Britanka napustila posao da se brine o dečku: Ujutro mu prvo zagrijem tuš kabinu

GS
Britanka napustila posao da se brine o dečku: Ujutro mu prvo zagrijem tuš kabinu

Britanka Samr Hakins je radila kao učiteljica u Londonu, ali kad je upoznala mogula za nekretnine Bigsa Krisa, odlučila je ostaviti posao i kako bi se mogla samo njemu posvetiti.

 "Svako jutro ustajem prije Bigsa i uključim mu tuš; tako da u tuš kabini bude lijepo vruće kad on uđe. Zatim mu napravim toplu čokoladu, a on mi kaže što želi za doručak. Što god poželi, to i dobije, bilo da je to piletina s rižom ili sendvič s jajima", priča ova 28-godišnjakinja.

Nakon što njen partner ode na posao, ona se baci na čišćenje kuće.

"Počinjem u dnevnom boravku, zatim čistim kuhinju, spavaće sobe i na kraju kupaonicu. To radim svaki dan, no nikad ne mislim da je dovoljno čisto. Kasnije Bigs ponekad svrati na ručak, no prvo nazove da kaže što želi; obično je to pizza", kaže.

Slobodno vrijeme provodi u kupovini, šetnji psa, u teretani ili u salonu na nekom bjuti tretmanu.

"Trepavice uređujem svaka dva, nokte svaka tri tjedna, a ponekad odem i u solarijum".

Kad Bigs dođe kući s posla onda idu u kino ili na večeru.

"Bigs mi često donese cvijeće, čokoladicu i plišanog medvjedića i tako mi zahvali što sam od kuće napravila dom, a u posebnim me prilikama razmazi i s dizajnerskim torbama i cipelama". Nemam džeparac jer mi ne treba budući da on sve plaća i daje mi novac kad zatrebam; npr. da platim kazne za parkiranje. Ako skupa idemo van, prebaci mi nešto novca da  kupim novu odjeću; ja uvijek čekam da vidim koliko će mi dati i držim se tog budžeta. Nikad ga ne tražim jer ne želim da izgleda kao da ga iskorištavam. Oslanjam se na njega, ali to mi ne smeta. On brine za sve ono što ja nazivam muškim stvarima; uključujući hipoteku, režije i benzin, a ja se brinem za njega. Ponekad mi je poput sina", kaže Samr.

"Već nakon par dana veze mi je rekao: 'Ja ću se pobrinuti za tebe. Mislim da bi svaka žena bila oduševljena tom ponudom. Mi smo tim. Nemam niti jedan stres u životu pa kad je on pod stresom, mogu mu posvetiti svu svoju pažnju. U početku je moja porodica bila rezervirana, a mama; koja je u životu uvijek radila, mi je govorila da sam kao domaćica iz '50-ih. Ipak, sada su sretni zbog mene jer sam ja sretna. Naš život nama ima smisla, a to je najvažnije. Žene su se borile za pravo glasa i pravo da rade i zarađuju, ali i da imaju izbor. Ovo je moj izbor! - zaključila je ova Britanka za Miror.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana