Тата изазвао велику панику: Из породилишта случајно изнио погрешну бебу

ГС
Foto: FreeImages

Новопечени тата подијелио је свој ужас након што је случајно узео погрешну бебу из болнице – и изазвао велику панику. Објаснио је како “није био присебан” од рођења своје кћерке, бринући се за своју дјевојку и њихово дијете који су провели осам дана на интензивној њези.

Обраћајући се Редиту, написао је: “Моја беба је имала благу инфекцију па је неколико дана остала на одјелу за специјалну његу беба. Моја дјевојка је дошла кући три дана након порода, али смо се враћали у болницу да виђамо нашу кћерку сваки дан од тада. Данас је наша кћерка отпуштена из болнице па смо отишли по њу. Моја је дјевојка отишла потписати неке папире у другу собу.”

Признајући да је био јако забринут око довођења бебе кући, каже да је на крају ушао у погрешну болничку собу и ставио туђе дијете у своје аутосједиште, пише Мирор.

“Био сам потпуни и крајњи идиот. Ушао сам у ону собу до које је била моја кћерка. Обје болничке собе изгледале су потпуно исто, а ова друга беба је носила бијели боди и жуту капицу, баш као и моја кћерка. Моја кћерка је имала наруквицу, ова беба није, али сам то схватио тек касније. Ставио сам бебу у аутосједиште и отишао на рецепцију гдје ме чекала дјевојка”. наставио је.

Док је чекао своју дјевојку, појавила се његова мама – али је знала да нешто није у реду чим је угледала дијете.

“Тражила је да држи бебу и ја сам пристао. Подигла ју је и рекла: ‘Мике…’ По тону њеног гласа могао сам закључити да нешто није у реду па сам почео шизити. Рекла је да беба изгледа другачије, али ја сам инсистирао да је то зато што ју је посљедњи пут видјела била у инкубатору. Наставили смо чекати и стигла је моја дјевојка. Моја дјевојка је погледала бебу и лице јој је проблиједјело. Рекла је да то није њено дијете. Одјурили смо до рецепције и медицинска сестра је дошла с нама на одјел видјети шта се догодило. Тамо је био још један пар који је полудио јер им је беба нестала. Био сам присиљен признати своју грешку. Узели смо нашу кћерку и кренули кући, али сада је моја дјевојка јако љута на мене осјећам се као грозан отац јер не препознајем лице властите кћерке. Пожелите ми срећу сљедећих 18 година”, закључио је он.

Коментаришући његову објаву, један је корисник рекао: “Не могу вјеровати да болница нема начин да спријечи да се то догоди.” Други корисник је додао: “Мало сам шокиран што сте то могли учинити. Свака болница у којој су моја дјеца рођена имала је наруквицу за ногу која би укључила аларм ако бисте изашли изван забрањених подручја. Такође су дојенчад увијек била под надзором. Изненађен сам да је дијете било само у соби.”

Трећи корисник коментарисао је: “Ја сам отац и имао сам проблема пронаћи кћерку у вртићу јер је двије године нисам облачио и нисам знао какву одјећу тражити. Нису само очеви: мајка је имала исти проблем. Сви су изгледали исто. Спашава те то што те препознају и друга дјеца почну викати ‘Твој отац је овдје’. А на твоју жалост новорођенчад је сва иста.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана