Порнхаб је управо снимио свој “најпрљавији видео-снимак икада” VIDEO

Агенције
Порнхаб је управо снимио свој “најпрљавији видео-снимак икада” VIDEO

Сајт за одрасле “Порнхаб”, поред еротског садржаја који нуди посјетиоцима ове интернет-странице, одлучио је да их овог пута и образује, тачније да им подигне свијест о пластици и пластичном отпаду.

Наиме, Порнхаб је одлучио да за сада непознату своту новца донира непрофитној организацији “Ocean Polymers” која се бави сакупљањем и збрињавањем пластичног отпада из океана.

Због тога је и покренута кампања “Dirtiest Porn Ever” (“Најпрљавији порнић икада”), која укључује и видео-снимак чијим гледањем посjетиоци помажу у очувању планете.

Сајт за одрасле “Порнхаб” објавио је видео-снимак у којем се појављује Леолулу, један од њихових најпознатијих аматерских парова. Филм је снимљен на једној од најзагађенијих плажа на свијету (није саопштено на којој тачно), а приказује пар који води љубав у разним позама, преноси LADbible.

Пар се у почетку не види јер је сакривен отпадом и смећем. Неколико минута касније, екипа “Порнхаба” почиње да чисти плажу и склања пластичне предмете са дијелова тела који су у почетку видео-снимка били покривени, па овај видео-снимак постаје прави филм за одрасле.

“Желимо да се упрљате. За сваки погледани видео Порнхаб ће донирати новац организацији Ocean Poymers како бисмо им помогли да сачувају наша мора и плаже”, поручују на страници за одрасле.

“У нашим океанима тренутно има око 12,7 милиона тона пластике. Научници предвиђају да ће у океанима за 30 година бити више платике него рибе, што је шокантно”, истичу из “Порнхаба”.

“Загађење океана постало је најважније питање нашег доба, а оно се само погоршава. Зато је важно да и путем нашег сајта подигнемо свијест људи и подстичемо промјене.”

“Ми у Порнхабу смо 'прљави', али то не значи да и плаже морају да буду”, истакли су челници овог сајта за одрасле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана