JU ZZZ RS - Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 15.02.2017.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 08.02. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

*******

OKRUŽNI SUD U DOBOJU

SVETOG SAVE 22

74 000 DOBOJ

JAVNI KONKURS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme do februara 2019. godine dok traje finansijska podrška Evropske unije

1. Viši stručni saradnik

         izvršilaca 1

 

 

Opis poslova radnog mjesta

 

- pomaže sudijama u proučavanju i pripremanju predmeta,

- vrši analizu pravnih pitanja,

- pismeno izrađuje nacrte sudskih odluka pod nadzorom sudije - predsjednika vijeća,

- vrši poslove praćenja i proučavanja sudske prakse i

- obavlja i druge stručne poslove pod nadzorom i po uputstvima predsjednika suda, sudija i sekretara suda.

 

 

2. Daktilograf - asistent

         izvršilaca 2

 

 

Opis poslova radnog mjesta

 

- dnevno preuzima od referenata za upravljanje predmetima predmete i dostavlja sudijama u rad,

- obavlja sve poslove na prepisu i sravnjenju materijala i otklanjanju eventualnih grešaka,

- vrši daktilografske poslove po diktatu i CMS sistemu,

- učestvuje kao zapisničar na pretresima, raspravama na javnim sjednicama i ročištima,

- vrši snimanje u sudnici,

- izrađuje transkripta zapisnika sa glavnog pretresa,

- dostavlja spise na potpis predsjedniku i članovima vijeća,

- postupa po naredbama u spisima, sređuje spise, vodi popis troškova isplaćenih iz predračunskih sredstava suda i stara se o urednosti spisa koji su im dodijeljeni u rad,

- sravnjava prepisanu poštu i otklanja eventualne greške,

- popunjava obrasce rješenja o naknadama svjedocima i sudijama porotnicima,

- vrši umnožavanje materijala na fotokopirnom aparatu,

- obavlja i druge poslove po naredbi predsjednika suda, sudija, sekretara suda i šefa pisarnice.

 

Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH,

- da je punoljetan,

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

- da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za kažnjivo djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnim organima,

- da nije otpušten iz državnih organa kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa,

 

Posebni uslovi za radno mjesto pod tačkom 1.

- završen pravni fakultet,

- položen pravosudni ispit,

- tri godine radnog iskustva na pravnim poslovima.

 

Posebni uslovi za radno mjesto pod tačkom 2.

 

- završena srednja upravna ili druga srednja škola

- poznavanje rada na računaru,

- šest mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Za kandidate koji budu primljeni u radni odnos obavezan je probni rad u skladu sa Zakonom.

Uz prijavu na javni konkurs kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to fotokopije sljedećih dokumenata:

- za radno mjesto pod tačkom 1. (ličnu kartu ili pasoš, diplomu o završenom pravnom fakultetu sa prosjekom ocjena, uvjerenje o položenom pravosudnom ispitu i dokaz o radnom iskustvu na pravnim poslovima).

- za radno mjesto pod tačkom 2. (ličnu kartu ili pasoš, diplomu o završenoj školi, dokaz o poznavanju rada na računaru i dokaz o radnom iskustvu).

Izabrani kandidati su dužni da u roku od sedam dana nakon objave rezultata sprovedenog javnog konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa dostave Komisiji za sprovođenje postupka izbora radnika originale ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata: uvjerenje o državljanstvu Republike Srpske ili BiH, izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka, uvjerenje o nekažnjavanju, izjavu da nije otpušten iz državnih organa kao rezultat disciplinske mjere, diplomu o odgovarajućoj školi sa prosjekom ocjena, uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu na istim ili sličnim poslovima i dokaz o poznavanju rada na kompjuteru.

          Kandidate koji ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkursa Komisija za sprovođenje postupka izbora radnika će pozvati na pismeno testiranje i razgovor.

Javni konkurs će biti objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici ovog suda http://oksud-doboj.pravosudje.ba/ a rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja.

Prijave za učešće na javnom konkursu podnose se na propisanom obrascu - Prijava na javni konkurs koja se nalazi u prostorijama suda i na internet stranici ovog suda http://oksud-doboj.pravosudje.ba/

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova slati na adresu: Okružni sud u Doboju, ulica Svetog Save broj 22.

Prijave koje nisu podnesene na propisanom obrascu, nepotpune i neblagovremene neće biti uzete u razmatranje.

*********************

JU OŠ "SUTJESKA" MODRIČA

MAKSIMA GORKOG 2

74 480 MODRIČA

ODLUKA

o poništenju dijela konkursa

Poništava se dio Konkursa broj: 04-78/17 od 3.2.2017 godine, objavljenog u dnevnom listu "Glas Srpske" dana 8.2.2017 godine, zbog ukazane potrebe za dodjelom časova radniku iz druge škole koji je tehnološki višak u toj školi za popunu upražnjenog radnog mjesta koje glasi:

1. Nastavnik tehničkog obrazovanja, 3 časa na određeno vrijeme, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom do 30.6.2017. godine.

**************

JU SŠC "NIKOLA TESLA" VUKOSAVLjE

OMLADINSKA BB

74 470 VUKOSAVLjE

 KONKURS

za prijem nastavnika

 

I - Na određeno vrijeme, do kraja nastavne 2016/17. godine, a najkasnije do 30.6.2017. godine, potreban nastavnik za sljedeći nastavni predmet:

1. Srpski jezik .............................. 2 časa sedmično (1 izvršilac), sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u nastavi.

II - Na određeno vrijeme, do kraja školske 2016/17. godine (do 31.8.2017. godine), potreban nastavnik za sljedeći nastavni predmet:

1. Pravo ................................ 4 časa sedmično (1 izvršilac), sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u nastavi.

 

USLOVI

Opšti uslovi:

1. Da je državljanin Republike Srpske i BiH,

2. Da je punoljetan,

3. Da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat, nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4. Da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Pored opštih uslova, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove i to:

1. Da ima odgovarajući nivo obrazovanja - završen prvi ciklus studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova i stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

2. Da ima ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima,

3. Da ima položen stručni ispit za rad u nastavi.

Potrebna dokumentacija:

Uz potpisanu prijavu potrebno je dostaviti i sljedeća dokumenta:

1. Uvjerenje o državljanstvu,

2. Izvod iz matične knjige rođenih,

3. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u nastavi,

5. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

6. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

7. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužinu ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS (ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida),

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS (ako se radi o kandidatu iz kategorije borca),

  1. Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, koje nije starije od 6 mjeseci (dostavlja kandidat koji bude izabran po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa).

Uvjerenje o neosuđivanosti, kojim se dokazuje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su obavezni da dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa i koji dostave potpune i blagovremene prijave obaviće se 28.2.2017. godine u 12 časova u prostorijama škole.

Kandidati neće biti posebno pozivani na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom, u zatvorenoj koverti, dostaviti lično u sekretarijat škole ili slati na adresu škole sa naznakom "Prijava na konkurs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana