Скућили се у напуштеном аутобусу из Брениног филма: Пар из Србије живи на точковима

Г.С.
Скућили се у напуштеном аутобусу из Брениног филма: Пар из Србије живи на точковима

Живот на точковима Ане и Страхиње сензација је још од времена када њихов путнички аутобус није имао много тога што га данас већ чини њиховим уточиштем. Након што су избацили сједишта из старог возила, темељно су га преуредили.

Сада у аутобусу имају све што им је потребно - спаваћу собу, дневну собу, гардеробер, комплетно купатило и пространу кухињу са тремом испред за опуштање.

Упознали су се прије седам година, а сада уживају у породичном животу са својим близанцима у аутобусу из Брениног филма. За свега 1.000 евра купили су жути комби из седамдесетих у којем су путовалу широм Европе. Временом су га преуредили тако да су у њему провели читаву годину обилазећи сва мјеста која су жељели да виде.

Међутим, када су се дјеца родила, одлучили су да се смјесте у нешто пространије, па је њихов избор пао на 40-годишњи путнички аутобус произвођача ФАП-а. Он је убрзо добио изгледе правог дома који се простире на 25 квадрата.

Након двије и по године рада, коначно су завршили све преправке на свом љубимцу и са поносом су прогласили да је њихов аутобус постао њихов дом.

- У овој завршној фази радова смо обезбедили воду, обновили 30 година стару, изношену инструмент-таблу, направили трем за опуштање у тренуцима предаха, кровну терасу са панорамским погледом на шумовита брда Маљена - обавили комплетну реновацију лимарије и на крају га префарбали. У видеу који је доступан можете видети све ове радове. Ако не желите да гледате цео процес, можете одмах прескочити на 10. минут и погледати пре и после трансформације, као и комплетну туру кроз наш дом - поручио је овај креативни брачни пар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана