Погледајте како лабрадор глуми да га боли шапа како би избјегао шетњу

ГС
Foto: Принтскрин

Иако су лабрадори иначе једна од најактивнијих пасмина паса, лабрадор Бруце из Енглеске је доказ да је сваки пас прича за себе.

Корисница ТикТока, Ејми Николсон, на свом је профилу подијелила снимак која приказује како је изгледала њена шетња с Брусом.

Николсон је  објаснила да је Брус породични пас њеног дечка, кога је одлучила прошетати током једне посјете да би обоје добили малу дозу тренинга.

Али, Брусу није свидјела та идеја и у једном тренутку почео је ходати све спорије. Након што је примијетио да Николсон није схватила његову поруку, почео је шепати и правити се да га боли нога.

@freelance_amy You don’t fool me Bruce! Does anyone elses dog do this? #dogsoftiktok #labrador #labradorsoftiktok #dogsvideo #relatable Every 1's a Winner (Single Version) - Hot Chocolate

– Прегледала сам му шапу, али након двије минуте вратио се у нормалу. Ово је учинио већ неколико пута, али он је иначе прави слаткиш – изјавила је Николсон, преносе Независне новине.

Њену објаву прегледало је више од 5,6 милиона људи, а неки од њих оставили су и коментаре. “Холивуд га зове”, “Брус заслужује Оскара”, “Брус и ја одлично би се слагали”, “Овај пас је моја духовна животиња”, “Обожавам Бруса”, писали су корисници испод објаве

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана