Песницом ударио навијача: НБА покреће истрагу против Јокићевог брата

ГС
Песницом ударио навијача: НБА покреће истрагу против Јокићевог брата

НБА лига покреће истрагу против брата Николе Јокића због сукоба са навијачем.

Никола Јокић са Денвером жели да одбрани НБА титулу, води са 2:0 против Лејкерса у плеј-оф серији. Док он на терену доминира, његова браћа на трибинама праве хаос. Страхиња Јокић је ударио навијача песницом на трибинама и тај снимак брзо је постао виралан на друштвеним мрежама.

Није се дуго чекала реакција, пошто је НБА лига наводно већ покренула истрагу. "НБА истражује сукоб између Страхиње Јокића и навијача који се догодио на другој утакмици серије Нагетса и Лејкерса", написао је Мајкл Бабкок, извршни продуцент портала "ТМЗ". Још увијек нема информација у вези потенцијалне казне и какве опције у том случају.

До хаоса је дошло у Колораду и на снимку се види моменат када Страхиња и Немања Јокић прво улазе у вербални сукоб са једним човјеком, затим га Страхиња удара песницом у главу, као и да је Николина супруга Наталија са ћерком притрчала да смири ситуацију. Навијач је послије тога само одшетао и напустио дворану, појавиле су се спекулације да је у питању фан тима из Лос Анђелеса, али нема потврде још увијек. Погледајте и шта се догодило:

Клип инцидента проширио се на друштвеним мрежама, па тако појединци траже да се Јокићевој браћи забрани улазак у дворану. У НБА лиги очигледно не желе да чекају, истрага је наводно већ покренута. Наредна два меча у овој серији играју се у Лос Анђелесу и ако Денвер не добије оба меча у Калифорнији пети дуел играће се опет у истој дворани.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана