Реакција водитељке с Тајвана током земљотреса одушевила јавност

ГС
Реакција водитељке с Тајвана током земљотреса одушевила јавност

Снимак који се дијели на интернету открива тренутак како је водитељка СЕТ Newsa реаговала усред највећег земљотреса на Тајвану у посљедњих 25 година.

Земљотрес јачине 7,4 степена по Рихтеровој скали забиљежен је током јављања уживо, а водитељка се морала снаћи док се све љуљало око ње.

Међутим, она је одушевила реакцијом и професионалношћу, након што је наставила извјештавати чак и док су комади плафона падали поред ње.

Поред комада плафона и свјетла су се окретала док је она извјештавала уживо, а приказали су и како се све љуља у редакцији. У једном тренутку је једва одржала равнотежу, али је наставила преносити вијести онима који су гледали на ТВ пријемницима.

На друштвеним мрежама хвалили су је због одлучности да не прекида вијести те су писали и како јој треба дати повишицу, преносе Кликс

"Импресионирана репортерком која наставља да прича иако се све тресе! То је застрашујуће", један је у низу похвалних коментара.

Ипак било је и оних који су сматрали да њена одлука није била толико паметна док се плафон изнад ње тресе наводећи да је могла страдати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана