Радница на јахтама открила најчудније захтјеве богатих гостију

ГС
Радница на јахтама открила најчудније захтјеве богатих гостију

Гизел Азута, радница на суперјахти, открила је необичну страну дружења с милијардерима због посла. Ова 39-годишњакиња почела је радити прије неколико година на унајмљеној јахти посао за који је рекла да је добро плаћен, али и површан.

Посао из снова

Иако је посао стресан, Гизел воли море и страствено ужива у путовањима, а посао на јахти убрзо јој је постао посао из снова, преноси Метро. Међутим, признала је да се током боравка на мору сусрела с неким чудним захтјевима.

- Једном приликом гост мултимилионер предложио је члану посаде да врши нужду на врху стакленог стола док он лежи испод њега и за то би му платио 10.000 долара - присјетила се.

- Други је гост пожелио да једна од хостеса све вријеме стоји у ћошку и гледа га док вечера.

Радници на суперјахтама никада не смију користити ријеч “не”, све док захтјев није сексуалан или не пријети здрављу или животу посаде: “Сваки захтјев, колико год чудан или луд, наша је дужност да га испунимо.”

Додала је да индустрија има и површан аспект, с вјероватнијим запошљавањем младих и стереотипно лијепих људи.

- Власници суперјахти такође кажу да посада мора одговарати њиховој јахти, људи морају бити лијепи као и њихова јахта. Зато у овој индустрији видите пуно младих и лијепих људи, услов је да будете у форми - истакла је она.

Тренутно Гизел има важну улогу на суперјахти, обавља позиве у свим интеријерима јахте, организује и планира догађаје и брине о администрацији и рачунима.

Гизел вјерује да би свако ко је заинтересован требао испробати рад у овој индустрији, сугеришући да предности рада на јахтама надмашују откачене захтјеве.

- Доста упознајете себе будући да проводите пуно времена сами са собом. То је врло добро плаћена индустрија, а такође је и врло површна индустрија. Али, сва невјероватна мјеста, погледи, заласци сунца, људи које сусрећете из различитих дијелова свијета, чине све то вриједним тога. Посада постаје ваша породица - испричала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана