Денвер у полуфиналу, Јокић послао Леброна „на одмор“

ГС
Денвер у полуфиналу, Јокић послао Леброна „на одмор“

ДЕНВЕР - Кошаркаш Денвер Нагетса пласирали су се у полуфинале Западне конференције, пошто су у првој рунди плеј-офа са 4:1 у серији елиминисали Лос Анђелес Лејкерсе и послали Леброна Џејмса на „пријевремени одмор“.

Послије изузетно драматичне завршнице Нагетси су савладали Лејкерсе резултатом 108:106. Кош одлуке постигао је Џамал Мареј на три секунде прије звука сирене.

Баш као што је то био случај у другој утакмици, још једном је резултат био у егалу у посљедњем минуту. Погодио је оба бацања Леброн Џејмс негдје на 28 секунди до краја, а Денвер је одиграо стрпљив напад.

Српски ас Никола Јокић одиграо је још једну спектакуларну партију у овој серији. Једна асистенција недостајала је Сомборцу да забиљежи нови трипл-дабл против славне франшизе. Утакмицу је завршио са 25 поена, 20 скокова и девет асистенција.

Денвер је вечерас потпуно атипично за свој стил игре имао огроман број изгубљених лопти, од коих Јокић чак седам.

Jунак меча, Џамал Мареј био је и најефикаснији ерас са 32 поена уз седам асистенција и три скока, док је Мајкл Портер Џуниор дао 26 поена.

На другој страни, Леброн Џејмс је убацио 30 поена, подијелио 11 асистенција и ухватио девет скокова, а Остин Ривс се истакао са 19 поена, док је Ентони Дејвис имао моћан дабл-дабл од 17 поена и 15 ухваћених лопти.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана