Грађани Аустралије похрлили да гласају у купаћим гаћама

Агенције
Грађани Аустралије похрлили да гласају у купаћим гаћама

СИДНЕЈ -Овогодишње изборе у Аустралији, осим промјене власти, дефинитивно су обиљежили бирачи који су на бирачка места дошли у својим купаћим костимима, односно купаћим гаћама.

 

На фотографијама које су се појавила на свјетским агенцијама и друштвеним мрежама се могу видјети људи који гласају у купаћим коститимима, а неке су носили и даске за сурфовање.

Разлог за излазак на бирачка мјеста у купаћим  гаћама ипак постоји. Компанија која призводи купаће костиме „Баџи смаглер“ понудила је бесплатан пар купаћег костима или купаћих гаћа свима који на изборе изађу у својим старим купаћим коститима њихове производње.

Љубитељи купаћих костима су одговорили на позив, упркос хладном времену и кишним условима, који су погодили већи дио земље.

-Мислили смо да ће их можда бити једно или двоје... али испоставило се да их има стотине. Биће то скуп дан за Баџи смаглер – рекао је власник компаније Адам Линфорт.

Поменута компанија је за локалне медије у Аустралији потврдила да ће послати ваучере за купаће костиме свима који пошаљу своје фотографије са гласања. За то имају рок до понедјељка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана