За викенд температуре и до 23 степена

Агенције
За викенд температуре и до 23 степена

Сарајево - У Крајини ће сутра јутро бити претежно облачно, а у остатку земље бит ће углавном сунчано. По котлинама с маглом или сумаглицом. Током дана доћи ће до пораста наоблаке. У вечерњим сатима понегдје у Крајини и на западу Босне се очекује киша у нижим, а снијег и сусњежица у вишим подручјима.

Дуваће вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарње температуре од -7 до 0, на југу од -1 до 4, а дневне од 7 до 15 степени. 

У БиХ у четвртак, 14. марта јутро ће бити претежно облачно. Пријеподне доћи ће до разведравања у Крајини, Посавини, а послијеподне у централним подручјима Босне и дјелимично у Херцеговини. 

Крајем дана и у вечерњим сатима ново наоблачење са сјеверозапада. Пријеподне у централним, источним и југозападним подручјима, као и на истоку Херцеговине биће са слабим снијегом или сусњежицом, а у остатку Херцеговине са слабом кишом. Послијеподне још понегдје на југоистоку Херцеговине може бити слабе кише. Јутарње температуре од -1 до 5, на југу од 4 до 8, а дневне од 4 до 10, на југу од 8 до 12 степени. 

У БиХ у петак, 15. марта биће умјерено, понегдје претежно облачно вријеме. Јутарње температуре од -4 до 3, на југу од 2 до 7, а дневне од 8 до 16 степени. 

У БиХ у суботу, 16. марта биће претежно сунчано. Јутарње температуре од 1 до 6, на југу од 5 до 9, а дневне од 15 до 21 степен. 

У БиХ у недјељу, 17. марта биће сунчано. Јутарње температуре од 2 до 8, на југу од 7 до 11, а дневне од 16 до 23 степена, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 29 беба
Рођено 29 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана