JU ZZZ RS - Filijala Doboj: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 10.05.2017.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 10.05. 2017. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

***************

JU OŠ SVETI SAVA

DOBOJ

OBAVJEŠTENjE O PONIŠTAVANjU KONKURSA

Poništava se dio konkursa objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" dana 11.1.2017. godine za radno mjesto nastavnik/profesor fizičkog vaspitanja 4 časa na određeno vrijeme do kraja školske 2016/2017. godine, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom za rad u vaspitno-obrazovnoj ustanovi – 1 izvršilac.

*****************

"ENERGOTEHNIKA" DOO

NIKOLE TESLE BR.6

DOBOJ

"Energotehnika" DOO Doboj raspisuje 

OGLAS

za sljedeće radno mjesto na neodređeno radno vrijeme:

1. Projektant arhitekture - arhitektonska faza - VSS..................1 izvršilac

I Pored opštih uslova predviđenih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju sljedeće uslove:

- VSS diplomirani arhitekta (licenca za izradu tehn. dokumentacije i licenca za izvođenje radova).

II Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni da prilože:

- kratku biografiju

- dokaz o završenoj školskoj spremi - ovjerena kopija

- rodni list

- kopiju o položenom stručnom ispitu - licencu

III Prednost imaju kandidati sa licencama za projektovanje i izvođenje radova

IV Rok za podnošenje prijava sa dokazima o ispunjavanju uslova je 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske", putem pošte ili lično na navedenu adresu sa naznakom "prijava za konkurs".

V Po prijemu prijava, sa kandidatima će biti obavljen razgovor, a nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

**********************

ORGANIZACIJA ZA RAZVOJ

TURIZMA REGIJE "ROTOR".

"Rotor" Doboj raspisuje      

 OGLAS

za sljedeća radna mjesta:

1. Kuvar ............................................................................................1 izvršilac

   (sa iskustvom, (ž))

2. Pomoćni kuvar...............................................................................2 izvršioca

3. Vrtlar - domar...................................................................................1 izvršilac

4. Šanker.............................................................................................2 izvršioca

5. Konobar.............................................................................................2 izvršioca

Pored opštih uslova predviđenih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju sljedeće uslove:

- obavezno radno iskustvo,

- dobre komunikacijske sposobnosti,

- timski rad,

- spremnost na obuku,

- poželjno znanje engleskog jezika za radno mjesto pod rednim brojem 5.

***************

JU OŠ "VUK KARADžIĆ"

VITKOVCI, TESLIĆ

ODLUKA

o poništenju konkursa

I

     Poništava se javni konkurs objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske" dana 8.3.2017. godine.

II

     Odluka stupa na snagu danom donošenja.

III

     Odluku objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" putem Zavoda za zapošljavanje.

Obrazloženje

     Školski odbor Javne ustanove Osnovne škole "Vuk Karadžić" Vitkovci, Teslić na sjednici održanoj 3.5.2017. godine, poništio je Odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora škole broj 155/17 od 6.3.2017. godine, na osnovu akta ministra prosvjete i kulture  broj: 07.041/610-176/17 od 10.4.2017. godine, ovim aktom se odbija dati saglasnost za imenovanje direktora škole. Školski odbor će u roku od 60 dana od dana dostavljanja saglasnosti za imenovanje vršioca dužnosti raspisati novi javni konkurs za izbor i imenovanje direktora škole.

***************

OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ"

STANARI

                                                                                         

KONKURS

za upražnjena radna mjesta

1. Nastavnik/profesor geografije – 1 izvršilac - puna norma -  na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja, a najdalje do 31.8.2017. godine, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

 

2. Nastavnik/profesor engleskog jezika – 1 izvršilac - puna norma – na određeno vrijeme do povratka radnika sa bolovanja, bez iskustva – pripravnik.

 

3. Nastavnik/profesor razredne nastave – 1 izvršilac – puna norma - na određeno vrijeme, do povratka radnice sa bolovanja, a najdalje do 31.8.2017. godine, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

4. Logoped - 1 izvršilac – pola norme – na određeno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja, a najdalje do 31.8.2017. godine, sa iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:

Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu, uslove propisane članom 105. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju ("Službeni glasnik Republike Srpske", br.74/08, 71/09, 104/11 i 33/14) članom 2. i 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača ("Službeni glasnik Republike Srpske", br. 77/09, 86/10) i 25/14, članom 7, 8, 9.  i 10. Pravilnika o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi ("Službeni glasnik Republike Srpske" br.102/14 i 45/16).

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju:

1) da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

3) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

4) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

5) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti iz stava 1. Tačka 4) ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, prije zasnivanja radnog odnosa.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos nastavnika ili stručnog saradnika) i dokumentaciju iz člana 7. ovog pravilnika potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši  bodovanje po kriterijumima iz člana 9. ovog pravilnika.

Dokumentacija iz stava 1. ovog člana podrazumijeva:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,        

3. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

4. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom,

5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca,

6.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Ukoliko se ne prijavi radnik sa iskustvom i položenim stručnim u obzir će se uzimati prijave kandidata bez iskustva.

Testiranje i intervju kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana, 22.5.2017 godine od 9 časova u prostorijama Centralne škole Stanari.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne jave na zakazano testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Sva dostavljena fotokopirana dokumenta moraju biti uredno ovjerena od strane nadležnog organa, a nakon okončanja konkursa kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave sa dokumentacijom slati na adresu škole u roku od 8 dana od dana objavljivanja konkursa, sa naznakom "konkurs i radno mjesto na koje radnik konkuriše".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana