Кум на свадби частио музику до изнемоглости, а младенцима дао празну коверту

ГС
Foto: Илустрација

Са почетком сезоне свадби почињу и приче о разним весељима, необичним обичајима, али и непријатним ситуацијама на вјенчањима, али и послије њих.

Неке од тих прича препричавају се годинама, али свакодневно на друштвеним мрежама појављују се и нови догађаји који су се наводно десили на некој прослави

Једна од посљедњих таквих прича је и да је кум наводно младенцима дао празну коверту због чега су се вјероватно шокирали! Објава се појавила на друштвеној мрежи X и изазвала је низ реакција.

– Био на свадби кум напуцан, лудило, скуп ауто скупо одјело, сат, кума исто. Частили музику до изнемоглости, а младенцима дали празну коверту – пише у објави испод које су се низали коментари:

“У мом крају популарно да се убаци папирната марамица унутра да кад узмеш не провалиш да је празна “ пише у првом коментару, док у другом стоји:

– Не може и кеш и бакшиш!

Међутим, многима је било чудно како су младенци знали да је празна коверта баш његова.

- Како знају да је његова? Потписао се на празну коверту? Или је толико специфична па су запазили. Или је то она свадба гдје записују на улазу ко је шта донио? Ми смо нпр. имали пуно коверата непотписаних, а пуних.

Аутор је додао и да су младенци схватили вјероватно гледајући снимак.

– Предају се затворене коверте, зар не? Код нас увијек има кутија у коју се убаце, али не знаш ко је колико дао једино ако ти баш инсистираш да напишеш своје име – пише у једном од коментара, а у наредном стоји:

“Увијек се сви потпишу. И то је нормално. Дешава се људима да забораве. Ја од 180 људи нисам имала ниједну непотписану или празну. Другарица на 300 имала једну празну. Знала одмах ко је сви сутрадан запишу у свеску, па лако пронађеш ко није дао”

Неки су написали да је могло да буде и горе од овога.

“Ћути, могло је и горе! Да они младенцима траже да им плате што су им увеличали свадбу. Шалу на страну, то је на свадбама од увијек било. Неколико празних коверата обавезно. Зато је “уведено” писање ко је колико донио. Свуда има превараната па и на свадби. Важно је да свијет види, а то скривено у коверти, пих” гласили су коментари, преноси Курир.

Корисници су написали и да су можда мислили да су ставили, а нису. Празну коверту може да преда било ко, али кум тешко, сматрају они.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана