Раскинула са дечком па узела све што је купила, чак и офингере (ВИДЕО)

ГС
Раскинула са дечком па узела све што је купила, чак и офингере (ВИДЕО)

Дјевојка је објавила снимак који је видјело 5 милиона људи, а као што то бива на друштвеним мрежама, добила је вирални хит.

Наиме, тиктокерка Кристл Сигел је објаснила како је раскинула са дечком с којим је живјела, али је одлучила да узме све ствари које је купила.

Она је живјела у стану у Болоњи с бившим дечком шест мјесеци послије раскида, али напетост између њих с временом је све више расла, па је одлучила да оде и понесе све ствари са собом, укључујући и офингере на којима је висила одјећа њеног бившег дечка.

@ppebbz fypシ livingwithmyex exboyfriend takingitall nomercy ♬ original sound - Crystle

"Понијела сам офингере са собом из града у ком сам прије живјела и јако ми се свиђају па сам одлучила да их понесем са собом. Примијетила сам да имам све мање вјешалица, а испало је да је бивши ставио своју одјећу на њих", објаснила је на снимку који је прикупило 5.5 милиона прегледа и више од 520.000 лајкова и бројне коментаре, преносу Курир.

"Мој бивши је хтио да подијелимо колекцију ДВД-а па сам му оставила кутијице", "Узела сам са собом сијалицу коју сам замијенила док смо живјели заједно" и "Понијела сам са собом кромпир, лук и детерџент", неки су од коментара, па се може закључити да и друге девојке/жене слично размишљају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана