Вера (75) за коју тврде да не стари, открила чиме се храни

Г.С.
Вера (75) за коју тврде да не стари, открила чиме се храни

Вера Ванг, за коју многи кажу да је „открила извор младости“, тврди како није из своје исхране избацила „брзу храну и вотку“.

Једем и бургере и пицу и крофне и то их једем сваки дан, отприлике две недеље - рекла је модна дизајнерка за Пејџе Сикс.

Подсјетимо, 2020. године је ова модна икона постала вирална због свог вечно младоликог изгледа

након што је објавила фотографије на којима, тада 70-годишњакиња, носи црни грудњак и уску хаљину.

Девојка је управо отказала претплату на старење - једна особа је тада коментарисала ову Верину фотографију, док су се други шалили да „пије крв једнорога“ и тако одржава младолики изглед. Вера Ванг рекла је да свој изглед одржава младоликим јер „напорно ради на себи“.

У суштини, радила сам цио живот, тако да је заправо посао крив за то - рекла је Ванг и истакла како мисли да „рад одржава појединца младим и стимулисаним“.

Радим јако пуно, одгајала сам две ћерке . Мислим да је заузетост најбоља гаранција за добро здравље - закључила је.

Вера је са 23 године постала најмлађа модна уредница и стилисткиња часописа Воуг дотад, а на тој позицији била је 16 година, након чега је отишла на мјесто главне дизајнерке модне куће Ралф Лорен. На Авенији Мадисон је 1990. године отворила прву продавницу свог бренда, а постала је једна од најпознатијих дизајнерки вјенчаница на свијету.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана