Жена почиње да стари кад се у њеном понашњу примјете ове ствари

ГС
Жена почиње да стари кад се у њеном понашњу примјете ове ствари

Старост је природан процес живота који се догађа свима нама. Многи људи мисле да су сиједа коса, боре, суха и мање еластична кожа знакови старења, али њемачки писац и стручњак за женску психологију, Ерицх Мариа Ремарqуе мисли другачије.

Он тврди да жена заправо почиње старити када почне скривати своје недостатке. Многе жене покушавају сакрити своје праве године користећи естетске третмане и корекције, али то заправо није потребно. Важно је остати млад у срцу и његовати себе на начин који одражава наше унутарње стање. 

Наше године се могу примијетити по ходању, говору, гласу и понашању, стога је важно одржавати здрав стил живота, држати рамена усправно, бити поносан на себе, избјегавати стрес и не пушити како бисмо сачували свој глас. Покушаји сакривања година су бескорисни и могу бити смијешни. 

Године нису разлог да престанемо водити бригу о себи. Његујте своје тијело и кожу уз употребу благих крема, неутралне шминке и квалитетне козметике. Не бисмо требали бити вулгарни, већ бисмо требали бити поносни на своје године и прихватити их као дио нашег искуства и мудрости. На крају крајева, године су само број и не бисмо требали узимати све к срцу, већ се усредоточити на оно што је доиста важно у животу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана