Теја Дора одувала све: Представница Србије ефектним наступом одушевила публику (ВИДЕО)

ГС
Теја Дора одувала све: Представница Србије ефектним наступом одушевила публику (ВИДЕО)

Прве полуфиналне вечери на Евровизији под редним бројем 2 наступила је представница Србије Теjа Дора са песмом "Рамонда". Она се на бини појавила у лила хаљини, која симболише цвијет о којем пјева.

Босонога је закорачила на бину и запјевала стихове своје пјесме, који су одушевили публику. Сценографија је поприлично била слична оној на ПЗЕ у Београду, с тим што је стена знатно већа, а невероватни кадрови полако обилазе свијет.

Још за вријеме наступа, друштвене мреже су се усијале, а позитивни коментари само пљуште, а поједини наводе да је "Одувала све у Малмеу".

На самом почетку поздрављена је гласним аплаузом, а током извођења нумере, на бини су се смењивала светла љубичасте боје, која су овом наступу дала посебну чар.

На самом крају, видно расположена Теја Дора поздравила је публику.

Ефектан наступ

Подсјећамо, Теја Дора је раније открила да ће наступ на великој сцени бити нешто другачији.

- Видећемо јер је сцена тамо потпуно другачија. Кроз пробе ће се сигурно променити неки кадар, како би све било најлепше. За сада сам задовољна са свиме - рекла је раније Теyа Дора.

Покупила симпатије

Да је Теја Дора покупила све симпатије како публике, тако и колега, сведочи и чињеница да су шведски представници Маркус и Мартинус, који су при посјети Београду недавно открили како им се допада наша представница.

- Фасцинантна је. Њен перформанс је врло моћан, са свим тим ефектима љубичасте и облака...Такође, Теја је изузетна особа, имали смо прилике да причамо са њом. Надамо се да ће ући у финале - рекли су за медије.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана