"Живот је такав, непредвидив”: Српска водитељка купује гробно мјесто!

GS
Foto: YouTube

Водитељка Дајана Пауновић (36) и продуцент Жика Јакшић остали су након развода у одличним односима, шушкало се да је он након растанка искеширао 10.000 евра за реновирање њеног дома, као и да бившој супрузи даје алиментацију у висини од 5.000 евра.

Дајана је од Жике Јакшића млађа 24 године, а сада је открила да већ размишља о куповини гробног мјеста. Како је испричала она је почела да се распитује о цијенама, али и која јој је прва опција.

"Недавно сам почела да размишљам о куповини гробног мјеста и да се распитујем колико кошта. Фамилији сам саопштила да желим да будем сахрањена на Топчидеру. Тамо сам одрасла, тамо је шума, лијепа је природа. Онда сам схватила да је велика гужва, а то ми ствара анксиозност", испричала је Дајана у емисији Гоце Тржан "Ако проговорим".

Она је открила и шта је рекла сину: "Онда сам промијенила одлуку. Рекла сам сину: 'Морамо да се уселимо у кућу која има велико двориште. Хоћу да будем сама, то ми је врло важно'".

Дајана Пауновић је позвала и бившег супруга Жику Јакшића како би га питала колико је он платио своје гробно мјесто, а он ју је збуњено питао: "Да ли си ти нормална, о чему размишљаш у тим годинама?", а затим све окренуо на шалу уз коментар: "Ја сам мислио да ћеш ти у Алеју".

"Живот је такав, непредвидив. Треба мислити о свему. Не желим никоме да остављам терет. Може сутра да ме не буде. Хоћу да то буде ријешено", закључила је Дајана, док је Жика раније открио да је он већ купио гробницу "с погледом", преноси Мондо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана