Потрошила 120.000 евра да постане Барби, па шокирала фотографијом из младости

GS
Foto: Instagram

Потрошила сам више од 120.000 евра како би остала права Барби, испричала је у интервјуу за Сан Швеђанка Алисиа Амира.

Ова 34-годишњакиња била је на више операција груди, оперисала је усне, образе, нос... Углавном, ако та пластична операција постоји, она је на њој вјероватно била.

"Увијек ме привлачило оно екстремно. Хтјела сам овако изгледати. Не жалим због операција, вољела би још повећати груди", прича Швеђанка и додаје:

"Желим изгледати што пластичније и инспирирати и друге дјевојке да направе исто. Мислим да никад нећу престати с операцијама", казала је.

Своју трансформацију почела је прије десет година кад је из Стокхолма преселила у Лондон. Радила је у ПР фирми и онда је одлучила како тај живот није за њу.

"Могла сам имати обичан живот да сам тако хтјела. Али ја сам поносна на своје путовање и сваки његов корак. Обожавам пластичне операције", прича ова дама.

Прошле године на захватима је уклонила све тетоваже с тијела.  Било је и доктора који су је одбили оперисати, али увијек би успјела пронаћи некогатко ће удовољити свим њеним захтјевима.

"С оваквим изгледом никад нећу бити стара", сматра Алисиа, која је недавно објавила и своје фотографије из младости, прије свих силних операција.

"Ја не могу вјеровати да је то иста особа", нижу се коментари шокираних пратилаца, преноси 24сата.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана