JU ZZZ RS – Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 25.10.2019. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS – Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 25.10.2019. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju “Glasa Srpske” od 25.10.2019. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni ao nezaposleno lice.

***********

OKRUŽNO JAVNO TUŽILAŠTVO BANjALUKA

glavni okružni javni tužilac  objavljuje

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

I - Naziv i pozicija radnog mjesta

 

1. IKT službenik – TCMS administrator .................... broj izvršilaca 1 (jedan)

 

      - radni odnos  se zasniva na neodređeno vrijeme

 

2. Referent za unos podataka i upravljanje predmetima - upisničar  ….. broj           izvršilaca 1 (jedan)

          - radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme

 

3. Referent za unos podataka i upravljanje predmetima - upisničar  ….. broj           izvršilaca 1 (jedan)

          - radni odnos se zasniva na određeno vrijeme do povratka radnice sa bolovanja

 

 

II – Opis poslova

 

Pozicija 1. - IKT službenik vrši instaliranje, konfigurisanje i održavanje IKT opreme i sistemskih i aplikacijskih programa, funkcionisanje lokalne računarske mreže, pruža direktnu pomoć/IKT podršku korisnicima u Tužilaštvu, pruža pomoć korisnicima pri radu u sistemu za upravljanje tužilačkim predmetima, obavlja redovne zadatke u sistemu za upravljanje tužilačkim predmetima, administrira korisničke naloge tužilaca i administrativnog osoblja, obezbjeđuje uslove i vrši redovnu izradu sigurnosnih kopija elektronskih podataka smještenih na serverima datoteka u Tužilaštvu, priprema, organizuje i obezbjeđuje tehničke uslove za snimanje saslušanja, izrađuje kopije snimljenog materijala, formira i vodi urednu evidenciju o snimljenim materijalima, ažurira veb-stranicu Tužilaštva, redovno izvještava neposrednog rukovodioca o svim uočenim problemima i načinu njihovog rješavanja, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

 

Pozicija 2 i 3. – Upisničar registruje dokumente (podneske) pristigle na već postojeće predmete i dokumente koji iniciraju otvaranje novog predmeta, odnosno faze, izdaje potvrde o prijemu, kreira omot spisa, vrši pripremanje i preuzimanje predmeta, ulaganje podnesaka i dostavnica, davanje spisa na uvid strankama uz prethodno odobrenje postupajućeg tužioca ili glavnog tužioca i drugih poslova predviđenih Pravilnikom o sistemu za automatsko upravljanje predmetima u tužilaštvima, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

 III - Opšti uslovi

1) da je državljanin RS ili BiH,

2) da je stariji od 18 (osamnaest) godina,

3) da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4) da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u pravosudnoj instituciji,

5) da nije otpušten iz pravosudne institucije ili organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kom nivou vlasti u BiH tri godine prije objavljivanja konkursa.

 

IV - Posebni uslovi

 

 Za poziciju 1.: SSS IV stepen elektrotehničkog ili informatičkog smjera i šest    mjeseci radnog iskustva na poslovima iz oblasti informacionih                     tehnologija;

 

  Za poziciju 2 i 3.: SSS – IV stepen stručne spreme sa najmanje šest mjeseci radnog  iskustva na istim ili sličnim poslovima i sa poznavanjem  rada na računaru;

                   

V - Potrebni dokumenti

 

Prijava na konkurs podnosi se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na internet stranici Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka,

http://ot-banjaluka.pravosudje.ba , u dijelu "konkursi za upražnjene pozicije", a može se dobiti i u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, Ul. Vladike Platona bb.

 

Na propisanom obrascu prijave na javni konkurs kandidati su obavezni navesti tačne podatke o radnom mjestu i objavljenom konkursu, lične podatke, podatke o obrazovanju, radnom iskustvu kao i posebne izjave, a tačnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom, uz napomenu da je propisima koji regulišu radne odnose propisano da zaposlenom prestaje radni odnos u slučaju da prilikom zasnivanja radnog odnosa prećuti ili da netačne podatke, koji su od značaja za zasnivanje radnog odnosa.

 

Uz prijavu na javni konkurs kandidati prilažu u originalu ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

 

- Lične karte ili pasoša

- Uvjerenje o državljanstvu ( ne starije od 6 mjeseci),

- Svjedočanstvo o završenoj školi

-  Uvjerenje ili potvrdu o traženom radnom iskustvu za sve pozicije;

 

Ispunjenost drugih uslova navedenih u javnom konkursu kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na javni konkurs.

 

Izabrani kandidati dužni su u roku 7 (sedam) dana od dana prijema odluke i obavještenja o izboru dostaviti originalne ili ovjerene kopije ne starije od 6 (šest) mjeseci sljedećih dokumenata:

 

- uvjerenje da se ne vodi krivični postupak,

- uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora u trajanju dužem od šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u tužilaštvu,

- uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti

 

 

VI - Adresa za podnošenje prijave i rok za prijavu na konkurs

 

Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova se mogu dostaviti lično, putem pošte na adresu: Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, ul. Vladike Platona bb, 78000 Banjaluka, sa naznakom: "Prijava na konkurs" ili elektronskom prijavom putem veb sajta Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sa tačnom naznakom radnog mjsta za koje se podnosi prijava. Kandidat koji podnosi prijavu putem veb sajta obavezan je u roku od 3 (tri) dana od dana dostavljanja prijave da dođe u tužilaštvo i prijavu potpiše (lično ili preko punomoćnika, koji će tada priložiti i ovjerenu punomoć), te predati/dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

         

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

Rok za podnošenje prijava kandidata je 8 (osam) dana od dana objavljivanja javnog konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

 

Prije donošenja odluke o izboru sa prijavljenim kandidatima, koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa, obaviće se testiranje i intervju.

O vremenu i mjestu testiranja i intervjua kandidati će biti obaviješteni naknadno, najdalje u roku od 7 dana od zatvaranja konkursa, pismenim putem ili telefonskim putem, te je potrebno u prijavi obavezno navesti i kontakt telefon.

Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

***

GRAD BANjALUKA                                                                                   

JU "CENTAR ZA PREDŠKOLSKO

VASPITANjE I OBRAZOVANjE" BANjALUKA

ul. Jovana Dučića 3.

 

raspisuje se:

 

KONKURS

za prijem u radni odnos na upražnjeno radno mjesto

 

1. Vaspitač – na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, a ne duže od 4.12.2020. godine – jedan izvršilac

2. Vaspitač – na određeno vrijeme do povratka radnika sa neplaćenog  odsustva, a ne duže od 30.9.2020. godine – jedan izvršilac

3. Stručni saradnik – pedagog - na određeno vrijeme do povratka radnika sa porodiljskog odsustva, a ne duže od 27.8.2020. godine – jedan izvršilac

 

Kandidati za radno mjesto vaspitača treba da ispunjavaju sljedeće posebne uslove:

- VSS - Prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i stečeno visoko obrazovanje na studijskom programu predškolskog vaspitanja i obrazovanja ili programu za obrazovanje vaspitača;

- 1 godina radnog iskustva u struci,

- položen stručni ispit i

- poznavanje rada na računaru

Kandidati za radno mjesto stručni saradnik - pedagog  treba da ispunjavaju sljedeće posebne uslove:

- VSS - Prvi ciklus studijskog programa ili ekvivalent i stečeno visoko obrazovanje na studijskom programu pedagogija

- 1 godina radnog iskustva u struci,

- položen stručni ispit i

- poznavanje rada na računaru

Svi kandidati za radno mjesto vaspitača i stručnog saradnika - pedagoga treba da ispunjavaju sljedeće opšte uslove:

- da su  državljani RS, odnosno  BiH,

- da je stariji od 18 godina,

- da protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak i

- da imaju opštu zdravstvenu sposobnost.

Kandidati uz prijavu su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova konkursa i to:

- Diplomu;

- Potvrdu o radnom iskustvu;

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu;

- Uvjerenje o državljanstvu (ne starije od 6 mjeseci);

- Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak (ne starije od 3 mjeseca);

- Dokaz (sertifikat) o poznavanju rada na računaru;

Dokumenti koji nisu originalni dostavljaju se u ovjerenim kopijama.

Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti (ne starije od 6 mjeseci) se dostavlja po izvršenom izboru po konkursu.

Dana, 4.11.2019. godine,  u 8 časova  u prostorijama JU "Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje"  Banjaluka, ul. Jovana Dučića 3, obaviće se intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa za radno mjesto vaspitača, a 5.11.2019. godine u 10 časova obaviće se intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa za radno mjesto stručnog saradnika - pedagoga.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti  ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Rok za podnošenje prijava sa dokazima je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim glasilima.

Neblagovremene i nepotpune molbe neće se razmatrati.

Prijave se mogu dostaviti lično ili na adresu: JU "Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje" Banjaluka, ul. Jovana Dučića 3.

***

"ADRIA MM" DOO

Prijedorski put bb, Banjaluka

 

raspisuje

OGLAS

za rad na neodređeno vrijeme

1. Radnik  u proizvodnji - rad  na pakerici                 3 izvršioca (m)

2. Radnik  u proizvodnji                                                      4 izvršioca

Mjesto rada Banjaluka

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na gore navedene kontakte ili poslati biografiju na e-mail:  [email protected]

Oglas je otvoren do 27.10.2019. god.

***

Preduzeće za elektro-montažne  radove

"ELMORAD" d.o.o.  Banjaluka , ul. Ivana

Franje  Jukića  br. 11

 

 

OTVARA

 

konkurs  za  prijem  radnika  u stalni radni odnos  za rad

na neodređeno vrijeme u poslovnoj jedinici  Banjaluka. 

 

 

1. KV  elektroinstalater                       3   izvršioca

2. VKV elektroinstalater                      2   izvršioca

3. HK   fizički radnik                            4   izvršioca

 

 

Uslovi :   - vozačka dozvola B kategorije 

                 - za radno mjesto pod red.br.1, min. 2 god. iskustva

                 - za radno mjesto pod red.br.2, min. 3  god. iskustva

                 - Smernost za rad na terenu

 

Prijave sa  CV  slati  na  gore navedenu  adresu,

 ili na  e-mail: [email protected] .

Konkurs  ostaje otvoren  30 dana od  dana objavljivanja.

***

"PLAMEN" AD BANjALUKA

JAROSLAVA PLECITIJA BR 17

TEL 051-301-033

 

O G L A S

 

Preduzeću "Plamen" Banjaluka potrebna dva radnika.

 

Opis posla čišćenje dimnjaka na teritoriji grada Banjaluka.

 

Obavezno posjedovanje B kategorije.

Oglas je otvoren 30 dana.

***

ZU STOMATOLOŠKA ORDINACIJA "STOMATOLOGIJA DR STOJANOVIĆ"

Ul. Trive Amelice br.41 BANjALUKA

78000 Banjaluka

raspisuje

OGLAS

za rad na   određeno vrijeme:

 

- Stomatološki tehničar ............................  1 izvršilac

 

Uslovi:

- stomatološki tehničar /zubni tehničar/medicinski tehničar ili diplomirani medicinar zdravstvene njege

- položen stručni ispit

 

Opis posla:

- zubni tehničar, medicinska ili stomatološka sestra

- vrijeme rada: prijava na puno radno vrijeme, subota i nedjelja neradni dani, probni rad 5 dana.

 

Mjesto rada: Banjaluka

 

Oglas je otvoren do 18.11.2019.

 

Kandidati zainteresovani za rad mogu se prijaviti na oglas putem kontakata: 065-773-377

***

KOMERCIJALNA BANKA AD BANjALUKA

raspisuje

 

 

KONKURS

za prijem radnika na radno mjesto:

 

1. Stručni saradnik za poslove sa klijentima u Filijali Mrkonjić Grad u Komercijalnoj banci AD u Banjaluka -   2 izvršioca

 

Osnovne dužnosti:

 

• Izvršava sve operativne i novčane transakcije sa klijentima (devizno-valutne, depozitne, mjenjačke, kao i poslove sa hartijama od vrijednosti), u skladu sa tarifom naknada Banke, uputstvima i instrukcijama nadležnih organizacionih dijelova Banke;

• Pruža informacije klijentima o vrstama proizvoda i usluga iz aktuelne ponude Banke,  kao i o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže uz pojedinačan zahtjev i upoznaje klijente sa opštim uslovima poslovanja Banke;

• Otvara redovne i namjenske račune i formira dosije klijenta i vodi ažurnu evidenciju o istima;

• Unosi i ažurira matične podatke klijenata u informacioni sistem;

• Vrši prijem, kontrolu, obuhvat i izvršava gotovinske i bezgotovinske naloge platnog prometa;

• Vrši prijem zahtjeva za izdavanje kartica, distribuciju svih vrsta platnih kartica klijentima, kao i druge poslove vezane za platne kartice u saradnji sa nadležnim službama za rad sa karticama;

• Odgovara za smještaj i čuvanje gotovog novca u svojoj blagajni i Filijali, vrši provjeru primljenih novčanica i postupa u skladu sa propisanim procedurama;

• Priprema gotov novac i učestvuje u snabdijevanju bankomata gotovim novcem;

• Saldira blagajnu, usklađuje stanje gotovog novca sa utvrđenim blagajničkim maksimumom i vrši primopredaju gotovog novca sa trezorom agencije/nadležnom službom Banke/eksternim finansijskim institucijama po nalogu nadležnog rukovodioca;

•  Učestvuje u formiranju zapisnika o blagajničkom manjku/višku;

•  Razvrstava, pakuje i vrši preradu gotovog novca;

•  Sprovodi aktivnosti vezane za rad sa neurednim dužnicima;

•  Odlaže, čuva i priprema dokumentaciju za arhiviranje;

•  Sačinjava redovne i povremene informacije i izvještaje i blagovremeno izvještava nadležnog rukovodioca o poslovima koji se obavljaju u Filijali.

 

Uslovi za obavljanje posla:

 

•   SSS/VŠS- IV/VI stepen, ekonomskog, pravnog ili srodnog usmjerenja,

•  Bez obzira na radno iskustvo,

 

Uz prijavu je potrebno dostaviti:

- kratku biografiju i

- motivaciono pismo

 

Konkurs ostaje otvoren do 25.10.2019. godine.

 

Prijave dostaviti na e-mail adresu: [email protected].

 

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor. Obavezno navesti na koje radno mjesto se prijavljujete.

***

KOMERCIJALNA BANKA AD BANjALUKA

raspisuje

 

KONKURS

za prijem u radni odnos radnika na radno mjesto:

 

 

1. Viši stručni saradnik za plasmane u Filijali Mrkonjić Grad u Komercijalnoj banci AD Banjaluka

 

1 izvršilac,

 

Osnovne dužnosti:

 

• vrši obradu i analizu zahtjeva sa priloženom dokumentacijom od strane komitenta i sačinjavanje prijedloga za kreditni plasman za odobravanje kreditnog plasmana,

• radi na akviziciji novih klijenata, prodaji proizvoda Banke

• izrada odluka, ugovora o kreditu kao i aneksa ugovora;

• praćenje naplate kamate, dospjelih obaveza, kao i provizije po odobrenim kreditima, kao i naplate provizije po izdatim garancijama

• praćenje realizacije ugovora, dospijeća anuiteta, kamata i naplata, kao i aktiviranje instrumenata obezbjeđenja

• prati realizaciju ugovora, vrši kontrolu upotrebe sredstava i urednost otplate kredita u skladu sa ugovorom o kreditu, odlukom o odobravanju kreditnih plasmana i aktima Banke

• vrši izradu izvještaja na osnovu podnetih zahtjeva kao i odobrenih plasmana klijenata;

• izrada analiza, pregleda, izvještaja i informacija o odobrenim kreditima, izdatim garancijama i akreditivima.

 

Uslovi za obavljanje posla:

 

• VŠS/VSS  VI/VII stepen, ekonomskog  ili pravnog usmjerenja 

• Minimum  3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

 

Uz prijavu je potrebno dostaviti:

- kratku biografiju i

- motivaciono pismo

 

Konkurs ostaje otvoren do 25.10.2019. godine.

 

Obavezno navedite poziciju na koju konkurišete.

 

Prijave dostaviti na e-mail adresu: [email protected]

 

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.

***

KOMERCIJALNA BANKA AD BANjALUKA

raspisuje

 

KONKURS

za prijem u radni odnos radnika na radno mjesto:

 

 

1. Viši stručni saradnik za plasmane u Filijali Prijedor u Komercijalnoj banci AD Banjaluka  1 izvršilac,

 

Osnovne dužnosti:

 

• vrši obradu i analizu zahtjeva sa priloženom dokumentacijom od strane komitenta i sačinjavanje prijedloga za kreditni plasman za odobravanje kreditnog plasmana,

•  radi na akviziciji novih klijenata, prodaji proizvoda Banke

•  izrada odluka, ugovora o kreditu kao i aneksa ugovora;

•  praćenje naplate kamate, dospjelih obaveza, kao i provizije po odobrenim kreditima, kao i naplate provizije po izdatim garancijama

•  praćenje realizacije ugovora, dospijeća anuiteta, kamata i naplata, kao i aktiviranje instrumenata obezbjeđenja

•  prati realizaciju ugovora, vrši kontrolu upotrebe sredstava i urednost otplate kredita u skladu sa ugovorom o kreditu, odlukom o odobravanju kreditnih plasmana i aktima Banke

•  vrši izradu izvještaja na osnovu podnesenih zahtjeva kao i odobrenih plasmana klijenata;

• izrada analiza, pregleda, izvještaja i informacija o odobrenim kreditima, izdatim garancijama i akreditivima.

 

Uslovi za obavljanje posla:

 

• VŠS/VSS  VI/VII stepen, ekonomskog  ili pravnog usmjerenja 

• Minimum  3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima

 

Uz prijavu je potrebno dostaviti:

- kratku biografiju i

- motivaciono pismo

 

Konkurs ostaje otvoren do 25.10.2019. godine.

 

Obavezno navedite poziciju na koju konkurišete.

 

Prijave dostaviti na e-mail adresu: [email protected].

 

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati. Kandidati koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.

***

"ISKRA TRADE"  DOO

Ul. Vuka Karadžića br.2, Delta trade, 78000 Banjaluka

raspisuje

 

OGLAS

za rad na određeno vrijeme

1. Radnik na autopraonici ................................... 1 izvršilac

Mjesto rada: Banjaluka

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na kontakt telefon 065/584-777 ili lično u autopraonici.

Oglas je otvoren do 2.11.2019. godine.

***

  "AM SHOES" DOO

Ul. Bronzani Majdan bb, BANjALUKA

78000 Banjaluka

 

raspisuje

OGLAS

za rad na   određeno vrijeme:

 

 1. Šivač     ...............................    4   izvršioca

2. Kontrolor završnih proizvoda............................1 izvršilac

 

Uslovi:

za radno mjesto šivača poželjno radno iskustvo

za radno mjesto kontrolor završnih proizvoda radno iskustvo minimum 1 godina

 

Opis posla:

- Šivač u proizvodnji obuće(šteper na šivaćim mašinama)

- Kontrolor završnih proizvoda u proizvodnji obuće

 

 

Mjesto rada: Banjaluka

 

Oglas je otvoren do 15.11.2019

 

Kandidati zainteresovani za rad mogu se prijaviti na oglas putem kontakata:051/492-510

***

"KOD PRIJATELjA" S.P

Ul. Jug Bogdana br.88, BANjALUKA

78000 Banjaluka

raspisuje

 

OGLAS

za rad na  određeno vrijeme:

 

 

1. Konobar (ž)      ..............................................................2  izvršioca

 

Mjesto rada Banjaluka

 

Oglas je otvoren do 30.10.2019

 

kandidati zainteresovani za rad mogu se prijaviti na oglas putem kontakata:

 "KOD PRIJATELjA" S.P, Ul. Jug Bogdana br.88, Banjaluka

Telefon: 065/691-189

***

"NESTRO PETROL" AD BANjALUKA,

 ul. Kralja Alfonsa DžIII br. 9

78000 Banjaluka

 

 raspisuje

                                                  KONKURS 

 

za radnikom u odjeljenju IT :

  

1. Specijalista za informacione tehnologije, 1.......................... izvršilac

 

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa:

 

1. Opšti uslovi koji su propisani zakonom.

 

2. Posebni uslovi:

- IV stepen stručne spreme, tehničkog ili smjera informacionih tehnologija i radnim stažom u struci od 1 godine;

- Dodatno obrazovanje predstavlja prednost.

 

3. Opis poslova

- Obezbjeđuje ispravan rad i obavlja kompletnu administraciju Active Directory/Domain Controller infrastrukture (administracija korisničkim i generičkim mrežnim računima, te GPO management);

- Obezbjeđuje ispravan rad i vrši nadzor i administraciju Windows serverske infrastrukture i pripadajućeg storage-a

- Obezbjeđuje ispravan rad i vrši nadzor i administraciju mreže (LAN i WAN)

- Obezbjeđuje ispravan rad i vrši administraciju sistema firenjall uređaja

- Predlaže nabavku serverske, mrežne opreme, pripadajućeg softvera i vodi brigu o odgovarajućim licencama i support-u

- Pružanje tehničke podrške zaposlenima

- Administracija i održavanje mail adresa i servera

- Sastavljanje i rekonfiguracija radnih kompjutera zaposlenih Društva

- Kontrolisanje instaliranog softvera, instalacija i kontrolisanje dodatnog softvera.

- Konfiguracija, testiranje, upravljanje ažuriranjem operativnog sistema na radnim kompjuterima zaposlenih i korporativnim serverima;

- Konfiguracija, testiranje i ažuriranje nesistemskog softvera na radnim kompjuterima i serverima Društva

- Testiranje i instalacija novih verzija softvera

- Obavlja druge IT poslove po nalogu pretpostavljenog rukovodioca

 

Potrebna dokumenta:

 

- Biografija (CV) i fotografija;

 

 

Kandidat se prima u radni odnos uz obavezan probni rad od tri mjeseca.

 

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja.

 

Dokumenti se dostavljaju lično, elektronski ili na adresu:

"NESTRO PETROL" a.d. Banjaluka, ul. Kralja Alfonsa XIII br. 9(sa naznakom potreba za radnikom).

Telefon: 051/490-345; 051/491-013

Faks: 051/218-843

E-mail: [email protected]

E-mail:[email protected]

***

JU OŠ "MILOŠ CRNjANSKI" BANjALUKA

 Zore Kovačević 38a, 78000 Banjaluka

 

Školski odbor Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski" Banjaluka raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski"  Banjaluka

 

I – Predmet

Školski odbor Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski", Banjaluka raspisuje javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski", Banjaluka.

 

II - Opis poslova

Direktor škole rukovodi radom škole i odgovoran je za zakonitost rada i uspješno obavljanje djelatnosti škole u skladu sa pozitivno-pravnim propisima. Za svoj rad odgovara Vladi, Školskom odboru i ministru.

Direktor škole odgovaran je i za obavljanje ostalih poslova utvrđenih Zakonom o sistemu javnih službi i Statutom škole.

 

III - Mandat

Direktor Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski" Banjaluka se bira na period od 4 (četiri) godine.

Školski odbor ministru dostavlja dokumentaciju i spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa za imenovanje direktora, u roku od osam dana od dana razmatranja prijava.

Na prijedlog ministra Vlada imenuje za direktora jednog od kandidata sa spiska iz prethodne alineje.

 

IV –  Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski", Banjaluka može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Ustavom Bosne i Hercegovine, Zakonom o radu, Zakonom o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Statutom škole, i to:

1. Opšti uslovi:

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

- da je državljanin BiH/RS,

- da je stariji od 18 godina.

 

2. Posebni uslovi:

- ima završen prvi ciklus studija u trajanju od četiri godine i ostvarenih najmanje 240 ECTS bodova ili ekvivalent ili da ispunjava uslove u skladu sa članom 177. stav 1. i 2. Zakona o  osnovnom vaspitanju i obrazovanju,

- ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u osnovnoj školi nakon sticanja diplome iz tačke 1) ovog stava,

- nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, protiv kojeg nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

 

3. Pored opštih i posebnih uslova koje kandidat mora da ispunjava, za direktora ne može biti izabrano lice na koje se odnosi član IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine, tj. nijedno lice koje služi kaznu izrečenu od Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju i nijedno lice koje je pod optužnicom tog suda, a nije se povinovalo nalogu da se pojavi pred Sudom.

 

V - Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova kandidati su dužni priložiti:

    - Izvod iz matične knjige rođenih,

- Uvjerenje o državljanstvu,

-  Diplomu o završenoj stručnoj spremi,

- Potvrdu kojom dokazuje da ima najmanje pet godina radnog iskustva kao stručni saradnik ili nastavnik na predmetima koji se izučavaju u školi nakon sticanja diplome,

- Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, koji prilaže samo imenovani kandidat prije stupanja na dužnost,

- Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora, škola će pribaviti službenim putem za imenovanog kandidata, a prije stupanja na dužnost,

- Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

- Prijedlog programa rada direktora u narednom četvorogodišnjem mandatu,

- Preporuku ranijeg poslodavca odnosno nastavničkog vijeća škole u kojoj je kandidat zaposlen,

- Kratku biografiju sa podacima o prethodnim poslovima i razvoju karijere u struci i ostvarenim rezultatima u radu,

- Ovjerena izjava kandidata da nije obuhvaćen odredbom člana IX stav 1. Ustava Bosne i Hercegovine,

 

Dokazi (dokumenta) se dostavljaju u originalu ili ovjerenom prepisu u skladu sa zakonom.

 

VI – Rok za učešće na konkursu i način dostavljanja prijave

Prijave se mogu dostaviti u zatvorenoj koverti lično ili poštom preporučeno na adresu škole  sa naznakom "Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove Osnovna škola "Miloš Crnjanski" Banjaluka.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama koje izlaze na području RS i BiH.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

 

VII – Napomene

Školski odbor će pisanim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci Vlade o imenovanju direktora Javne ustanove Osnovna škola"Miloš Crnjanski" Banjaluka u roku od osam (8) dana od dana dostavljanja rješenja školi.

***

"GLAS SRPSKI - TRGOVINA" AD - MINUTICA BANjALUKA

Ulica Skendera Kulenovića br.93, Banjaluka

 

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme

 

 

Radno mjesto: Trgovac u kiosku

 

Za područja:       

• Banjaluka - više izvršilaca

• Aleksandrovac - 2 izvršioca

• Čelinac - 2 izvršioca.

 

Potrebne kvalifikacije:

- Minimalno  SSS

- Radno iskustvo u trgovini/maloprodaji

- Poželjno poznavanje rada na računaru ("MC office")

 

 

Kandidati su dužni uz molbu dostaviti sljedeću dokumentaciju:      

- Kopiju izvoda iz matične knjige rođenih,

- Kopiju uvjerenja o državljanstvu

- Kopiju diplome o završenoj stručnoj spremi

 

Prednost kod zapošljavanja će imati kandidati koji su prijavljeni na Birou za zapošljavanje pa je u tu svrhu potrebno dostaviti potvrdu sa Biroa za zapošljavanje da su prijavljeni i da su nezaposlena lica.

 

Sve informacije o oglasu mogu se dobiti na telefone: 051/249-896, 066/638-638 ili putem mejl adrese: [email protected]

 

Molbe dostaviti na gore navedenu adresu Za oglas trgovac u kiosku.

 

 

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

***

ĐAKOVIĆ DOO BANjALUKA

 

 

Zbog proširenja poslovanje za prodaju i distribuciju luksuznih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala u potrazi smo za novim članom tima, na sljedećoj poziciji:

Trgovački predstavnik za luksuzne brendove na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Mjesto: Banjaluka

 

Uslovi:

•     Minimalno SSS, poželjno ekonomskog ili društvenog smjera

•     Rad na terenu i u kancelariji

•     Izražene komunikacijske i prodajne vještine

•    Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač

•     Osnovno poznavanje engleskog jezika

•     Poznavanje rada na računaru – MS Office  paket

 

*Prednost imaju kandidati koji vole modu i dinamičan rad na terenu, te posjeduju izražene komunikacione vještine. Ljubitelje mode i modnih aksesoara, pozivamo da se prijave na ovaj konkurs.

Nudimo Vam:

•    Kontinuirano napredovanje i učenje

•    Redovna primanja

•    Dodatnu edukaciju  usavršavanje

Biće kontaktirani isključivo oni kandidati i koji uđu u uži izbor.

Rok za dostavljanje biografije: 6.11.2019.

Prijave dostaviti putem mail-a: [email protected] ili [email protected]

***

REPUBLIKA SRPSKA

REPUBLIČKO JAVNO TUŽILAŠTVO

ul. Bana Lazarevića br. 15

78 000 Banjaluka

 

 

Glavni republički tužilac raspisuje

 

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

 

Naziv radnog mjesta

 

 

1. Stručni saradnik .............................................. 1 izvršilac

 

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme.

 

Opis poslova: stručni saradnik pomaže republičkim javnim tužiocima u njihovom radu, izrađuje nacrte tužilačkih odluka, obavlja pripreme za suđenja, pribavlja zakonske propise i podzakonske akte, proučava pravna pitanja, sudsku praksu i pravnu literaturu, obavlja i druge poslove po nalogu i pod nadzorom republičkih javnih tužilaca.

 

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa

 

1. Opšti uslovi:

- da je državljanin BiH

- da je punoljetan

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost

 - da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

 

2. Posebni uslovi

  - VSS završen pravni fakultet i položen pravosudni ispit

 

 

Potrebni dokumenti

 

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, kandidat uz prijavu treba da priloži:

- uvjerenje o državljanstvu

- izvod iz matične knjige rođenih

- diplomu o stručnoj spremi

- uvjerenje o položenom pravosudnom ispitu

- uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak ( ne starije od 6 mjeseci).

 

Priloženi dokumenti treba da budu u originalu ili ovjerene kopije.

 

Kandidat koji bude izabran dužan je u roku od 7 dana od dana prijema odluke o izboru dostaviti ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci).

 

Prijavu na konkurs sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti lično ili poštom na adresu:

 

Republičko javno tužilaštvo

Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala

ul. Bana Lazarevića br. 15

78 000 Banjaluka

 

Rok za podnošenje prijava je petnaest (15) dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

 

Prije donošenja odluke o izboru i prijemu u radni odnos, sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se intervju.

 

O datumu i mjestu obavljanja intervjua kandidati će biti obaviješteni naknadno, pismenim putem ili telefonskim pozivom, zbog čega je neophodno u prijavi navesti i kontakt telefon.

***

JU OŠ "VASA ČUBRILOVIĆ"

GRADIŠKA, Mihajla Pupina 10,

tel.: 051/813 – 313,

E-mail: [email protected]

 raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

1. Psiholog škole, na određeno vrijeme, puna norma, - do povratka radnika sa neplaćenog odsustva - 1 izvršilac - lice sa iskustvom

 

2. Nastavnik u posebnom odjeljenju, na određeno vrijeme, puna norma, 1 izvršilac - lice bez iskustva - pripravnik do godinu dana

3. Voditelj produženog boravka, na određeno vrijeme, puna norma, - do povratka radnika sa bolovanja, a najkasnije do 30.6.2020. - 1 izvršilac - lice sa iskustvom

4. Nastavnik razredne nastave, na određeno vrijeme, puna norma - do povratka radnika sa bolovanja, a najkasnije do 30.6.2020. - 1 izvršilac - lice sa iskustvom

 

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na konkurs su prema članu 5. Pravilnika:

1. da je državljanin RS ili BiH , što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2.  da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, što dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotreba opojnih sredstava;

5. uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece

 6. uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv

  dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja

  djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje iz stava 1. t.4) i t.5 ovog člana za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

 

Posebni uslovi:

 

- za stručnog saradnika pod rednim brojem 1. - da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa i zvanje diplomirani psiholog ili ekvivalent , odnosno visoku stručnu spremu i radno iskustvo nakon sticanja stručne spreme i traženog zvanja u vaspitno-obrazovnom radu;

- za nastavnika pod rednim brojem 2. - da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa i zvanje diplomirani defektolog - smjer višestruka ometenost , odnosno visoku stručnu spremu;

- za nastavnika pod rednim brojem 3. - da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa i zvanje profesor razredne nastave ili ekvivalent, odnosno visoku stručnu spremu i radno iskustvo nakon sticanja stručne spreme i traženog zvanja u vaspitno-obrazovnom radu;

- za nastavnika pod rednim brojem 4. - da ima završen prvi ciklus odgovarajućeg studijskog programa i zvanje profesor razredne nastave ili ekvivalent, odnosno visoku stručnu spremu i radno iskustvo nakon sticanja stručne spreme i traženog zvanja u vaspitno-obrazovnom radu;

 

Uz potpisanu prijavu na konkurs (sa kratkom biografijom i kontakt telefonom) i

dokumentacijom kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova, potrebno je dostaviti:

 

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti;

2. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu

3. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od strane visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koje je kandidat ostvario tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

4. Uvjerenje ili potvrdu od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje;

5. Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca, koje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenom radnog staža po vrstama posla;

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

8.  Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

 

Pravo učešća na konkurs imaju i lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci ukoliko ispunjavaju uslove propisane Zakonom, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja Zakona na snagu, ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

 

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane kao ni prijave kandidata koji se ne odazovu na intervju i test.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju sa kandidatima biće obavljen 8.11.2019. godine sa početkom u 13 časova u prostorijama škole. Kandidati se neće pozivati posebno na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranje ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

 

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.

 

Prijave sa dokumentacijom dostavljaju se na adresu škole.

***

JU OŠ "KOZARSKA DJECA"

Srpski bedem 95/17

78400 GRADIŠKA

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

 

1.  Voditelj produženog boravka - 1 izvršilac, sa iskustvom, na određeno vrijeme do

30.6.2020. (puno radno vrijeme),

2. Nastavnik engleskog jezika - 1 izvršilac, pripravnik , na određeno vrijeme do povratka radnika sa neplaćenog odsustva, a najduže do 31.8.2020. (puno radno vrijeme).

Opšti uslovi za prijem u radni odnos:

- Da je državljanin RS i BiH

- Da je stariji od 18 godina

- Da je radno sposoban

- Da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, zloupotrebe opojnih sredstava, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, trgovine ljudima.

 

Posebni uslovi

  1. Voditelj produženog boravka - Završen prvi ciklus studijskog programa i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od najmanje tri godine i stručno zvanje profesor razredne nastave, odnosno visoka stručna sprema i položen stručni ispit za rad u vaspitno-obrazovnom procesu.

Smatraće se da ispunjavaju ovaj uslov i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, kao i kandidati koji su po ranije važećim propisima ispunjavali uslove u pogledu stepene i vrste stručne spreme .

2. Nastavnik engleskog jezika - Završen prvi ciklus studijskog programa i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od najmanje tri godine i stručno zvanje profesor engleskog jezika i književnosti ili ekvivalent, odnosno visoka stručna sprema. Smatraće se da ispunjavaju ovaj uslov i kandidati koji su po ranije važećim propisima ispunjavali uslove u pogledu stepene i vrste stručne spreme.

 

  Uz svojeručno potpisanu prijavu na konkurs, pored adrese i broja telefona, kandidati su dužni dostaviti ovjerene fotokopije (koje neće biti vraćane) sljedećih dokumenata:

1. Uvjerenje o državljanstvu koje nije starije od 6 mjeseci;

2. Izvod iz matične knjige rođenih sa neograničenim rokom važenja ili ovjerena kopija važeće lične karte;

3. Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti koje nije starije od 6 mjeseci i koje dostavlja samo izabrani kandidat prije zasnivanja radnog odnosa;

4. Uvjerenje da kandidat nije pravosnažno osuđivan (opšti uslovi, tačka 4.) i uvjerenje o podacima iz Posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece, pribaviće škola za kandidata koji bude izabran putem javnog konkursa, a prije zasnivanja radnog odnosa, ukoliko je kandidat rođen na teritoriji RS ili u inostranstvu. Ukoliko je izabrani kandidat rođen na teritoriji Federacije BiH, uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće kandidat , a prije zasnivanja radnog odnosa;

 5. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta , polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem;

 6. Diploma o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diploma stečena nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti;

 7. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

 8. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu (samo za radno mjesto pod brojem 1.)

 9. Uvjerenje ili potvrda izdata od strane Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje, za lica koja se nalaze na toj evidenciji (računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi i profilu traženim konkursom);

 10. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca (samo za radno mjesto pod

brojem 1. a za radno mjesto pod broj dva samo u slučaju da se kandidat ne zapošljava prvi put u zvanju traženom konkursom i ima manje od jednu godinu radnog staža) , koje treba da sadrži podatke o vrsti posla, stepenu stručne spreme i dužini ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

  11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku

 zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

  12. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku

 zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

 13. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku

zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti razmatrane kao ni prijave kandidata koji se ne odazovu na test ili intervju.

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa biće objavljen na oglasnoj tabli škole dana, 1.11.2019. godine, u 14 časova.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa biće obavljeni u utorak, 5.11.2019. godine, sa početkom u 11 časova u prostorijama škole. Kandidati se neće pozivati posebno na testiranje i intervju , a ako ne pristupe istom u zakazano vrijeme, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja.

Prijave sa dokumentacijom dostavljaju se na adresu škole.

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "PETAR KOČIĆ"

NOVA TOPOLA, GRADIŠKA

  raspisuje

 

KONKURS

za popunu sljedećih upražnjenih radnih mjesta

 

1. Nastavnik/profesor srpskog jezika – puna norma, sa radnim iskustvom, na određeno vrijeme, najduže do 31.8.2020. – 1 izvršilac

 

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Pored opštih uslova koji su propisani Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i uslove propisane Zakonom o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Opšti  uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju  prilikom prijavljivanja na konkurs su:

– da je državljanin RS ili Bosne i Hercegovine što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu;

– da je punoljetan što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte;

– da je radno sposoban što dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od 6 mjeseci, i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela  učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad  djetetom i maloljetnim licem;

- da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad  djetetom i maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti i uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem (ako je kandidat rođen u Republici Srpskoj), a prije zasnivanja radnog odnosa.

Prava učešća na konkurs imaju i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana  u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom (čl. 104. stav (6) Zakona  o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

Pravo učešća na konkurs imaju i kandidati koji su, po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Uz prijavu potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs, pored dokumentacije kojom se dokazuje ispunjenost opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa, potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 115. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju  i člana 6. Pravilnika o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplome stečene nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti;

2. Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta;

3. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi;

4. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje izdato od strane visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena koje je kandidat ostvario tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

5. Uvjerenje od Zavoda za zapošljavanje  o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje;

6. Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg Poslodavca ako je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom, koje sadrži vrstu posla, stepen stručne spreme po sistematizaciji, i dužinu ostvarenog radnog staža po vrstama posla;

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida  Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida;

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu  borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije  borca.

Kandidat koji bude primljen na upražnjeno radno mjesto, prije radnog odnosa, obavezan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti ne starije od šest mjeseci;

Sa kandidatima za radna mjesta od 1 do 3., a koji ispunjavaju uslove konkursa i koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, obaviće se testiranje i intervju u prostorijama škole dana, 8.11.2019. godine, u 12.30 časova.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove postaviti na oglasnu tablu škole najkasnije tri dana prije održavanja testiranja i intervjua.

 Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se kandidat ne pojavi na testiranju ili intervjuu, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana javnog objavljivanja.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave sa potrebnom  dokumentacijom dostaviti na protokol u sekretarijat škole ili slati na adresu škole: Javna ustanova Osnovna škola "Petar Kočić" Nova Topola, Banjalučki put br.108, 78418 Nova Topola, sa naznakom "ZA KONKURS".

***

TERME LAKTAŠI DOO LAKTAŠI,

Karađorđeva br.44

  

Zbog ukazane potrebe direktor privrednog društva "Terme Laktaši" d.o.o. Laktaši, raspisuje:

OGLAS

 

za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme:

 

1. Noćni recepcioner ............................... 1 izvršilac

 

Opšti uslovi koje kandidat mora ispunjavati:

1. da je državljanin Republike Srpske/Bosne i Hercegovine,

2. da je stariji od 18 godina,

3. da ima opštu radnu i zdravstvenu sposobnost.

 

Posebni uslovi koje kandidat mora ispunjavati :

1. SSS,

2. poznavanje rada na računaru,

3. poznavanje pravopisa, opšte kulture, komunikacije,

4. spretnost i sposobnost rada više poslova istovremeno,

5. odgovornost i disciplina pri radu,

6. sklonost timskom radu i težnja ka postizanju visokih standarda kvaliteta.

 

 

Poslodavac obezbjeđuje topli obrok i isplatu naknade prevoza u visini pune mjesečne karte u javnom prevozu.

 

Prijava kandidata treba da sadrži pisanu biografiju sa potrebnom dokumentacijom. Sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove iz oglasa će se obaviti intervju.

Zainteresovani kandidati mogu prijave sa potrebnim dokazima predati neposredno na recepciju hotela "San" u Laktašima, dostaviti redovnom poštom na adresu Terme Laktaši d.o.o. Laktaši, Karađorđeva br.44, ili putem e-maila na [email protected].

 

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

***

"MAJKIĆ" DOO

Ul. Vidovdanska broj 1

Trn 78252

Broj telefona: 051/585-013; 051/508-050

 

OGLAS

 

Preduzeću "Majkić" d.o.o. potrebni radnici u skladištu, za uskladištenje robe i priprema robe za kupce.

 

Potrebno obrazovanje iz srednje škole, sa ili bez radnog iskustva.

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "HOLANDIJA", SLATINA

Nikolaja Velimirovića 9, Slatina 78253;

Tel: direktor: 051/587-155,

pedagog-psiholog: 051/587-157;

sekretar-računovođa: 051/587-156;

faks: 051/587-156;

e-mail: [email protected];

www.osholandija.com

 

direktor škole raspisuje

 

JAVNI KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

 

1. Nastavnik razredne nastave za rad u kombinovanom odjeljenju u PO u Drugovićima, na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog bolovanja, a najduže do 31.8.2020. godine, lice sa radnim stažom od najmanje 12 mjeseci i položenim stručnim ispitom 1 izvršilac

2. Nastavnik engleskog jezika za rad u CŠ u Slatini, puna sedmična norma časova, na

određeno vrijeme do povratka radnice sa bolovanja, lice sa radnim stažom od

najmanje 12 mjeseci na poslovima nastavnika engleskog jezika i položenim

stručnim ispitom 1 izvršilac

 

Kandidati koji se prijavljuju na konkurs moraju da ispunjavaju opšte uslove propisane Zakonom o radu, kao i posebne uslove propisane Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju  i Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača u osnovnoj školi. Pravo učešće na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju.

 

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava prilikom prijavljivanja na javni konkurs jesu:

1) da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava,

5) uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djeteta,

6) uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog ili drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenja iz tačke 4. i 5. za izabranog kandidata Škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs sa adresom stanovanja i brojem telefona) potrebno je dostaviti dokumentaciju na osnovu koje će se vršiti bodovanje po kriterijumu utvrđenim Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijema u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi i to:            

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti.

2. Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan da dostavi kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta.

3. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu.

4. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi.

5. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ako u diplomi ne postoji podatak o prosjeku ocjena.

6. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica, nakon sticanja traženog zvanja.

7. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca.

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđivanju statusa borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se testiranje i intervju predviđen Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijema u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju dana, 5.11.2019. godine, u 9 časova u prostorijama JU Osnovne škole "Holandija" u Slatini.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu Škole najkasnije tri dana prije testiranja.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje.

Kandidati koji se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da je odustao od prijave na konkurs.

 

Prijave sa dokumentacijom i kontakt telefonom dostaviti poštom na adresu škole /JU Osnovna škola "Holandija" Slatina, Ulica Nikolaja Velimirovića broj 9, 78253 Slatina/

 

Konkurs je otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.                                                      

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU SREDNjOŠKOLSKI CENTAR ČELINAC,

ČELINAC

Vojvode Mišića 36, tel.: 051 551 061,

e-mail: [email protected]

 

KONKURS

za prijem u radni odnos na radno mjesto

 

1. Diplomirani pravnik, na određeno vrijeme do 31.8.2020. godine, nepuna norma – 8 časova nastave, sa radnim iskustvom – 1 izvršilac;

Opšti i posebni uslovi za prijem radnika u radni odnos:

Pored opštih uslova propisanih Zakonom o radu, kandidat treba da ispunjava i uslove propisane odredbom člana 104. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, uslove iz Pravilnika o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim stručnim i tehničkim školama.

Pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 7. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, odnosno lica koja su stekla radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjava ostale uslove propisane navedenim zakonom, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu navedenog zakona ispunjavali uslove u pogledu profila i zvanja nastavnika.

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o postupku za prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem.

Uz prijavu (potpisanu od strane kandidata koji se prijavljuje na javni konkurs za prijem u radni odnos i sa navedenim brojem telefona) kandidati su dužni priložiti:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent;

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

3. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem;

4. Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan dostaviti kandidat za nastavnika koji u toku studija nije položio pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku grupu predmeta;

5. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu;

6. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa pravilnikom kojim se reguliše polaganje stručnog ispita;

7. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte;

8. Uvjerenje o državljanstvu RS ili BiH;

9. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

10. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca iz kojeg se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme.

11. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca;

12. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko- invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije borca;

13. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko– invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

 

Ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od šest mjeseci prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa. Uvjerenje o podacima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece za izabranog kandidata škola pribavlja službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Dana, 6.11.2019. godine (srijeda) sa početkom u 10 časova u prostorijama škole će se obaviti testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju ili intervju, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa objaviti na oglasnoj tabli škole.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Prijave dostaviti lično ili putem pošte na adresu škole, JU Srednjoškolski centar Čelinac ul. Vojvode Mišića 36, Čelinac.

 

Konkurs ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom list "Glas Srpske".

 

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

***

REPUBLIKA SRPSKA

JZU DOM ZDRAVLjA "SVETI VRAČEVI" ČELINAC

Ul. Vidovdanska br. 5

Tel.051/551-044, 551-015

Faks: 051/555-260,

E-mail: [email protected]

 

                                                         OGLAS

                                                         za prijem radnika

 

1. Upravni tehničar na neodređeno vrijeme ........... 1 izvršilac

 

2. Laboratorijski tehničar u Službi laboratorijske dijagnostike ................... 1 izvršilac na određeno vrijeme do povratka radnice sa

  bolovanja.

 

Opšti uslovi pod rednim brojem 1. i pod rednim brojem 2.

- Da je državljanin RS, BiH,

- Da je zdravstveno sposoban,

- Da nije osuđivan za krivična djela,

- Da je punoljetan

 

Posebni uslovi: 

  Pod rednim brojem 1.

  - SSS- poslovno pravni smjer ili ekonomski smjer,

  - 1 godina radnog iskustva.

 

  Pod rednim brojem 2.

- SSS medicinska škola, smjer laboratorijski tehničar,

- Položen stručni ispit,

- 1 godina radnog iskustva

 

Uz prijavu na oglas kandidati su dužni dostaviti (dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova) u originalu ili u ovjerenoj fotokopiji (ovjerena fotokopija ne smije biti starija od mjesec dana) sledeće dokumente:

 

Pod rednim brojem 1.

- Uvjerenje o državljanstvu RS, BiH,

- Izvod iz matične knjige rođenih,

- Uvjerenje o nekažnjavanju,

- Uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela,

- Svjedočanstvo o završenoj SSS – poslovno-pravni smjer ili ekonomski smjer,

- Dokaz o radnom iskustvu,

- Ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

 

Pod rednim brojem 2.

 

  - Uvjerenje o državljanstvu RS, BiH,

  - Izvod iz matične knjige rođenih,

  - Uvjerenje o nekažnjavanju,

  - Uvjerenje da nije osuđivan za krivična djela,

  - Svjedočanstvo o završenoj SSS – medicinska škola, smjer

  laboratorijski tehničar,

  - Uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

  - Dokaz o radnom iskustvu,

  - Ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.

 

  Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.                                                         

Pismene pozive za intervju o kandidatima koji ispunjavaju uslove, Komisija za prijem radnika Doma zdravlja će uputiti u roku od 8 dana od dana zatvaranja oglasa.

 

Oglas ostaje otvoren 8 (osam) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

 

Prijave na oglas sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti putem pošte na adresu: Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja "Sveti Vračevi" 78240 Čelinac, Ulica Vidovdanska br. 5 sa naznakom "Prijava na oglas".

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD SRBAC

SRBAC

 

raspisuje

 

 

JAVNI KONKURS

za prijem pripravnika - diplomiranog psihologa u JU Centar za socijalni rad Srbac

 

 

I - Raspisuje se javni konkurs za prijem pripravnika u JU Centar za socijalni rad Srbac:

 

 

1. Diplomirani psiholog – 1 izvršilac,

 

II - Opis poslova

Osposobljavanje za samostalan rad u struci.

 

III - Opšti uslovi:

1. da je stariji od 18 godina,

2. da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

 

IV - Posebni uslovi

- diplomirani psiholog - prvi ciklus studija u trajanju od najmanje tri, a najviše četiri godine koji su vrednovani sa najmanje 180, odnosno 240 ECTS bodova, odnosno četvorogodišnji fakultet, studijski program Psihologija,

- da nije zasnivao radni odnos u struci u oblasti socijalne zaštite.

 

Uz "Prijavu na javni konkurs", kandidati su dužni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova:

 

1. Izvod iz matične knjige rođenih,

2. Dokaz o stečenom obrazovanju (diploma),

3.  Dokaz da nije zasnivao radni odnos u struci u oblasti socijalne zaštite (ovjerena izjava ili kopija radne knjižice).

 

              Konkursna komisija za prijem pripravnika - diplomiranog psihologa u JU Centar za socijalni rad Srbac obaviće intervju sa svim kandidatima koji ispunjavaju opšte i posebne uslove i izvršiti provjeru stručne osposobljenosti, znanja i vještina kandidata.

Kandidati će biti blagovremeno obaviješteni o terminima intervjua.

             Najbolje rangirani kandidat, nakon obavljenog intervjua za prijem u radni odnos, biće obavezan pribaviti uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

Javni konkurs biće objavljen u dnevnom listu "Glas Srpske". Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

 

Komisija će zaključkom odbaciti neblagovremene, nedopuštene, nerazumljive i nepotpune prijave.

Prijava za učešće na javnom konkursu podnosi se na propisanom obrascu "Prijava na javni konkurs", koji se može preuzeti u prijemnoj kancelariji JU Centar za socijalni rad Srbac, uz koju se prilažu dokazi o ispunjavanju opštih i posebnih uslova. Tačnost podataka navedenih u obrascu Prijave na javni konkurs, kandidat potvrđuje potpisom. Prijava na javni konkurs sa dokazima, dostavlja se lično ili putem pošte, na adresu: JU Centar za socijalni rad Srbac, Konkursna komisija za prijem pripravnika – diplomiranog psihologa u JU Centar za socijalni rad Srbac, Mome Vidovića br. 21, 78420 Srbac.

***

JU "GIMNAZIJA" MRKONjIĆ GRAD

Sime Šolaje 91,

telefon /faks: +387 (0)50/ 213 - 501,

e-pošta: [email protected]

 

 

KONKURS

za prijem u radni odnos

 

1. Profesor njemačkog jezika - pripravnik, 1 izvršilac, na određeno vrijeme, do kraja školske 2019/2020 godine.

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa propisanih Zakonom o radu, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove u skladu sa Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju  i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji.

Prijem radnika u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o postupku za prijem u radni odnos u srednjoj školi i načinu bodovanja kriterijuma za prijem.

Kandidati su dužni priložiti sljedeća dokumenta:

1. Prijavu na konkurs (potpisanu) sa kratkom biografijom i kontakt telefonom,

2. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu fotokopiju lične karte,

3. Uvjerenje o državljanstvu,

4. Uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

5. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

6. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

7. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica koja traže zaposlenje,

8. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

9. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad, izdato od nadležne ustanove (ne starije od 6 mjeseci).

Škola će za kandidata koji bude izabran od nadležnog Centra javne bezbjednosti zatražiti uvjerenje o neosuđivanosti, prije zasnivanja radnog odnosa.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave za radno mjesto profesora njemačkog jezika obaviće se dana, 5.11.2019. godine, utorak, u 10 časova u prostorijama škole.                        

 

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima. Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata na javni konkurs neće se razmatrati.

Kandidati se neće posebno pozivati na test i intervju i njihovo nepojavljivanje će se smatrati odustankom od prijave na konkurs.

Konkurs je otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Dokumente dostaviti lično u školu ili poštom na adresu:

JU Gimnazija Mrkonjić Grad

Ulica Sime Šolaje broj 91

70 260 Mrkonjić Grad

***

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "SVETI SAVA"

Kotor Varoš, Svetosavska 2

tel.: 051/927-220, 051/785-175,

 e-mail: [email protected]

 

 

direktor škole raspisuje

 

KONKURS

za popunu upražnjenog radnog mjesta

 

1. Psiholog, 1 izvršilac na određeno radno vrijeme do povratka radnika sa funkcije, sa položenim stručnim ispitom

 

              Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu  kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene članom 104., 105,106. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

  Izuzetno od uslova pravo učešća na konkursu imaju i lica iz člana 104. stav 6., Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, kao i lica koja su po propisima važećim do stupanja na snagu ovog zakona ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Prijem u radni odnos izvršiće se u skladu sa Pravilnikom o proceduri prijema , kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi

 

              Uz potpisanu prijavu kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

Opšti uslovi:

- uvjerenje o državljanstvu (kojim dokazuje da je državljanin RS, BiH),

- izvod iz matične knjige rođenih (koji dokazuje da je punoljetan)

- ljekarsko uvjerenje o psihičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci, će dostaviti prije potpisivanja Ugovora o radu, kandidat koji bude primljen u radni odnos (kojim dokazuje da je radno sposoban)

- uvjerenje da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem (za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje)

- uvjerenje o licima iz posebnog registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorišćavanja djece (za kandidata koji bude izabran putem konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, škola će tražiti uvjerenje )

- uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zloupotrebe djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem

 

Posebni uslovi

- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

- uvjerenje ili dodatak diplomi o prosječnoj ocjeni tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena. U izuzetnim slučajevima ako kandidat ne može pribaviti ove dokumente prosječna ocjena se može dokazati i ovjerenom fotokopijom indeksa.

- uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica (za kandidate koji se prijavljuju na konkurs računa se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi traženoj konkursom, zaključno sa danom izdavanja uvjerenja o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica)

- uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

Testiranje i intervju će se obaviti sa kandidatima koji su dostavili blagovremene i potpune prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa dana, 6.11.2019. godine, u 12 časova prostorijama škole u Kotor Varošu.

Škola će spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa postaviti na oglasnu tablu škole.

Kandidati se neće pozivati posebno na intervju i test, te ako se ne pojave na intervjuu i testu smatra se da je kandidat odustao od prijave na konkurs.

  Kandidati su dužni da uz potpisanu prijavu na konkurs dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpune i neblagovremene prijave kandidata komisija neće uzeti u razmatranje.

Prijave se primaju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske", a šalju se na adresu: JU Osnovna škola "Sveti Sava" Svetosavska 2, 78 220 Kotor Varoš sa naznakom "za konkurs ".

***

JU OŠ "PETAR PETROVIĆ NjEGOŠ"

Maslovare bb, 78 223 Maslovare

tel.: 051/760 - 611,

 e-mail: [email protected]

 

direktor škole raspisuje

 

KONKURS

za prijem radnika

 

1. Pedagog škole – 1 izvršilac, na određeno radno vrijeme, do prestanka ovlašćenja tj. do povratka direktora sa porodiljskog odsustvovanja.

 

Za navedeno radno mjesto potrebno je imati radno iskustvo i položen stručni ispit.

 

Kandidati treba da ispunjavaju uslove predviđene Zakonom o radu  i članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju  i Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

 Bodovanje kandidata će se vršiti po kriterijumu Pravilnika o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi  i na osnovu Odluke Ustavnog suda br. U-83/14, objavljena u "Službenom glasniku RS" broj: 18/16.

 

Opšti uslovi koje kandidat treba da ispunjava:

1. da je državljanin Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili ovjerenom kopijom lične karte,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem o psihofizičkoj sposobnosti, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa,

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem, zloupotrebe opojnih sredstava,

5. uvjerenje o podacima iz posebnog Registra lica pravosnažno osuđenih za krivična djela seksualne zloupotrebe i iskorištavanja djece i

6. uvjerenje da protiv njega nije pokrenut krivični postupak za djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem,

Uvjerenja iz tačke 4) i 5) za izabranog kandidata pribaviće škola službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

 

Uz potpisanu prijavu i dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjavanje opštih uslova, potrebno je dostaviti i dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima propisanim Pravilnikom o proceduri prijema, kriterijumima za prijem u radni odnos i načinu bodovanja kandidata u osnovnoj školi, u daljem tekstu: Pravilnik), koja podrazumijeva:

 

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa, u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent, odnosno diplomu stečenu nakon završenih integrisanih akademskih studija u odgovarajućoj oblasti,

2. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ako u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

3. Uvjerenje o položenoj pedagoško-psihološkoj i didaktičko-metodičkoj grupi predmeta, koje je dužan dostaviti kandidat koji u toku studija nije položio pedagoško – psihološku i didaktičko – metodičku grupu predmeta,

4. Uvjerenje o položenom stručnom ispitu,

5. Uvjerenje da se kandidat oslobađa obaveze polaganja stručnog ispita ili da je položio razliku dijela ispita u skladu sa Pravilnikom o polaganju stručnog ispita u školi,

6. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanja kao dokaz o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica (boduje se ukupno vrijeme čekanja na posao u stručnoj spremi i profilu traženim konkursom),

7. Uvjerenje o radnom stažu izdato od prethodnog poslodavca, a koje sadrži podatke o: vrsti posla; stepenu stručne spreme; dužini ostvarenog radnog staža po vrstama posla, kao i napomenu ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, te je to radno vrijeme potrebno preračunati u puno radno vrijeme,

8. Uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

9. Uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

10. Uvjerenje nadležnog organa o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

 

Kandidati su dužni da uz prijavu na konkurs dostave ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

 

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa, a prijave su im potpune i blagovremene, biće podvrgnuti testiranju i intervjuu koji će biti obavljeni u prostorijama JU OŠ "Petar Petrović Njegoš " Maslovare, u četvrtak, 7.11.2019. godine, sa početkom u 12 časova. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na intervjuu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs. Neblagovremene i nepotpune prijave, kao i neovjerene fotokopije priložene dokumentacije, neće biti uzete u razmatranje.

 

Prijave se primaju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske", a šalju se na adresu: JU OŠ "Petar Petrović Njegoš" Maslovare, 78 223 Maslovare.

 

 

Spisak kandidata koji ispunjavaju uslove konkursa, nakon pregleda dostavljene dokumentacije, škola postavlja na oglasnoj tabli škole, najkasnije tri dana prije zakazanog testiranja i intervjua.

 

 

Škola će pismenim putem obavijestiti sve učesnike o ishodu konkursa u roku od 8 dana od dana donošenja odluke o izboru kandidata.

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana