JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 09. 08. 2017.

JU ZZZRS
JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 09. 08. 2017.

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 09.08. 2017. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

******************

AD ZA PROIZVODNjU REMONT I TRGOVINU "KOSMOS"

BANjALUKA

Cetinjska br. 1, Banjaluka

raspisuje

OGLAS

I   Za prijem radnika na određeno vrijeme, i to:

1. Diplomirani mašinski inženjer, VSS, 1 izvršilac,

2. Mašinski tehničar, SSS, 1 izvršilac.

II  Opšti uslovi:

1. Da je državljanin Republike Srpske ili BiH,

2. Da je stariji od 18 godina,

3. Da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

4. Da se protiv njega ne vodi krivični postupak i da nije podignuta optužnica.

III Posebni uslovi:

AD 1

- da imaju završen mašinski fakultet, VII stepen stručne spreme, VSS,

AD 2

- završena srednja metalska škola, IV stepen stručne spreme, SSS.

Poželjno je da kandidati da imaju radno iskustvo u struci (nije uslov).

IV  Uz prijavu na oglas sa adresom prebivališta i brojem telefona kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova.

V  Prijave na oglas podnose se na adresu: Akcionarsko društvo za proizvodnju, remont i trgovinu "Kosmos" Banjaluka, ul. Cetinjska br. 1.

VI  Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja oglasa.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

****************

JU SŠC "JOVAN DUČIĆ" KNEŽEVO

Ul. Dujka Komljenovića bb

raspisuje:

KONKURS

za popunu slobodnog radnog mjesta

a) nastavnik za nastavni predmet:

1. Psihologija....................2  časa,  sa radnim iskustvom  na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine.

Kriterijumi za bodovanje prilikom utvrđivanja liste kandidata za prijem u radni odnos u školi su:

1) prosjek ocjena koji je kandidat ostvario u toku studiranja,

2) vrijeme provedeno na evidenciji nezaposlenih lica koju vodi Zavod za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je nezaposleni kandidat prijavljen,

3)  rezultati ostvareni na intervjuu i testu,

4)  socijalni status i

5)  dužina radnog staža

Opšti uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju prilikom prijavljivanja na  javni konkurs su:

1. da je državljanin RS ili BiH, a to se dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2. da je punoljetan, a to se dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom  lične karte,

3. da je radno sposoban, a to se dokazuje ljekarskim uvjerenjem, koje ne može biti starije od 6 mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu.

4. da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanje djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

- Uvjerenje o neosuđivanosti iz tačke 4. za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem.

Uz potpisanu prijavu i gore navedenu dokumentaciju  potrebno je  dostaviti dokumentaciju na osnovu koje se dokazuje ispunjenost posebnih uslova i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

1. ovjerenu fotokopiju diplome o završenom  prvom  ciklusu  studijskog programa u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

2. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu

3.  dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja.

4. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica.

5. uvjerenje o radnom  stažu izdato od ranijeg poslodavca ako je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa iskustvom,

6.  uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog  za boračko/invalidsku zaštitu o utvrđenom  statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske ako se radi o kandidatu iz kategorije poginulog borca,

7.  uvjerenje opštinskog/ gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

8. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa će se obaviti u prostorijama škole dana, 21.8.2017. godine, sa početkom u 9 časova.

Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova dostaviti na adresu.

********

PORESKA UPRAVA REPUBLIKE SRPSKE

Trg Republike Srpske br.1, 78000 Banjaluka

KONKURS

za sljedeća radna mjesta

1. Portparol Poreske uprave - Sjedište Poreske uprave, Odjeljenje za stručne poslove menadžmenta, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik druge kategorije sa VSS.

Uslovi: fakultet političkih nauka ili filozofski fakultet, VII stepen stručne spreme, najmanje dvije (2) godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja, poznavanje engleskog jezika.

2. Saradnik za poslove protokola - Sjedište Poreske uprave, Sektor za zajedničke poslove - Odjeljenje za pravne i administrativno-tehničke poslove, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS;

    Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska, tehnička ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest (6) mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

3. Saradnik za administrativne poslove - Sjedište Poreske uprave, Sektor za informacione tehnologije, Odjeljenje za modernizaciju poslovanja, IT koordinaciju i podršku, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS;

            Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska, upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest (6) mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja, poželjno poznavanje engleskog jezika.

Opšti uslovi za prijem namještenika u radni odnos:

1) da je državljanin RS ili BiH,

2) da je stariji od 18 (osamnaest) godina,

3) da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4) da nije osuđivan, za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u organu državne uprave i

5) da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u Bosni i Hercegovini 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa.

Prijava na konkurs dostavlja se na propisanom obrascu za prijavu koji je dostupan na Internet stranici Poreske uprave RS, njnjnj.poreskaupravars.org, a može se dobiti i u Poreskoj upravi. Na propisanom obrascu kandidati su obavezni unijeti tačne podatke o: nazivu radnog mjesta, datum i način objavljivanja javnog konkursa, lične podatke, podatke o obrazovanju i radnom iskustvu u stepenu stručne spreme, kao i posebne izjave, a tačnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom.

Uz prijavu na javni konkurs, kandidati su obavezni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to fotokopije sljedećih dokumenata:

1) ličnu kartu ili pasoš;

2) diplomu o završenoj stručnoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene van RS i BiH u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju.

3) uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja;

Ispunjenost drugih uslova navedenih u javnom konkursu kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na javni konkurs.

Pozivaju se svi kandidati koji se prijave na javni konkurs i prilože sve dokaze o ispunjavanju uslova da se odazovu na ulazni intervju koji će se održati dana:

 18.9.2017. godine (ponedjeljak) u 9 sati.

 Intervju će se održati u prostorijama Poreske uprave Republike Srpske - Trg Republike Srpske broj 8 u Banjaluci.

Rezultati javne konkurencije biće objavljeni na oglasnoj tabli i na internet stranici Poreske uprave.

Izabrani kandidat nakon sprovedenog javnog konkursa, obavezan je da u roku od sedam (7) dana od dana objavljivanja liste uspješnih kandidata, dostavi originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1) diplomu o odgovarajućoj školskoj spremi;

2) uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja;

3) uvjerenja o državljanstvu Bosne i Hercegovine ili Republike Srpske i

4) uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

5) uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave.

Ukoliko izabrani kandidat ne dostavi originale ili ovjerene fotokopije traženih dokumenata u propisanom roku ili ako, na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata da dostavi navedene dokumente.

Prijave se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresu: Poreska uprava Republike Srpske – Trg Republike Srpske broj 8, 78000 Banjaluka.

Javni konkurs ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja u listu "Glas Srpske".

Neblagovremene, nerazumljive ili nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkursa, Poreska uprava odbacuje zaključkom.

Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" i na internet stranici Poreske uprave: njnjnj.poreskaupravars.org.

**************

IZDAVAČKA KUĆA "ART SCENA" DOO

BANjALUKA

Milana Cvijetića 52, Banjaluka

(www.jezurko.com

PRIMA

 ekonomistu-komercijalistu u radni odnos na neodređeno vrijeme, uz probni rad.

Uslovi:

- muškarac 25 do 45 godina starosti sa vlastitim autom (b kategorija).

- završen ekonomski fakultet (nije uslov, ukoliko imate bogato iskustvo na sličnim poslovima)

- solidno poznavanje rada na računaru i društvenih mreža

- komunikativnost, timski rad i posvećenost poslu

Opis poslova:

- kancelarijski poslovi, fakturisanje, vođenje evidencija, naplata, terenski poslovi, rad sa klijentima i sl.

Prijave (biografija i fotografija) slati na mejl adresu: [email protected]  do 25.8.2017. godine.

Postani dio našeg uspješnog tima!

*********

UGOSTITELjSKO-TRGOVINSKO-TURISTIČKA ŠKOLA

BANjALUKA

V. Stepe Stepanovića 44, Banjaluka

    

KONKURS

za upražnjeno radno mjesto

 

Opis radnog mjesta

1. Pedagog - pripravnik, 1 izvršilac na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine (zamjena radnika na vršenju funkcije).

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:

Uz prijavu na konkurs, u kojoj se obavezno mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

- diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

- dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- izvod iz matične knjige rođenih ili kopiju lične karte,

- uvjerenje o državljanstvu RS ili BiH,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji  nezaposlenih lica,

- uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz  kategorije porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje opštinskog /gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj sposobnosti za rad i o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa  učenicima koje nije starije od 6 mjeseci.

Uvjerenje o neosuđivanosti  Škola će zatražiti za kandidata koji bude izabran.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji dostave blagovremene i potpune prijave odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana, 21.8.2017. godine (ponedjeljak), u 10 časova u prostorijama Škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs je otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično zapečaćene na protokol u Sekretarijat škole ili poštom na adresu škole sa naznakom "Za Komisiju za izbor kandidata".

*************

_

KOLEKTOR CCL  DOO LAKTAŠI

Nemanjina 61, 78250 Laktaši

Raspisuje:

KONKURS

za novo radno mjesto u odjeljenju Prodaja i logistika

1. Referent u skladištu (lokacija Laktaši) ………….………………………..2 izvršioca

I Opis poslova:

- Prijem materijala od dobavljača u skladište

- Otpremanje robe kupcima iz skladišta

- Otpremanje materijala u proizvodnju

II Uslovi konkursa:

- SSS

- Upravljanje viljuškarom

- Poznavanje osnovnih informatičkih alata (Mc Office)

- Poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima

Od kandidata se očekuje:

• Komunikativnost

• Organizovan rad

• Rješavanje problema

• Spremnost za rad

• Preciznost

• Poštovanje pravila

III Obuka:

KOLEKTOR CCL  d.o.o Laktaši organizuje obuku u trajanju od 3 mjeseca za primljenog kandidata.

IV Rok za podnošenje prijava:

- je do 31.8.2017. Prijave (biografija i motivaciono pismo) se mogu slati na navedenu adresu putem pošte i e-mail-a ([email protected]. Termin razgovora sa prijavljenim kandidatima će se definisati naknadno.

Kontakt telefon: 051/530-900.

*************

JU GIMNAZIJA BANjALUKA

Zmaj Jovina 13, 78000 Banjaluka

direktor raspisuje:

 

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1. Profesor matematike, 1 izvršilac u nacionalnom i Programu Međunarodne mature, na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine, 18 časova

2. Profesor fizike, 1 izvršilac, na određeno vrijeme do 31.8.2018. godine u nacionalnom i programu Međunarodne mature, 14  časova

3. Profesor filozofije, demokratije i ljudskih prava i kulture religije, 1 izvršilac, u nacionalnom i programu Međunarodne mature, na određeno vrijeme od 1.9.2017. godine do povratka radnika sa neplaćenog odsustva 31.7.2018. godine, 15 časova

4. Radni odnos iz tačke 1.2. i 3. konkursa će zasnovati lice sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom.

Uz prijavu, potpisanu od strane kandidata, potrebno je dostaviti:

1. Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

2. Uvjerenje o državljanstvu,

3. a)Diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

  b) Uvjerenje o završenom drugom ciklusu studijskog programa dostavljaju kandidati           koji imaju završen drugi ciklus studijskog programa i stečeno akademsko zvanje,

4. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja,  ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena odnosno ukoliko  kandidat ne može iz opravdanih razloga pribaviti dodatak  diplomi,  prosjek  ocjena se može dokazati  ovjerenom  kopijom indeksa.

5.  Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima će dostaviti kandidat koji bude primljen u radni odnos i ne može biti starije od šest           mjeseci,

6.  Uvjerenje o neosuđivanosti (škola će službenim  putem zatražiti za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa ),

7.  Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu, 

8. Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji Zavoda za zapošljavanje za područje jedinice lokalne samouprave gdje je kandidat prijavljen,

9. Uvjerenje o radnom stažu izdato od strane ranijeg poslodavca koje treba da sadrži  podatke iz kojih se jasno vidi:

          - vrsta posla,

          - stepen stručne spreme,       

          - dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

          - nepuno radno vrijeme preračunato u puno radno vrijeme ( ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom )

10. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-

             invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca 

             Odbrambeno-otadžbinskog rata RS (za kandidate koji imaju utvrđenu ovu vrstu statusa),

          11. Uvjerenje opštinskog organa o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-          otadžbinskog rata RS (za kandidata koji imaju utvrđenu ovu vrstu statusa ),

          12. Uvjerenje opštinskog organa o utvrđenom statusu RVI Odbrambeno-

                 otadžbinskog rata RS (za kandidate koji imaju utvrđenu ovu vrstu statusa).

Testiranje i intervju sa kandidatima iz tačke 1. i 2. konkursa, koji su dostavili potpune i blagovremene prijave obaviće se dana 22.8.2017. godine u 10 časova, a sa kandidatima iz tačke 3. Konkursa dana 23.8.2017. godine u 10 časova, u prostorijama JU Gimnazije Banjaluka.

          Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i njihovo nepojavljivanje će se smatrati odustankom od prijave na konkurs.

          Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih  dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Nepotpuna i neblagovremena dokumenta neće se razmatrati.

Konkurs je otvoren 8 dana od dana objavljivanja.

Dokumente dostaviti lično u sekretarijat škole ili poštom na adresu.

________*************

"INTERLIGNUM"  DOO TESLIĆ

PJ "DRVOMARKET" BANjALUKA

Veljka Mlađenovića bb, Banjaluka

 

OGLAS

za traženje radnika

Potreban trgovac – kalkulant na određeno vrijeme uz probni rad

Opis poslova:

fakturisanje, vođenje evidencije, vrši analizu cijena, naplata, rad sa klijentima, priprema ponuda.

Pored opštih uslova za zasnivanje radnog odnosa kandidat  mora da ispunjava i posebne uslove koji su određeni Aktom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka i to:

- SSS – smjer trgovački ili ekonomski,

- tri mjeseca radnog iskustva,

- poznavanje rada na računaru

- poželjno poznavanje rada na programu Panteon.

Svi zainteresovani kandidati mogu se obratiti u poslovnicu "Drvomarket" Banjaluka, adresa Veljka Mlađenovića bb.

Kandidat koji bude zasnovao radni odnos dužan je da dostavi ljekarsko uvjerenje.

Oglas ostaje otvoren do popune radnog mjesta.

 **************

"DRVO-COMMERCE " DOO PRIBINIĆ

- TESLIĆ RJ DRINIĆ               

raspisuje

OGLAS

za prijem radnika u radni odnos

1. Pomoćni radnik u proizvodnji (prerada drveta-pilana) -10 izvršilaca

Za radnike biće obezbijeđen dnevni prevoz od mjesta stanovanja do Drinića.

Pored opštih i zakonskih uslova potrebno je da kandidati ispunjavaju i sljedeće uslove (pod rednim brojevima):

1. Poželjno radno iskustvo u preradi drveta NK/KV radnik.

Oglas ostaje otvoren do popune radnih mjesta.

Molbe se dostavljaju na adresu društva ili na e-mail adresu:

drvo-cp,@teol.net ili faks br. 053/423-210.

***********

DGR DOO BANjALUKA - Trgovina na veliko pićima

DUNAVSKA BB BANjALUKA

Tel./faks: 051/345-520, 324-852

OGLAS

za prijem u radni odnos

Potrebni radnici na radnom mjestu:

1. Vozač/dostavljač "B" kategorije - 4 izvršioca

2. Vozač "C" i "E" kategorije - 1 izvršilac

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos:

1. poželjno radno iskustvo za vozače/dostavljače,

2. Radno iskustvo na istim poslovima najmanje tri godine i položen državni ispit za vozače "C" i "E" kategorije

3. da posjeduju dobru komunikaciju

4. spremnost za timski rad

5. rad na određeno vrijeme

Oglas ostaje otvoren do popune navedenih radnih mjesta.

Prijavu i CV slati na e-mail: [email protected] ili na adresu.

**********

"FRATELLO TRADE" BANjALUKA

AD, Ramići bb, Banjaluka

oglašava

O G L A S

za popunu radnog mjesta i prijem u radni odnos

1. Radno mjesto:

- Vozač motornih vozila - 1 izvršilac,

- Mjesto rada Banjaluka,

- Prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme, uz probni rad tri mjeseca

- Puno radno vrijeme.

2. Opšti uslovi koje kandidat mora ispunjavati:

 - SSS - IV ili III stepen,

 - Da je državljanin RS,

 - Da ima stalno prebivalište na teritoriji RS,

 - Da nije kažnjavan,

 - Da je zdrav i sposoban za rad na navedenom radnom mjestu.

3. Posebni uslovi:

 - Iskustvo na sličnim poslovima,

 - Vozačka dozvola, najmanje "B" i "C" kategorije

 - Završena škola za "vozača motornog vozila"

4. Oglas ostaje otvoren do popune navedenog radnog mjesta, zainteresovani kandidati mogu dostaviti kratku biografiju i kontakt podatke putem e-maila [email protected],

kontakt telefon Cvetić Aleksandar: 051/394-180.

**********

JU "SVETI SAVA" BANjALUKA

Užička bb, Banjaluka

Na osnovu "Projekta podrške sticanja radnog iskustva mladih sa VSS u status pripravnika - djece poginulih boraca VRS" direktor škole raspisuje

KONKURS

za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom - djece poginulog borca VRS u radni odnos na određeno vrijeme u JU "Sveti Sava" Banjaluka

I - Raspisuje se javni konkurs za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom ili sa završenim prvim ciklusom visokog obrazovanja u JU "Sveti Sava" Banjaluka

A) Pripravnici:

1. Dipl. psiholog .................................................... 1 (jedan) izvršilac

2. Prof. razredne nastave .............................................1 (jedan) izvršilac

II - Pripravnikom se smatra lice koje je završilo fakultet i ima visoku stručnu spremu, koje prvi put zasniva radni odnos u tom zanimanju i koje treba prema zakonu položiti stručni ispit, a potrebno mu je prethodno radno iskustvo u tom zanimanju ili profesiji.

III - Pripravnici se primaju u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od 12 (dvanaest) mjeseci, radi obavljanja pripravničkog staža, odnosno radi osposobljavanja za samostalan rad i radi polaganja stručnog ispita.

IV - Da bi kandidati stekli svojstvo pripravnika, potrebno je da ispunjavaju sljedeće opšte uslove:

1. da su stariji od 18 godina,

2. da su državljani RS, odnosno BiH,

3. da imaju opštu zdravstvenu sposobnost,

4. da nisu osuđivani za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci

V - Pored opštih uslova, kandidati treba da ispunjavaju i sljedeće posebne uslove i to:

- za mjesto pod A/1, visoka stručna sprema - diplomirani psiholog

- za mjesto pod A/2, visoka stručna sprema - profesor razredne nastave

VI - Uz prijavu na javni konkurs, kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to:

- prijavu na konkurs sa kratkom biografijom

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

- kopiju lične karte,

- kopiju diplome (ili uvjerenje) o stečenoj stručnoj spremi,

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- uvjerenje o neosuđivanosti ne starije od tri mjeseca,

- dokaz o opštoj zdravstvenoj sposobnosti dostaviće samo izabrani kandidati prije zasnivanja radnog odnosa,

- dokaz da se vode na evidenciji Zavoda za zapošljavanje RS, Biro Banjaluka,

- ovjerenu izjavu da ranije nisu zasnivali radni odnos u svom zvanju, odnosno da nisu zasnivali radni odnos u struci,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o

utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS.

Sva dokumenta se dostavljaju u originalu ili u ovjerenoj kopiji.

VII - Prijave sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova mogu se dostaviti putem pošte na navedenu adresu sa naznakom "Komisiji za prijem pripravnika".

Rok za podnošenje prijave iznosi 8 (osam) dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnom listu "Glas Srpske".

Intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa će se obaviti dana 21.8.2017. godine u 10 časova u prostorijama škole.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

**********

JU MEDICINSKA ŠKOLA BANjALUKA

Cetinjska br. 1, Banjaluka

raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Profesor njemačkog jezika - pripravnik, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme, 10 časova,

2. Profesor stručnih predmeta - doktor medicine, 1 izvršilac, na određeno vrijeme do povratka radnice sa porodiljskog odsustva - do 2.4.2018. godine, puna norma časova, lice sa najmanje jednom godinom radnog iskustva u struci,

3. Profesor stručnih predmeta - doktor medicine, 1 izvršilac, na određeno vrijeme do 30.6.2018. godine, puna norma časova, lice sa najmanje jednom godinom radnog iskustva u struci,

4. Nastavnik za vježbe - praktičnu nastavu za laboratorijsko-sanitarne tehničare - diplomirani sanitarni inženjer ili viši sanitarni tehničar, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme, 15 časova, lice sa najmanje jednom godinom radnog iskustva u struci,

5. Nastavnik za vježbe - praktičnu nastavu za medicinske tehničare - diplomirana medicinska sestra, viša medicinska sestra ili ekvivalent, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme, 17 časova, lice sa najmanje jednom godinom radnog iskustva u struci.

Uz prijavu na konkurs, u kojoj se obavezno mora navesti kontakt telefon i koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs, kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju (ovjerene fotokopije):

- diplomu o odgovarajućoj stručnoj spremi,

- dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

- uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

- uvjerenje o radnom stažu ili uvjerenje o radnom iskustvu izdato od ranijeg poslodavca, iz kojeg se jasno vidi: vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla za radna mjesta pod rednim brojevima 2, 3, 4. i 5,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije

porodice poginulog borca,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

- uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove iz konkursa i koji uz prijavu na konkurs dostave svu traženu dokumentaciju, Komisija za izbor kandidata obaviće intervju i testiranje dana 21.8.2017. godine (ponedjeljak) u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Svi kandidati će biti obaviješteni o izboru kandidata u roku od 8 dana od dana izvršenog izbora.

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj sposobnosti za rad i o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima koje nije starije od šest mjeseci.

Škola će za kandidata koji bude izabran prije zasnivanja radnog odnosa pribaviti uvjerenje o neosuđivanosti.

Škola ne vraća dostavljenu dokumentaciju kandidatima, osim na lični zahtjev, kod sekretara.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama "Glas Srpske".

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostaviti zapečaćene u koverti lično na protokol u Sekretarijat škole ili poštom na adresu, sa naznakom "Za Komisiju za izbor kandidata".

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

***************

JU ELEKTROTEHNIČKA ŠKOLA "NIKOLA TESLA" BANjALUKA

Jevrejska 48, Banjaluka

direktor raspisuje

KONKURS

za prijem na radna mjesta

1. Profesor stručno-teoretske nastave za elektrotehničku struku, 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, sa radnim iskustvom u struci od najmanje 1 godine, puna norma;

2. Profesor stručno-teoretske nastave za elektrotehničku struku, 1 izvršilac na određeno vrijeme zbog zamjene privremeno odsutnog radnika do njegovog povratka, sa radnim iskustvom u struci od najmanje 1 godine, puna norma;

3. Profesor stručno-teoretske nastave za elektrotehničku struku, 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, sa radnim iskustvom u struci od najmanje 1 godine, nepuna norma - 10 časova nastave.

Ukoliko se na konkurs ne prijavi lice sa radnim iskustvom u struci od najmanje 1 godine, razmatraće se prijave kandidata pripravnika.

Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat treba da ispunjava i posebne uslove navedene u članu 75. Zakona o srednjem obrazovanju i vaspitanju, da ispunjava uslove u pogledu vrste stručne spreme i to:

- pod tačkom 1. konkursa: diplomirani inženjer elektrotehnike, smjer elektronike i telekomunikacija;

- pod tačkom 2. i 3. konkursa: diplomirani inženjer elektrotehnike, smjer elektroenergetski i industrijski sistemi.

Kandidati su dužni dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. prijavu na konkurs koja mora biti potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje na konkurs i u kojoj se obavezno mora navesti adresa, kontakt telefon i kratka biografija kandidata,

2. diplomu o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju, sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent,

3. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

4. izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerenu kopiju lične karte,

5. uvjerenje o državljanstvu RS ili BiH,

6. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica,

7. uvjerenje o radnom iskustvu u struci u trajanju od najmanje 1 godine ako se prijavljuje lice koje nije pripravnik,

8. uvjerenje o radnom stažu (ako ima radni staž) izdato od ranijeg poslodavca iz kojeg se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla. Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme potrebno je preračunati u puno radno vrijeme,

9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

10.     uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida,

11.     uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije borca.

Kandidat koji bude izabran dužan je prije zasnivanja radnog odnosa dostaviti ljekarsko uvjerenje nadležne zdravstvene ustanove o opštoj sposobnosti za rad i o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima koje nije starije od 6 mjeseci.

Uvjerenje o neosuđivanosti škola će zatražiti za kandidata koji bude izabran.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Testiranje i intervju sa kandidatima koji dostave blagovremene i potpune prijave, odnosno koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se dana 21.8.2017. godine (ponedjeljak) u 10 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju ili intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs je otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostaviti lično zapečaćene na protokol u sekretarijat škole ili poštom na adresu škole sa naznakom "Za Komisiju za izbor kandidata".

***************

OSNOVNI SUD U BANjALUCI

ul. Vladike Platona br. 2, Banjaluka

donosi

ODLUKU

o raspisivanju konkursa za prijem radnika u Osnovni sud u Banjaluci

I

Raspisuje se sljedeći:

KONKURS

za prijem radnika na upražnjena radna mjesta

Radno mjesto:

1. Sudijski asistent ................ 1 izvršilac na neodređeno vrijeme,

2. Arhivar ................................................... 1 izvršilac na neodređeno vrijeme,

3. Referent izvršenja ............ 1 izvršilac na određeno vrijeme,

4. Sudijski asistent ......................... 2 izvršioca na određeno vrijeme.

Uslovi:

Pored opštih uslova propisanih zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove:

Za radno mjesto pod rednim brojem 1.

- SSS - srednja škola,

- 6 (šest) mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

- položen stručni upravni ispit,

- poznavanje rada na računaru.

 Za radno mjesto pod rednim brojem 2.

- SSS - završena gimnazija, srednja ekonomska škola ili upravna škola - IV stepen stručne spreme,

- 6 (šest) mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

- položen stručni upravni ispit,

- poznavanje rada na računaru.

Za radno mjesto pod rednim brojem 3.

- VSS ili SSS - završena viša škola društvenog smjera - V stepen stručne spreme ili gimnazija, ekonomska škola - IV stepen stručne spreme,

- 1 (jedna) godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

- položen stručni upravni ispit,

- poznavanje rada na računaru.

Za radno mjesto pod rednim brojem 4.

- SSS - srednja škola,

- 6 (šest) mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

- položen stručni upravni ispit,

- poznavanje rada na računaru.

Uz prijavu na konkurs kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova (u originalu ili ovjerenu fotokopiju):

- diplomu - svjedočanstvo o završenoj školi,

- izvod iz matične knjige rođenih,

- uvjerenje o državljanstvu,

- uvjerenje da se ne vodi krivični postupak ne starije od 6 mjeseci

- uvjerenje o položenom stručnom upravnom ispitu (za radna mjesta pod rednim brojem 1, 2, 3. i 4)

- dokaz o traženom radnom iskustvu (za radna mjesta pod rednim brojem 1, 2, 3. i 4)

- dokaz o poznavanju rada na računaru (za radna mjesta pod rednim brojem 1, 2, 3. i 4).

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Sa svim kandidatima koji u potpunosti ispunjavaju uslove iz konkursa, Komisija za prijem će obaviti prethodno testiranje i intervju, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni poštom ili telefonskim putem na kontakt telefon koji su svi kandidati dužni navesti u prijavi.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave sa potrebnim dokazima se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresu sa naznakom: -ZA KONKURS-

II

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja, a o realizaciji iste zadužuje se sekretar suda.

********

OSNOVNI SUD U BANjALUCI

ul. Vladike Platona br. 2, Banjaluka

donosi

ODLUKU

o poništenju konkursa i nevršenju izbora kandidata na radna mjesta sudijski asistent, arhivar, referent izvršenja, sudijski asistent, po raspisanom javnom konkursu u dnevnom listu "Glas Srpske" od 2.8.2017. godine

I

Poništava se konkurs i neće se izvršiti izbor kandidata na upražnjeno radno mjesto pod rednim brojem 1. Sudijski asistent - 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, 2. Arhivar - 1 izvršilac na neodređeno vrijeme, 3. Referent izvršenja - 1 izvršilac na određeno vrijeme, 4. Sudijski asistent - 2 izvršioca na određeno vrijeme, po raspisanom javnom konkursu od 2.8.2017. godine, raspisanom na osnovu odluke predsjednika Osnovnog suda u Banjaluci broj: 071-0-SU-17-0002175 od 27.7.2017. godine.

II

Sa ovom odlukom će se upoznati članovi imenovane Komisije za izbor i svi kandidati koji su se prijavili na raspisan javni konkurs.

III

 Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

*************

PROFI NOVA DOO PJ BANjALUKA

Aleja Svetog Save 59/8, 78000 Banjaluka

raspisuje

OGLAS

za dva radna mjesta

Knjigovođa u PJ Banjaluka - 2 izvršioca

i to:

1 pripravnik

1 ekonomista sa iskustvom

Uslovi:

Pripravnik sa VSS iz kategorije djece poginulih boraca VRS ili,

VSS, VŠS ili SSS iz kategorije djece poginulih boraca VRS, ratnih vojnih invalida i nezaposlenih demobilisanih boraca VRS, sa radnim iskustvom iz domena poslova na koji se prijavljuje.

Kandidat koji se prijavljuje za radno mjesto knjigovođe, a ima prethodno radno iskustvo, odnosno nije pripravnik, poželjno je da posjeduje licencu za zvanje ovlaštenog računovođe ili ovlaštenog računovodstvenog tehničara.

Kandidati za posao moraju biti prijavljeni u Zavodu za zapošljavanje RS kao nezaposlena lica prije 19.3.2017. godine.

Poznavanje engleskog jezika,

Vozačka dozvola "B" kategorije.

Prijave je potrebno dostaviti u roku od 10 dana na adresu ili i-mejlom: aleksandar.colicŽprofinova.ba

Uz prijavu na konkurs potrebno je dostaviti kratku biografiju, dokaz o radnom iskustvu, potvrde o stručnom usavršavanju, preporuke prethodnih poslodavaca.

NAPOMENA: Ukoliko prijavu šaljete poštom, molimo vas da ne dostavljate originalne dokumente, jer prijave ne vraćamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana