Вучић разговарао са Србима који живе у Мостару

GS
Foto: predsjednikrs.rs

МОСТАР- Предсједник Србије Александар Вучић посјетио је данас Србе који живе у Мостару, а са којима је разговарао о начинима на који би Србија могла да им помогне.

'У разговору са Србима у Мостару. Пажљиво слушам које су њихове потребе, жеље и планови у којима би Србија могла да им помогне. Говорили смо и о конкретним активностима и пројектима који би унапредили квалитет живота српске заједнице у граду на Неретви, а посебно младих људи који желе да остану у Мостару и у њему граде будућност за себе и своје породице'', написао је Вучић на свом профилу на Инстаграму.
    
Он им је поручио да увијек могу да се ослоне на Србију и Републику Српску.
    
''Поручио сам им да увек могу да се ослоне на Србију и Српску, као и да ћемо у предстојећем периоду још више пажње, средстава, љубави и енергије уложити у напредак и развој свих крајева у којима живе Срби'', истакао је предсједник.
    
Вучић борави у Мостару, гдје је посјетио Сајам привреде, и на којем је разговарао са хрватским премијером Андрејем Пленковићем, као и са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана