Британка напустила посао да се брине о дечку: Ујутро му прво загријем туш кабину

ГС
Британка напустила посао да се брине о дечку: Ујутро му прво загријем туш кабину

Британка Самр Хакинс је радила као учитељица у Лондону, али кад је упознала могула за некретнине Бигса Криса, одлучила је оставити посао и како би се могла само њему посветити.

 "Свако јутро устајем прије Бигса и укључим му туш; тако да у туш кабини буде лијепо вруће кад он уђе. Затим му направим топлу чоколаду, а он ми каже што жели за доручак. Што год пожели, то и добије, било да је то пилетина с рижом или сендвич с јајима", прича ова 28-годишњакиња.

Након што њен партнер оде на посао, она се баци на чишћење куће.

"Почињем у дневном боравку, затим чистим кухињу, спаваће собе и на крају купаоницу. То радим сваки дан, но никад не мислим да је довољно чисто. Касније Бигс понекад сврати на ручак, но прво назове да каже што жели; обично је то пизза", каже.

Слободно вријеме проводи у куповини, шетњи пса, у теретани или у салону на неком бјути третману.

"Трепавице уређујем свака два, нокте свака три тједна, а понекад одем и у соларијум".

Кад Бигс дође кући с посла онда иду у кино или на вечеру.

"Бигс ми често донесе цвијеће, чоколадицу и плишаног медвједића и тако ми захвали што сам од куће направила дом, а у посебним ме приликама размази и с дизајнерским торбама и ципелама". Немам џепарац јер ми не треба будући да он све плаћа и даје ми новац кад затребам; нпр. да платим казне за паркирање. Ако скупа идемо ван, пребаци ми нешто новца да  купим нову одјећу; ја увијек чекам да видим колико ће ми дати и држим се тог буџета. Никад га не тражим јер не желим да изгледа као да га искориштавам. Ослањам се на њега, али то ми не смета. Он брине за све оно што ја називам мушким стварима; укључујући хипотеку, режије и бензин, а ја се бринем за њега. Понекад ми је попут сина", каже Самр.

"Већ након пар дана везе ми је рекао: 'Ја ћу се побринути за тебе. Мислим да би свака жена била одушевљена том понудом. Ми смо тим. Немам нити један стрес у животу па кад је он под стресом, могу му посветити сву своју пажњу. У почетку је моја породица била резервирана, а мама; која је у животу увијек радила, ми је говорила да сам као домаћица из '50-их. Ипак, сада су сретни због мене јер сам ја сретна. Наш живот нама има смисла, а то је најважније. Жене су се бориле за право гласа и право да раде и зарађују, али и да имају избор. Ово је мој избор! - закључила је ова Британка за Мирор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана