Вучић: Србија ће помоћи Билећи

Срна
Вучић: Србија ће помоћи Билећи

Предсједник Србије Алекснадар Вчуић, који је са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком посјетио Билећу, рекао је да ће Србија помоћи људима у овој херцеговачкој општини јер јој је сваки дио српског народа подједнако важан, ма гдје био.

"Са председником Додиком у јуначкој Билећи. Разговарамо са људима о томе како живе, шта им је потребно и шта мисле о свему ономе што пред целим српским народом стоји као један од највећих изазова до сада", навео је Вчуић.

Он је додао да су му Билећани, "херцеговачки рјечити и отворени", говорили о свом виђењу ситуације, о љубави према матици и спремности да подрже Србију у овим тешким временима.

"Србија ће помоћи и њима, јер нам је сваки део нашег народа подједнако важан, ма где живео. Неизмерно захвалан на топлом дочеку и огромној љубави коју су показали према Србији", навео је Вучић на "Инстаграму".

Доик, Вучић и премијер Републике Српске Радован Вишковић јутрос су у Билећи разоговарали са начелником општине Веселином Вујовићем.

Званичнике Републике Српске и Србије по доласку у Билећу дочекао је велики број грађана, као и дјеца из вртића "Будћност" обучена у народне ношње.

Додик, Вучић и Вишковић данас ће боравити у Мостару гдје ће присуствовати свечаном отварању 25. Међународног сајма привреде.

Вучић од јуче послије подне борави у дводневној радној посјети БиХ. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана