Raskinula sa dečkom pa uzela sve što je kupila, čak i ofingere (VIDEO)

GS
Raskinula sa dečkom pa uzela sve što je kupila, čak i ofingere (VIDEO)

Djevojka je objavila snimak koji je vidjelo 5 miliona ljudi, a kao što to biva na društvenim mrežama, dobila je viralni hit.

Naime, tiktokerka Kristl Sigel je objasnila kako je raskinula sa dečkom s kojim je živjela, ali je odlučila da uzme sve stvari koje je kupila.

Ona je živjela u stanu u Bolonji s bivšim dečkom šest mjeseci poslije raskida, ali napetost između njih s vremenom je sve više rasla, pa je odlučila da ode i ponese sve stvari sa sobom, uključujući i ofingere na kojima je visila odjeća njenog bivšeg dečka.

@ppebbz fypシ livingwithmyex exboyfriend takingitall nomercy ♬ original sound - Crystle

"Ponijela sam ofingere sa sobom iz grada u kom sam prije živjela i jako mi se sviđaju pa sam odlučila da ih ponesem sa sobom. Primijetila sam da imam sve manje vješalica, a ispalo je da je bivši stavio svoju odjeću na njih", objasnila je na snimku koji je prikupilo 5.5 miliona pregleda i više od 520.000 lajkova i brojne komentare, prenosu Kurir.

"Moj bivši je htio da podijelimo kolekciju DVD-a pa sam mu ostavila kutijice", "Uzela sam sa sobom sijalicu koju sam zamijenila dok smo živjeli zajedno" i "Ponijela sam sa sobom krompir, luk i deterdžent", neki su od komentara, pa se može zaključiti da i druge devojke/žene slično razmišljaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana