neće biti pojedinačno obavještavani o terminu istoga, a o terminu za intervju će biti obaviješteni na testiranju.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

*******************

 REPUBLIKA SRPSKA

JU MAŠINSKA ŠKOLA

PRIJEDOR

Broj:  277    /17

Dana,  14.3.2017. godine

 ISPRAVKA KONKURSA

Objavljenog dana 8.3.2017. godine

 

- Profesor fizičkog vaspitanja 20 časova.....1 izvršilac sa iskustvom i položenim stručnim ispitom na određeno vrijeme do 31.8.2017. godine

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se u ponedjeljak, 27.3.2017. godine u 12 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana