Đokić: Vlada Srpske opredijeljena da štiti prava radnika

GS
Đokić: Vlada Srpske opredijeljena da štiti prava radnika

BANjALUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić i predstavnici Sindikata energetike Srpske saglasili su se da su Vlada Srpske i resorno ministarstvo uvijek pokazivali razumijevanje za unapređenje poslovanje i privrednog ambijenta u Srpskoj, kao i očuvanje radnih mjesta i da podrška za to nikada nije izostala.

- Vlada Srpske je opredjeljena da uvijek štiti prava radnika i pomogne razvoj u svim oblastima s ciljem postizanja što boljih finansijskih rezultata, koji će sadržati komponentu ekonomskog osnaživanja Srpske. Uvijek smo davali pun doprinos i bili posvećeni pronalaženju najboljih načina kako da stimulišemo poslovnu zajednicu, brinuli smo o pravima radnika i borili se za unapređenje njihovog položaja - rekao je Đokić.

On je naglasio da će Vlada Srpske uvijek insistirati na tome, te dodao da je to svima zajednički cilj, saopšteno je iz Ministarstvo energetike i rudarstva Srpske.

Predstavnici Sindikata zahvalili su Đokiću za apsolutno razumijevanje i svesrdnu podršku, što je, prema njihovim riječima, jasan pokazatelj toga da se Vlada Srpske domaćinski i odgovorno odnosi prema svojim resursima, koji su osnova i ogroman potencijal za ukupni razvoj Srpske.

Sastanku su, u ime Sindikata, prisustvovali predsjednik Sindikata energetike Srpske Slobodan Ostojić, predsjednik Sindikata naftne industrije Srpske Zlatko Tanasić i predsjednik Sindikata "Krajinapetrol" Banjaluka Zoran Despotović.

 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana