Ивана Шпановић открила шта јој највише недостаје када је у режиму посебне исхране

GS
Foto: Instagram

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић испричала шта је то што је њен "окидач" и шта јој највише недостаје када је у режиму посебне исхране. И мало је рећи да је својим ријечима оставила без текста водитељку, која није очекивала да ће Ивана бити тако директна.

"Је л' икад узмем алкохол? Што да не? Шта фали!", насмијала се Ивана и открила свој гријех "Шта фали? Ви не бисте узели кап алкохола да сте професионални спортиста? Да, живели би на броколију. Не волим печење, роштиљ онако, нисам баш неки фан, али колачи, слатко...", рекла је она у емисији "Балканском улицом".

Упитана је и чему би најтеже одољела док је на посебном режиму: "Ракији... Ракији и Нутели", насмијала се српска атлетичарка која има савршену линију још од када је закорачила у професионалне воде, а управо је и она доказ да је понекад најважније узети и неку храну "за душу", преноси б92.

Подсјетимо, Ивана Шпановић је наша најуспјешнија атлетичарка свих времена и пред њом је наступ на Олимпијским играма у Паризу гдје ће покушати да дође до златне медаље, једине најсјаније која јој недостаје у каријери:

"Сигурна сам да ће ово бити једна лепа година, са круном у Паризу. Надам се да ће у Паризу бити и моја круна године и каријере. Све што сада радимо је у име тог циља".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана