Јокић: Ово је била тешка утакмица, најважније је да смо победили

Танјуг
Јокић: Ово је била тешка утакмица, најважније је да смо победили

ДЕНВЕР - Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да је његов тим одиграо тежак меч против Лос Анђелес Лејкерса, али је додао да је најважније да су Нагетси стигли до победе и полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА лиге, преносе амерички медији

Кошаркаши Денвера савладали су јутрос на свом терену ЛА Лејкерсе резултатом 108:106 и серијом од 4:1 у победама стигли до полуфинала плеј-офа Запада. "

Била је ово тешка утакмица. Они су хтели да дођу до победе и продуже серију, а ми да је затворимо. Интересантна, занимљива утакмица, а победа је на крају најважнија", рекао је Јокић после меча. Он је признао да је Денвер имао доста отворених шутева на мечу са Лејкерсима. "Играмо такву кошарку, делује да то функционише.

Нисмо много погађали, имали смо доста отворених шутева. Међутим, верујемо једни другима и вероватно је то разлог због којег побеђујемо", навео је српски кошаркаш. Јокић је рекао да је његов тим спреман за полуфинале плеј-офа Запада.

"Не предајемо се. Од када сам дошао овде, то је традиција. Губили смо сваку утакмицу, а на крају побеђивали. Знамо шта би требало да урадимо, незгодни смо и знамо шта је циљ", истакао је Јокић. Победу актуелним шампионима НБА лиге против ЛА Лејкерса донео је Џамал Мареј 3,6 секунди пре краја меча. Мареј је био под знаком питања за јутрошњи меч.

"Знамо да колико је он незгодан, знали смо да ће играти и за шта је способан", истакао је Јокић.

Денвер ће у полуфиналу плеј-офа Запада играти против Минесоте. "Биће тотално другачија серија него против ЛА Лејкерса, али је једва чекам. Моје тело мисли да је пет дана одмор, то није добро", рекао је Јокић. Први меч између Денвера и Минесоте биће одигран петог маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана