За несталим студентом трагају већ седмицу

nezavisne.com
За несталим студентом трагају већ седмицу

Тузла - Припадници МУП-а ТК у сарадњи са бројним службама и институцијама већ седам дана трагају за студентом Амаром Рамићем из Тузле који је нестао.

Из МУП-а ТК су казали да његов мобител званично није лоциран.

Амар студира на Електротехничком факултету у Тузли и наводно је уредно пријавио излазак на предстојеће испите. Из породичног стана изашао је 2. маја послијеподне и од тада му се губи сваки траг. Његов одлазак из зграде снимиле су и надзорне камере.

“Било је одређених натписа да се мобилни сигнал појавио око Зворника. Било је одређених пријава људи да је виђен овдје, ондје. Све пријаве су провјерене и биле су неосноване. Оно што је битно је да ће службеници МУП-а у сарадњи са Тужилаштвом, пошто су за телефон потребне посебне истражне радње и наредба тужиоца, са оператером провјерити да ли је стварно тих дана био кориштен телефон, како стоји у наводима, и гдје је био кориштен”, рекао је Изудин Шарић, гласноговорник МУП-а ТК.

Амаров отац, којег смо контактирали, казао је да није у стању давати изјаве медијима те да само гледа у телефон надајући се да ће га неко назвати са корисном информацијом о његовом сину те је апеловао на грађане да се јаве ако било шта знају о Амару.

МУП ТК добио је ових дана још двије пријаве нестанка особа. Наиме, седамдесетседмогодишњи Марко Прањић из Горње Ободнице, општина Сребреник, нестао је 2. маја у послијеподневним сатима. Досадашњи трагови упућују на то да је Прањић тог дана када је нестао  преспавао у старој школи у Авдибашићима, гдје је пронађен његов штап, одакле се упутио према Јасеници.

Незванично, дан послије је виђен у Брешкама, а затим у насељу Миладије у Тузли. Прањић је на себи имао црни капут, сомотне панталоне, шешир, спортске патике и свијетлу кошуљу. Незванично, Прањић је боловао од деменције те је и раније одлазио од куће.

Трећа особа,  Едис Бегић, успјешно је пронађена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана