Пијетао убио власника током илегалне борбе

Танјуг
Пијетао убио власника током илегалне борбе

ЊУ ДЕЛХИ - Пијетао са сјечивом привезаним око ноге за илегалне борбе пјетлова усмртио је власника на југу Индије. Птица је посјекла власника у предјелу препона у покушају да побјегне.

Мушкарац је умро на путу до болнице због губитка крви. Полиција сада трага за још 15 људи, који су умијешани у овај догађај у селу Лотхунур, у држави Телангана.

Полиција је саопштила да је пијетао требало да учествује у борби пјетлова када је покушао да побјегне. Његов власник покушао је да га је ухвати, а он га је ударио сјечивом дужине седам центиметара.

Сва лица умијешана у овај догађај суочавају се оптужбама за убиство, незаконито клађење и организовање борбе пијетлова, јавља АФП.

Пијетаоје прво вријеме провео у полицијској станици, а онда је пребачен на фарму.

Борбе пјетлова незаконите су у Индији од 1960. године, али је ова појава и даље релативно честа у руралним подручјима, посебно у вријеме хинду фестивала Санкранти.

Ово није први пут да је пијетао убио власника. Прошле године један мушкарац у држави Андра Прадеш умро је након што га пијевац ударио ножем, односно ногом у предјелу врата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана