Са моста уклоњен "пежо" којим је усмрћена Бањалучанка (FOTO)

ГС
Са моста уклоњен "пежо" којим је усмрћена Бањалучанка (FOTO)

Девет ватрогасаца и два ватрогасна возила извлачила су "пежо 207" над којим је синоћ Стефан Срдић (20) из Лакташа изгубио контролу, скренуо са пута те усмртио Бањалучанку Милану Копрену (46), која је у том тренутку пјешачила преко Ребровачког моста.

На Фејсбук страници Ватрогасно-спасилачке бригаде из Бањалуке објављено је неколико фотографија на којима се види поменута акција.

Након интервенције поново је нормализован саобраћај на дијелу од Аудијевог сервиса до мјеста несреће, а који је до тада био заустављен.

Подсјећамо, из Окружног јавног тужилаштва Бањалука саопштили су данас да је до несреће дошло у улици Булевар Петра Бојовића. 

- Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Топић Бојан, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бања Лука - навели су из ОЈТ Бањалука. 

Додали су да је тужилац наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на утврђивању околности саобраћајне незгоде.

- Биће наложена  и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске - појаснили су у тужилаштву.

Повезана вијест:

Познати детаљи несреће на Ребровачком мосту

Познат идентитет жене која је погинула на Ребровачком мосту

Кобна бањалучка улица угасила још један живот, на истом мјесту страдали словеначки конзул и студент из Власенице

Бањалука: Погинула жена док је пјешачила, "покосио" је пежо

Тешка несрећа на Ребровачком мосту у Бањалуци (FOTO)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана