Ivana Španović otkrila šta joj najviše nedostaje kada je u režimu posebne ishrane

GS
Foto: Instagram

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ispričala šta je to što je njen "okidač" i šta joj najviše nedostaje kada je u režimu posebne ishrane. I malo je reći da je svojim riječima ostavila bez teksta voditeljku, koja nije očekivala da će Ivana biti tako direktna.

"Je l' ikad uzmem alkohol? Što da ne? Šta fali!", nasmijala se Ivana i otkrila svoj grijeh "Šta fali? Vi ne biste uzeli kap alkohola da ste profesionalni sportista? Da, živeli bi na brokoliju. Ne volim pečenje, roštilj onako, nisam baš neki fan, ali kolači, slatko...", rekla je ona u emisiji "Balkanskom ulicom".

Upitana je i čemu bi najteže odoljela dok je na posebnom režimu: "Rakiji... Rakiji i Nuteli", nasmijala se srpska atletičarka koja ima savršenu liniju još od kada je zakoračila u profesionalne vode, a upravo je i ona dokaz da je ponekad najvažnije uzeti i neku hranu "za dušu", prenosi b92.

Podsjetimo, Ivana Španović je naša najuspješnija atletičarka svih vremena i pred njom je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu gdje će pokušati da dođe do zlatne medalje, jedine najsjanije koja joj nedostaje u karijeri:

"Sigurna sam da će ovo biti jedna lepa godina, sa krunom u Parizu. Nadam se da će u Parizu biti i moja kruna godine i karijere. Sve što sada radimo je u ime tog cilja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana