Свијеће и руже пред бањалучком школом и на мјесту трагедије (ФОТО)

ГС
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - На мјесту трагичне саобраћајне несреће у којој је у понедјељак навече погинула Милана Копрена (46), педагог бањалучке ОШ Бранко Радичевић, бројни грађани данас су палили свијеће.

Свијеће су паљене и у дворишту Основне школе у којој је несрећна жена радила, гдје је остављено и неколико десетина ружа.

Подсјетимо, Милана је прошле године била добитник Светосавске награде, а родитељима ученика у поменутој бањалучкој школи јављено је да данас у овој образовној установи неће бити наставе.

Бањалучанку, која је пјешачила преко Ребровачког моста, ударио је „пежо“, којим је управљао Стефан Срдић (20) из Лакташа.

Са моста уклоњен "пежо" којим је усмрћена Бањалучанка (FOTO)

Девет ватрогасаца и два ватрогасна возила извлачила су "пежо 207" над којим је синоћ Стефан Срдић (20) из Лакташа изгубио контролу, скренуо са пута те усмртио Бањалучанку Милану Копрену (46), која је у том тренутку пјешачила преко Ребровачког моста.

Након интервенције поново је нормализован саобраћај на дијелу од Аудијевог сервиса до мјеста несреће, а који је до тада био заустављен.

Подсјећамо, из Окружног јавног тужилаштва Бањалука саопштили су данас да је до несреће дошло у улици Булевар Петра Бојовића.

- Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Топић Бојан, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бања Лука - навели су из ОЈТ Бањалука.

Додали су да је тужилац наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне незгоде.

- Биће наложена  и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске - појаснили су у тужилаштву.

Повезана вијест:

Познати детаљи несреће на Ребровачком мосту

Познат идентитет жене која је погинула на Ребровачком мосту

Кобна бањалучка улица угасила још један живот, на истом мјесту страдали словеначки конзул и студент из Власенице

Бањалука: Погинула жена док је пјешачила, "покосио" је пежо

Тешка несрећа на Ребровачком мосту у Бањалуци (FOTO)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана