Potrošila 120.000 evra da postane Barbi, pa šokirala fotografijom iz mladosti

GS
Foto: Instagram

Potrošila sam više od 120.000 evra kako bi ostala prava Barbi, ispričala je u intervjuu za San Šveđanka Alisia Amira.

Ova 34-godišnjakinja bila je na više operacija grudi, operisala je usne, obraze, nos... Uglavnom, ako ta plastična operacija postoji, ona je na njoj vjerovatno bila.

"Uvijek me privlačilo ono ekstremno. Htjela sam ovako izgledati. Ne žalim zbog operacija, voljela bi još povećati grudi", priča Šveđanka i dodaje:

"Želim izgledati što plastičnije i inspirirati i druge djevojke da naprave isto. Mislim da nikad neću prestati s operacijama", kazala je.

Svoju transformaciju počela je prije deset godina kad je iz Stokholma preselila u London. Radila je u PR firmi i onda je odlučila kako taj život nije za nju.

"Mogla sam imati običan život da sam tako htjela. Ali ja sam ponosna na svoje putovanje i svaki njegov korak. Obožavam plastične operacije", priča ova dama.

Prošle godine na zahvatima je uklonila sve tetovaže s tijela.  Bilo je i doktora koji su je odbili operisati, ali uvijek bi uspjela pronaći nekogatko će udovoljiti svim njenim zahtjevima.

"S ovakvim izgledom nikad neću biti stara", smatra Alisia, koja je nedavno objavila i svoje fotografije iz mladosti, prije svih silnih operacija.

"Ja ne mogu vjerovati da je to ista osoba", nižu se komentari šokiranih pratilaca, prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana