На свом вјенчању младожења се брзински развео од младе!

Г.С.
Foto: pixabay

У најбржем бракоразводном случају у Ираку, у граду Багдаду младожења се развео од своје жене током њиховог вјенчања.Разлог најбржег икад виђеног развода у Ираку је бизаран!

Младожењи је засметало то да је  млада на вјенчању плесала уз “провокативну” сиријску пјесму.

Према писању Гулф Њус портала, сиријска пјесма – Месаyтара, што у преводу значи “Ја сам доминантан” или “Ја ћу те контролисати” – пјевачице Ламис Кан била је главни разлог за развод пара на вјенчању.

Млада је наводно плесала у ритму пјесме, што су младожења и његова породица сматрали провокацијом. Како се наводи, млада је добила оптужбе да промовише феминизам, што се у тамошњој култури сматра неприхватљивим.

Стога је младожења ушао у расправу са младом и њеном породицом, након чега се на крају развео од ње. Инцидент се догодио у Багдаду.

Када се преведе, први дио пјесме отприлике каже: “Ја сам доминантан; ти ћеш се руководити мојим строгим упутствима”. “Ти си мој грумен шећера; Докле год си са мном, ходаћеш под мојом командом; Ја сам арогантана, ја сам арогантана”, наставља пјесма.

У међувремену, захтјев за развод је одобрен и овај догађај ће се дефинитивно забиљежити као један од најкраћих бракова икада у Ираку као и граду Багдаду.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана